Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 2)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 2)

Parship

Dating voor hoogopgeleiden.

PARSHIP staat voor online dating voor leuke hoogopgeleide singles. Onze dating site biedt singles in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest.

Lees verder

Relatieplanet.nl

De snelste weg naar een serieuze relatie.

DATINGSITE Relatieplanet.nl. De meest onderscheiden Datingsite van Nederland. Gratis Inschrijven. Ruim 80.000 singles. Datingsite van het Jaar.

Lees verder

Victoria Milan

Herleef de passie - begin een affaire.

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 2)

1

Regiomatches.nl - oplichting

cijfer 1 / 10 door C.J

ben door 2 vrouwen opgelicht en aan de praat gehouden. Als je weet wat er aan de hand is , is het wel amusant, maar het kost je een paar euro. Trap er niet in, Google eerst de namen van de dames en je zult zien dat ze overal voorkomen. Ik denk dat er veel geld verdient wordt bij Regiomatch.
1

Buren.date - wel betalen voor geen account

cijfer 1 / 10 door Rick

Ik had een gratis account aangemaakt tot zover geen problemen, heb het een dag aan gekeken en toch niet mijn ding, heb ik me uitgeschreven kreeg ik de rekening dat ik even 39.50 moest betalen voor het contract dat ik had afgesloten.
Heb ze netjes berichtje gedaan dat ik niks heb afgesloten bij hen maar ze blijven dreigen.. dus niet betaald kreeg ik rekening van 2 maanden dik 90 euro. weer een mail gestuurd over hoe het allemaal zat en word er gedreigd met incasso.
Nu een formulier ingevuld dat ik defenitief uitgeschreven ben maar het bedrag hebben ze weer met 39.50 verhoogd. als ik niet betaal krijg ik deurwaarde....
Hoe nu verder? iemand tips?
1

Flirten.nl - NIET DOEN!!!!!

cijfer 1 / 10 door Dietel

Kort en krachtig
1 grote oplichting
90% zijn fictieve dus nep profielen
Alles is positief en ze vinden je prachtig te mooi om waar te zijn en dat is het ook!
Dus wees gewaarschuwd
1

Buren.date - Oplichters Nep

cijfer 1 / 10 door nico.janssen

Zij dreigen met incasso. Ik heb nu allen gratis laten inschrijven kan niet uitschrijven?? hoe verder ?????
4

FlirtenMetShemales - kopiëren.

cijfer 4 / 10 door Slobberaar

de meeste reacties die je krijgt zijn een kopie van hun profiel. En ook hier stikt het weer van de fictieve profielen.Lezen kunnen de reflectanten niet.
1

Sexdatecontacten.nl - Oplichtersbende

cijfer 1 / 10 door Justin

Wees gewaarschuwd. Ik kreeg sterk de indruk dat deze site vol met valse profielen zit. Eerst maken je ze lekker met een reactie van een geinteresseerde. Als je tegoed koopt, in mijn geval 14 euro. Kan je maar vijf reacties geven. Je wilt dus gelijk gegevens uitwissen. Maar nee hoor. Ineens willen de vrouwen niet meer. Ze vragen of je nieuwe credits wil kopen. Alle reacties lijken standaard gegenereerd te zijn en komen onecht over. Waarschijnlijk brengen ze je pas echt in contact met iemand als je VIP-member bent. Trap er niet in!! Echt zonde van je geld dit.
1

Novamora.nl - Nova Mora

cijfer 1 / 10 door Alliberti

NovaMora verstuurd automatisch voor mij berichtjes naar andere mannen. Dit is niet de bedoeling. In een dag kreeg ik al 234578345 berichtjes binnen. Ik ben maar tegelijk hier mee gestopt omdat ziggo belde waarom ik zoveel mail kreeg. Gelukkig hoefde ik niet te betalen maar jammer voor al die mannen die wel ervoor betalen. De verhouding tussen man en vrouw is 1 op 500.9099000. Trouwens voor diegene die een foto plaatsen: je foto wordt ook gebruikt op andere websites van dat bedrijf, dus kijk er maar mee uit, dit kan je uitzetten in je profiel. Mogelijk Vaginoze
1

Buren.date - Oplichtersbende

cijfer 1 / 10 door Mike

je kunt van deze site alleen de functionaliteit zien als je een betaald lid bent. Dit kun je allemaal electronisch regelen. Echter jezelf afmelden is geheel onmogelijk. Buren date vind dat ze het recht hebben om je account vanzelf te heractiveren zonder jouw toestemming, en blijven geld afschrijven.
Idd zoals hier boven ook beschreven vervolgens dreigmails en incassobureau dreiging.

Moet zien of het gebeurd, maar betalen, denk het niet.....

Laat het maar juridisch voor komen

NIET AAN BEGINNEN, EEN GROTE FRAUDE EN OPLICHTERSCLUB. DE DAMES ZIJN IN DIENST VAN BUREN DATE, ECHTE LEDEN BESTAAN DAAR NIET
1

Novamora.nl - Oplichters

cijfer 1 / 10 door R

Site niet meer bereikbaar nu op 29-7???
Hoop dames zijn fake op de site.
1

Novamora.nl - Een grote NEP zooi !!!!…..maar met een staartje…:-)

cijfer 1 / 10 door Moi

Op de radio werd er steeds reclame gemaakt voor deze site, dus dacht ik laat ik het eens proberen als gratis lid. Inderdaad zoals hier reeds gemeld is krijg je meteen een berichtje van iemand. Echter moet je eerst betalend lid worden om vervolgens te lezen dat ze het leuk vindt dat je haar profiel hebt bezocht, je krijgt een groet, maar meer ook niet. Ik dacht leuk en stuur een leuk bericht terug en vervolgens nooit een reactie. Ik stuur vervolgens een leuk bericht naar een andere dame, puur om te kijken wat er gebeurt. Inderdaad geen reactie. Wat raar is is dat als je in " Verzonden berichten" kijkt mijn 2e bericht eerder verzonden is dan mijn eerste bericht. Hoe kan dat ??? Ook als je sommige profielen leest dan blijkt het profiel van iemand zo exact hetzelfde te zijn als het zoekprofiel v die persoon dat je al gelijk de boel niet vertrouwt. Puur copy/paste geval. Of foto's van normale/slanke dames terwijl er in het profiel " volslank" staat…Na een aantal dagen en het lezen van alleen maar slechte reviews op deze site heb ik besloten gebruik te maken van mijn herroepingsrecht middels het contact formulier op Novamora.nl en wat schept mijn verbazing ???? Ik kreeg mijn eerste reactie op deze site !!!…..al was het van de Klantenservice….en bovendien SUPERSNEL !!! Ik verzond het formulier om op zaterdag 01:30 u en kreeg al een reactie om 05:38 !!! Huhhhh ???

In de mail stond netjes dat het herroepingsrecht is toegepast op mijn overeenkomst met Novamoral.nl , mijn profiel per direct was verwijderd en opdracht was gegeven aan DocData om mijn maandbedrag onder aftrek van het aantal dagen dat ik v hun dienstverlening gebruik heb gemaakt (terecht) terug te boeken op mijn rekening. Wat netjes was was dat er bij stond dat ik rekening moest houden met de verwerkingstijd van DocData. Op zaterdagnacht had ik dus gemaild en diezelfde nacht (05:38 u) een reactie en die maandag na het weekend stond het restbedrag al netjes op mijn rekening.

Kortom, slechte site maar een SUPER Klantenservice !!!!