Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 10)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 10)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 10)

1

BuurtFlirters.nl - ik niet opladen vai buurtflirters

cijfer 1 / 10 door richard schaaphok

ik kan al twee weken geen credits kopen.. jullie worden bedank hoor.
9

BuurtFlirters.nl - credits

cijfer 9 / 10 door Huub

Kan al geruime tijd geen credits meer kopen, hoe kan dat? Is er een ander mogelijkheid om credits te kunnen doen? Heb weliswaar nog een paar credits, maar om te kunnen chatten heb ik credits nodig. Hoe nu verder?
Bij voorbaar mijn dank, Huub.
5

BuurtFlirters.nl - Credits

cijfer 5 / 10 door Macho

Sinds zaterdag 28 april is het niet meer mogelijk om credits te kopen. Bij The Right Link niet meer mogelijk is om credits te kopen voor Buurtflirters. Wie heeft daar nog meer last van.
1

Buren.date - Pas op ! Ze schrijven geld van je rekening !

cijfer 1 / 10 door Bert

Ik heb 1 dag in juni 2017 op deze site gezeten. Was niks ben er daarna niet meer op geweest.
Kom ik er in oktober achter dat 49.50 van m'n rekening is afgeschreven, meteen terug geboekt.
Hierna wordt ik overspoeld door Duitse mail om alsnog te betalen, inmiddels ook mails in het Nederlands. Het geclaimde bedrag is inmiddels (april 2018) opgelopen boven 400.00
Maar het ergste: ik kwam er deze maand pas achter dat 3x eerder in 2017 Eur 49.50 van m'n rekening is gehaald, dat kan ik niet meer terug boeken. Dit is klinklaar DIEFSTAL !!!
Dit heeft veel weg van Phishing.!!
1

Dating 2000 - Onbeschoft behandelen

cijfer 1 / 10 door Karel

Na een paar dagen wordt ik compleet geblokt, kan niet meer inloggen. En waarom, geen idee. Heb me netjes gedragen en niemand beledigd of sexueel getinte opmerkingen geplaatst. Omdat ik niet meer kan inloggen kan ik mijn account dus ook niet meer verwijderen en wat gaan ze met mijn gegevens doen?
1

Sexmatchapp - Sexmatchapp is fake

cijfer 1 / 10 door gmanly

Sexmatchapp is fake. In 4 dagen 280 mailtjes van vrouwen ontvangen. Als ik reageerde op contacten en na een paar betaalde mailtjes vroeg of we via whatsapp door konden communiceren zeiden ze allemaal dat ze geen telefoon, whatsapp of facebook hadden. Gisteravond is mijn account gehacked en toen ik daar hulp om ging vragen ging degene die dit moest oplossen mij te versieren zonder mijn probleem aan te pakken. Heel onprofessioneel!!! Geen date kunnen krijgen, het gaat om betaald email contact en niets anders.

Vanochtend heb ik op mijn PC/desktop via de Help knop op de site mijn account verwijderd. Fake!!! Fake!!!! Fake!!!!
1

Appmetmij.nl - Het contact voelt gewoon niet echt

cijfer 1 / 10 door Jeff

Hallo, ik heb nu met twee dames contact. Het eerste contact viel al door de mand toen ik voorstelde om verdere berichten via een emailadres voortaan te doen. Ik stelde het voor omdat er nooit gericht antwoord werd gegeven op mijn vragen of op dingen die ik schreef. Het voelt heel erg afstandelijk en je krijgt absoluut niet het gevoel dat degene aan de andere kant ook heel erg in jou geïnteresseerd is. Daarom vraag ik me serieus af of de foto's die erop staan wel van echte vrouwen zijn die een leuk contact zoeken. Maar goed, het antwoord van mijn eerste contact dat zij een "emmer vol" aan credits had gekocht en daarom eerst via de site over en weer wilde appen....zei mij genoeg. Dat heb ik "haar" ook duidelijk gemaakt. Mijn conclusie van al die "fijne" datingsites, contactsites of whatever die ook genoemd worden.....één en al NEP en puur bedoeld om geld uit de zakken van mannen te kloppen! Het wordt tijd dat er eens een echte site wordt gemaakt, waar iedereen voor heel weinig (want de serverkosten moeten natuurlijk wel betaald worden) contact met elkaar kan krijgen én houden. Tot dusver bestaan die volgens mij niet, want waar kan je voor 5 euro 100 credits krijgen, waarbij 1 bericht slechts 1 credit kost en foto's idem dito???
1

OuderensexClub.nl - 100% Fake

cijfer 1 / 10 door Jeroen

Lees helemaal onderaan de webpagina:

Deze site maakt gebruikt van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Hoe moeilijk kan het zijn om daar NIET in te trappen.
1

swipeonline.nl - Allemaal FAKE

cijfer 1 / 10 door Jeff

Ik denk (weet het nu wel zeker!) dat dit de zoveelste "dating site" is die alleen tot stand gekomen is om geld uit de zakken te kloppen van de vele mannen. De vele vrouwen (als het vrouwen zijn is nog maar de vraag) die je benaderen, komen allemaal "toevallig" uit dezelfde stad (of dicht in de buurt) die jij hebt opgegeven waar jezelf vandaan komt. Ze willen allemaal hete seks en het liefst zoveel en zo vaak als mogelijk is en indien mogelijk zo snel als mogelijk is! Maar.....zij willen eerst over en weer berichtjes sturen die allemaal heel summier geschreven zijn. Het zijn bijna "one liners" die vaak de plank mis slaan op jouw reactie. Tja.....ik ben één van die "domme mannen" die ergens toch dacht dat er misschien wel geen fake vrouwen tussen zitten en hoopte op een leuk en vriendschappelijk contact, zonder dat er meteen sprake zou moeten zijn om maar meteen het bed te delen. Dus heren, klik deze fake website direct weg wanneer deze in jullie vizier verschijnt. Leuke foto's, dat wel, maar die vind je elders ook gratis op het wereldwijde internet! Je kunt je er natuurlijk ook wel mee vermaken met die vele honderden "hete berichten" van die zogenaamde wanhopige vrouwen die smachten om hete en vaak gore seks :-). In "the real world" lopen die er ook genoeg rond. Just be patient...