Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 10)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 10)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 10)

1

Sexmatchapp - Sexmatchapp is fake

cijfer 1 / 10 door gmanly

Sexmatchapp is fake. In 4 dagen 280 mailtjes van vrouwen ontvangen. Als ik reageerde op contacten en na een paar betaalde mailtjes vroeg of we via whatsapp door konden communiceren zeiden ze allemaal dat ze geen telefoon, whatsapp of facebook hadden. Gisteravond is mijn account gehacked en toen ik daar hulp om ging vragen ging degene die dit moest oplossen mij te versieren zonder mijn probleem aan te pakken. Heel onprofessioneel!!! Geen date kunnen krijgen, het gaat om betaald email contact en niets anders.

Vanochtend heb ik op mijn PC/desktop via de Help knop op de site mijn account verwijderd. Fake!!! Fake!!!! Fake!!!!
1

Appmetmij.nl - Het contact voelt gewoon niet echt

cijfer 1 / 10 door Jeff

Hallo, ik heb nu met twee dames contact. Het eerste contact viel al door de mand toen ik voorstelde om verdere berichten via een emailadres voortaan te doen. Ik stelde het voor omdat er nooit gericht antwoord werd gegeven op mijn vragen of op dingen die ik schreef. Het voelt heel erg afstandelijk en je krijgt absoluut niet het gevoel dat degene aan de andere kant ook heel erg in jou geïnteresseerd is. Daarom vraag ik me serieus af of de foto's die erop staan wel van echte vrouwen zijn die een leuk contact zoeken. Maar goed, het antwoord van mijn eerste contact dat zij een "emmer vol" aan credits had gekocht en daarom eerst via de site over en weer wilde appen....zei mij genoeg. Dat heb ik "haar" ook duidelijk gemaakt. Mijn conclusie van al die "fijne" datingsites, contactsites of whatever die ook genoemd worden.....één en al NEP en puur bedoeld om geld uit de zakken van mannen te kloppen! Het wordt tijd dat er eens een echte site wordt gemaakt, waar iedereen voor heel weinig (want de serverkosten moeten natuurlijk wel betaald worden) contact met elkaar kan krijgen én houden. Tot dusver bestaan die volgens mij niet, want waar kan je voor 5 euro 100 credits krijgen, waarbij 1 bericht slechts 1 credit kost en foto's idem dito???
1

OuderensexClub.nl - 100% Fake

cijfer 1 / 10 door Jeroen

Lees helemaal onderaan de webpagina:

Deze site maakt gebruikt van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Hoe moeilijk kan het zijn om daar NIET in te trappen.
1

swipeonline.nl - Allemaal FAKE

cijfer 1 / 10 door Jeff

Ik denk (weet het nu wel zeker!) dat dit de zoveelste "dating site" is die alleen tot stand gekomen is om geld uit de zakken te kloppen van de vele mannen. De vele vrouwen (als het vrouwen zijn is nog maar de vraag) die je benaderen, komen allemaal "toevallig" uit dezelfde stad (of dicht in de buurt) die jij hebt opgegeven waar jezelf vandaan komt. Ze willen allemaal hete seks en het liefst zoveel en zo vaak als mogelijk is en indien mogelijk zo snel als mogelijk is! Maar.....zij willen eerst over en weer berichtjes sturen die allemaal heel summier geschreven zijn. Het zijn bijna "one liners" die vaak de plank mis slaan op jouw reactie. Tja.....ik ben één van die "domme mannen" die ergens toch dacht dat er misschien wel geen fake vrouwen tussen zitten en hoopte op een leuk en vriendschappelijk contact, zonder dat er meteen sprake zou moeten zijn om maar meteen het bed te delen. Dus heren, klik deze fake website direct weg wanneer deze in jullie vizier verschijnt. Leuke foto's, dat wel, maar die vind je elders ook gratis op het wereldwijde internet! Je kunt je er natuurlijk ook wel mee vermaken met die vele honderden "hete berichten" van die zogenaamde wanhopige vrouwen die smachten om hete en vaak gore seks :-). In "the real world" lopen die er ook genoeg rond. Just be patient...
6

Meulengraaf en De Ruijter - Riekt naar bedrog

cijfer 6 / 10 door George

Ik heb gereageerd op een advertentie in de krant. Na enige tijd kwam er een reactie van het bureau dat ze een anderhalf uur durende intake bij mij wilden doen. Thuis, bij mij. Om de sfeer te kunnen proeven. Bij mij gingen alarmbellen rinkelen omdat er niet bii stond of de dame in kwestie ook positief had gereageerd op mijn profiel. Daarna heb ik een mail gestuurd met de vraag of de dame in kwestie ook achter deze intake staat. En hoeveel personen er geselecteerd waren voor deze intake. Er kwam echter geen reactie meer op deze mail. Dit geeft te denken. Enerzijds of het niet een verkooptruc is om bij je op de koffie te komen om jou ook een exclusief lid te maken a raison van bijna 7000 euro voor een search. Anderzijds of ze wel eerlijk zijn naar hun client over de kandidaten en selectie. Het betuigt in ieder geval niet van professionaliteit voor een exclusief dating bureau.
1

Flirten.nl - slechte site

cijfer 1 / 10 door F.Mingels

Vele fictieve foto s
je word lang aan de praat gehouden
heb info doorgestuurd naar Alberto stegeman sbs9 en 6
Hij maakt zich ook sterk tegen oplichting
Dus hoop dat hun er wat mee doen
hoop dat mensen ook info doorsturen naar programmas als Radar en Kassa
1

Langswippen.nl - langswippen.nl is een 100% fake datingsite

cijfer 1 / 10 door paul39

"Te mooi om waar te zijn", dat is wat langswippen.nl je biedt. Let op mensen: die website is echt 100% nep, puur FAKE. Spaar je geld, geloof er niet in, tenzij je jezelf wil vermaken met geile nepprofielen.

Mijn bewijs is dat je daar contact kan maken met een willekeurig iemand zonder dat je profiel wordt gelezen! Op alles wat je schrijft (inclusief wat ik nu zit te typen) krijg je een heel lief antwoord, en natuurlijk geile praatjes als jijzelf iets lekker geils zegt. Geniaal, amusant, creatief, maar beslist echt nep.

En oh ja, jouw profielfoto kun je gewoon van internet plukken, google gerust naar een willekeurige acteur want diegene die reageert bekijkt je foto niet eens. En van die mooie dames daar hebben ze duizenden foto's van. Het is alleen zo vervelend voor mensen die een eigen (genante) foto plaatsen en geloven dat ze daar daadwerkelijk een date kunnen maken. Niet doen!!
1

DateSM - Volledig nep

cijfer 1 / 10 door Dave

datesm.nl is een site met bijna alleen maar neprofielen. En als je meerdere keren credits bij ze koopt verdwijnen die zomaar of je krijgt ze niet, uiteraard is je geld wel weg en afgeschreven. Als je daar over belt zeggen ze dat ze daar niets aan kunnen doen , ook al stuur je bewijs. Dit gebeurt in ongeveer 20% van de gevallen als je credits koopt bij ze. Een date zul je zo goed als nooit krijgen. Ik weet zeker dat alle positieve reviews door eigen mensen zijn geschreven want het is echt helemaal nep. Een schoolvoorbeeld van oplichting
1

35PlusDate - Nep profielen

cijfer 1 / 10 door De Ridder Maurice

Terug een persoon die zich Eline noemt en uit de regio Gent afkomstig . Al vlug blijkt uit haar taalgebruik dat ze uit Nederland is en geen plaats kan afspreken in het Gentse vermits ze de stad niet kent .Tracht jou zo veel mogelijk credits te doen kopen en spreekt jou al vlug aan met liefje of schatje . Komt op de dag en plaats niet opdagen . Staat op verschillende datingsite en vertelt telkens hetzelfde onpersoonlijke verhaal . Te vergelijken met 40pluslove waarbij de "dames" hetzelfde draaiboek hanteren .Mannen laat jullie niet vangen ,het is één en al bedrog .