Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 2)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 2)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 2)

1

Langswippen.nl - Allemaal Nep

cijfer 1 / 10 door aaa

Met 10 dames gechat heel wat geld kwijt. Geen 1 date gehad! Pure oplichterij!
1

Langswippen.nl - Nep site

cijfer 1 / 10 door Ede

Ik vindt dit een nepsite en de afspraken komen niet na en ze ,mogen mij 100 euro weer terug geven
6

Nieuwerelatie.nl - Oude profielen

cijfer 6 / 10 door Johan

Ik heb nu een tijdje een profiel bij nieuwerelatie. Wat mij stoort is dat er profielen opstaan die echt jaren oud zijn. Schrijven op een profiel heeft geen zin. Je krijgt nooit antwoord terug. Toch blijf ik nog even lid vanwege de betrouwbaarheid van de site.
1

Cu2 - ze laten je zo snel mogelijk credits opmaken

cijfer 1 / 10 door MrH2old

Al binnen een paar minuten reageren de leukste vrouwen , of hebben ze wat foto's van gewone vrouwen en zitten er wat mensen om je te laten reageren en voor je wat hebt zijn je credits op , dit is de laatste keer dat ik erin trapte ,het bestaat gewoon niet vrouwen die dit willen . Je begint een site zoek wat mensen die Nederlands schrijven en een betaal systeem en je loopt binnen over de rug van mensen die het goed bedoelen ,je kan overal gratis inschrijven en daarna ga je betalen.
1

Sexjobs - oplichter / mafia /ileegal is gewon sexjobs.nl

cijfer 1 / 10 door amber

hoe kan dat dit site is actieve met illegale prostitutie .kan gewon openbaar met vrijheid werken het meeste zijn nep advertentie en nogmaals illegale prostitutie zit echt mafia achter dezer site van sexjobs.nl .ik vraag mijn af hoe komt dat zomaar actieve zijn. en wie zijn ze achter deze organisatie sexjobs.nl ? zeker goed betaalde organisatie. hoe veel mensen zijn leven kapot gemaakt veel jongeren zomaar .het kan 1,2,3 adv plaatsen kan ook minder jarig zijn met nep en valse gegeven een adv plaatsen .kan u minder jarige kind of mijn kind zijn wie controleer dat niemand .omdat zit groot maffia achter deze verschrikkelijke site sexjobs.nl .hoe kan dat ? wat doet politie er mee gewoon niks wel bekeuring uit delen .slat nergens .politie kijk eens niet over aangifte ze doe oog dicht wil dat niet tegen over maffia staan wel arme burger snel afpakken dit is democratie van tegenwoordig .als hoop bak geld heeft mag alles anders beter dood gaan .schandalig .verschrikkelijk
8

Wie Date Jij - AANKOOP CREDITS

cijfer 8 / 10 door Evergreen

Hallo,

Ik zou graag credits aankopen bij Wie date jij maar helaas is er geen mogelijkheid met Paysafecard, hoewel dit voor mensen in 'n relatie de enige echte veilige betaalmethode is. Zo lang die mogelijkheid niet geboden wordt, zal ik ooit enige credits via bankoverschrijving of credit card aankopen.
1

Chat Nu - Fake, geldklopperij en oplichterij!!

cijfer 1 / 10 door Drred

Alles wat je hoopt echt te zijn is zo fake. Bijna alleen maar fake profielen allemaal Oostbloklanden lijkt het wel als interieur (tv met nog een kast erachter) mensen met zelfde foto’s maar met verschillende namen. Heb hier veel geld in gepompt om te hopen dat ik wat zou vinden. Het heeft me €700 gekost zonder enig resultaat!! Kon beter naar vrouw van lichte zeden gaan was ik goedkoper uit ! €1 per bericht schandalig! Nooit weer pure oplichterij!
1

Langswippen.nl - Totaal nep

cijfer 1 / 10 door André Stevens

Allemaal nep, wordt aan het lijntje gehouden . Mensen denk na, je wordt genaaid van je geld!
5

DTNG - Slechte ervaring DTNG

cijfer 5 / 10 door Charlotte

Na een persoonlijk gesprek mijn profiel gemaakt.
De eerste profielen die ik kreeg aangeboden waren zeker niet wat ik zocht. Nogmaals een gesprek dit keer met Lotte zelf er bij. Er werd veel gesproken over een groot netwerk door heel Nederland maar helaas is Brabant niet hun terrein. Na betaling diverse dates gehad maar helaas waren deze van 2 kanten geen match. Erna ook weer profielen gekregen die echt niet passend waren gezien mijn wensen. Nu dus met het resultaat dat ik met lege Handen sta. Ook prijzig dit buro.
1

Cu2 - Wat een fake site

cijfer 1 / 10 door Mart

Geen een echt profiel kunnen vind zes zinnen max om zoveel mogelijk berichten tr laten sturen vraag je normaal een foto op te sturen met drie opgestoken vingers worden ze kwaad echt wat een oplichting