Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 2)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 2)

Parship

Dating voor hoogopgeleiden.

PARSHIP staat voor online dating voor leuke hoogopgeleide singles. Onze dating site biedt singles in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest.

Lees verder

Relatieplanet.nl

De snelste weg naar een serieuze relatie.

DATINGSITE Relatieplanet.nl. De meest onderscheiden Datingsite van Nederland. Gratis Inschrijven. Ruim 80.000 singles. Datingsite van het Jaar.

Lees verder

Victoria Milan

Herleef de passie - begin een affaire.

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 2)

2

Langswippen.nl - Fake!

cijfer 2 / 10 door Ad

Ik heb de indruk dat de dames telkens zodra je echt af wil spreken maar blijven zeuren nog even chatten om je beter te leren kennen. Heb er met 3 contact gezocht telkens pröberen ze het te rekken. Je kan ook je account niet verwijderen! Beste mensen ik ben er weer ingetrapt en al 30 euro besteed aan deze sh)it!
Niet doen,
2

Novamora.nl - Fictieve profielen?

cijfer 2 / 10 door Johannes

Heb sterk het idee dat het allemaal fictief is..
Reageer veel maar niets en niemand reageert..
Geldklopperij...
8

Tinder - Tinder is geweldig!

cijfer 8 / 10 door p. van schaik

Al diverse dates gehad via Tinder. Leuk en makkelijk om te doen.. Lekker swipen.. Geweldig.
7

Novamora.nl - Net lid, lijkt goed.

cijfer 7 / 10 door p. van schaik

Ik ben pas net lid, maar tot nu toe lijkt het goed. Ik had van deze datingsite gehoord via de radio.
7

SFdating (SecretFlirt) - Degelijk, aantal leden kan beter

cijfer 7 / 10 door Eric

Ik ben al enkele jaren af en aan betalend lid van secretflirt. De site oogt wat ouderwets, maar is wel gewoon degelijk met eigenlijk alle functies die je verwacht voor zo'n site.

Ik heb nog nooit te maken gehad met nepprofielen, maar dat is natuurlijk alleen mijn eigen ervaring, ik kan niet voor anderen spreken. Wel is het aantal leden lager dan bijvoorbeeld Secondlove. Je kunt trouwens wel precies zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest, dus over het aantal mensen dat regelmatig online is hoef je niet te gissen.

Betalen gaat vlot en zonder automatische verlenging. Wel zo lekker. Contact met de klantenservice verloopt vlekkeloos.
1

Flirten.nl - oplichterij

cijfer 1 / 10 door klaas

hallo mijn nam is klaas ik wou u eventjes laten weten dat flirten.nl een klote site is .ik heb voor 70 euro credits betaald voor een date maar elke keer zeggen de dames we kunnen op die dag niet wachten en ze houden je aan de lijn om nog meer credits te kopen deze twee dames kunnen er ook wat van beloven van alles maar afspraak bekijk het maar dat is WILDWILDESTH EN SUNSCHINELOV 48 DUS MANNEN KIJK UIT WAT U DOET OP DEZE SITE IK HEB ER ZELF GEEN GOED WORD VOOR OVER
1

SecretSensation - DEELNEMERS VRIJWEL NIHIL

cijfer 1 / 10 door WAYFARER

De eigen recensie van SS mag dan wel dan hoopvol klinken, maar het tot op heden wel zeer geringe aantal deelnemers, dames zowel als heren, doet vermoeden dat deze site nog maar nauwelijks enige bekendheid heeft verworven.
3

Cheatnow.com - De zoveelste nep site!!

cijfer 3 / 10 door anoniem

Een aantal credits gekocht, en het valt mij op hoe vakkundig de boot wordt afgehouden.
Gerichte vragen wordt niet op gereageerd.
1

Flirten.nl - storingen

cijfer 1 / 10 door Gilbert Suwier

Sedert december heb ik een iPhone van Apple een momenteel heb ik meermalen berichten die niet verstuurd worden en blijven zitten in mijn toestel.
De techniekers van Apple verzekeren mij dat mijn toestel helemaal normaal is en de oorzaak dient gezocht bij de Web-site U dus. KUNT U mij de redenen geven waarom de berichten niet verstuurd worden en in mijn toestel blijven hangen?
Vriendelijke groeten,

Gilbert Suwier

e-mail : gilbert.suwier@iCloud.com
1

Cheatnow.com - Cheatnow is pure geldklopperij

cijfer 1 / 10 door Ik

Vandaag kwam ik contact met iemand op Cheatnow.com. Gezien ik nog niet direct credits wilde aankopen dacht ik van telkens een ander account (3) aan te maken. Elk account krijgt 5 credits gratis. Telkens schreef ik een bericht. Dit is natuurlijk niet eerlijk van mijn kant maar ik wou weten of cheatnow te vertrouwen is of niet. Ik kreeg telkens direct een antwoord van deze dame, zal eerder iemand van cheatnow zelf geweest zijn gezien dit profiel fictief is. Ik liet duidelijk weten dat ik misschien van plan was credits te kopen.
Daarjuist wou ik aanmelden met mijn orgineel account en dat lukte niet meer. Ik probeerde de andere accounts ook en die zijn ook verwijderd. Geen probleem want ik was zo wie zo van plan die andere accounts te verwijderen en het origineel account te behouden. Nogmaals probeerde ik een ander account aan te maken, gezien alle accounts, ook het originele account verwijderd is en dat lukte niet meer. Ze hebben dus ervoor gezorgd dat ik geen account meer kan aanmaken via, waarschijnlijk, mijn IP adres.