Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 11)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 11)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 11)

1

Buren.date - spam

cijfer 1 / 10 door dhr.Pascal.L.Michel.

dit is een oplichtersbende opereert vanuit haarlem absoluut niet op klikken
1

Buren.date - nep

cijfer 1 / 10 door klaas

Heren ook deze site is 100% nep is allemaal van het bedrijf vc internet uit utrecht ga niet met site,s in zee die credits kopen vragen allemaal 100% nep
1

Snapdate.nl - Dating credits sites

cijfer 1 / 10 door klaas

Heren de site snapdate maar ook gratissexdatin tinderdate enz zijn 100% nep en kosten je alleen maar credits. Maken nooit een afspraak. Stop dit soort site 100% bedrog
8

SecretSensation - leuke site

cijfer 8 / 10 door Hans

hallo, ik wil ook even een positieve review plaatsen over secret sensation.
Deze site is absoluut een pareltje in vergelijking met de nepsites die ik tot nu toe heb bezocht. Secret sensation is gratis en voldoet wat mij betreft nog beter dan de bekendere sites zoals secondlove enzo. Ik heb veel chatplezier met diverse dames, en inmiddels al een leuke date gehad die smaakt (letterlijk) naar meer haha. Veel dames zitten er wel voor de aandacht, maar dat is op andere sites precies hetzelfde.
Oh ja ik had ook eens gekeken naar de persoon, wayfarer die hier ook een review heeft geplaatst. Dat is een kerel van 76 jaar.... ik denk dat ie buiten de doelgroep valt en daardoor geen matches heeft. Jammer maar dan moet je je frustraties hier niet komen spuien....
7

Tindl - het was leuk

cijfer 7 / 10 door cheryl

ik heb een relatie en die ga ik niet op het spel zetten deze man die heb hij is goed voor mij en ik blijf bij hem
1

Buren.date - Erg agressieve aanpak

cijfer 1 / 10 door Johan

Ik had voor 1 maand betaald en dat werd automatisch verlengd en je komt daar ook niet af. Opzeg formulier ingevuld en gemaild naar hen maar ze blijven dreigen met incasso bureau.
Inmiddels hebben ze het bedrag al verdubbeld..
Zo een site moet gewoon uit de lucht gehaald worden.
Slechte reclame voor echte dating sites
3

Regiomatches.nl - oplichting

cijfer 3 / 10 door chickenhead

Waardeloze site met talrijke nep profielen. Ik ben er in getrapt maar daarom juist wil ik anderen waarschuwen. Alleen als je sexueel getinte foto's wil zien interessant.
Koop GEEN credits want het is weggegooid geld.
1

Langswippen.nl - To fake or not to fake, that's the question

cijfer 1 / 10 door Hans Colijn

Ik heb 6 weken met ene Latitia gemaild, dat koste me €450 en ong. 500 mailtjes. Na die 500 mailtjes begon ik wat aan te dringen op telefonisch contact maar ondanks die 6 weken en 500 mailtjes probeerde ze mij schuldgevoelens aan te praten dat ik ongeduldig zou zijn en dat ik alles naar mijn hand wilde zetten en dat ze er nog niet aan toe was. dit is precies het gedrag van een chatoperator of wel faker. Terwijl ik met Latitia op de pc bezig was zag ik op een gegeven moment een foto langs komen van een vrouw uit Den Helder die ik heel goed ken. Zij stond daar op een profiel onder een heel andere naam, woonplaats en beroep. Die vrouw ken ik heel goed, ik ben 22 jaar met haar getrouwd geweest!!!!
1

35PlusDate - Ervaring

cijfer 1 / 10 door Louis Van Mael

Aangename en droevige ervaring wanneer het rationele op het emotionele de bovenhand kreeg.Zolang dat niet te lang duurt wel te harden.
1

35PlusDate - tevredenheid

cijfer 1 / 10 door Louis Van Mael

Doe de groeten aan Emma. Zij kent haar taak en is een geboren verleidster Het heeft me enkele weken en credits gekost alvorens ik het door had waarom een aantrekkelijke vrouw zich zou interesseren in een oude van 86 jaar op zulke professionele wijze. Nu" no hard feelings", ik heb me nog eens op een leuke manier 60 jaar jonger gevoeld dus A.U.B. bedank haar in mijn naam.
Nog vriendelijke groeten, en ook voor jullie "no hard feelings" maar leg een grens op de hoge ouderdom. Bev. 60 jaar want het doet pijn als men op die hoge ouderdom er in trapt.
Vriendelijke groeten,
Louis Van Mael