Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 3)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 3)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 3)

2

Partner Select - Geld niet waard

cijfer 2 / 10 door Bevers

Dit bemiddelingsbureau is het geld niet waard.
Men doet beloftes die ze niet waar kunnen maken. Zodra je lid bent heb je geen enkele inspraak meer en kunt je ook geen garanties krijgen. Trap er niet in je bent je geld kwijt.
1

Foxy Dating - dating met floor uit uden

cijfer 1 / 10 door marcel

ze heeft mooie praatjes belooft van alles, draait overall omheen,ben veel geld kwijt foxy dating moet aangeklaagd worden, alles wat je vertelt wordt geblokeerd,daarom is het niet mogelijk om je date te leren kennen en mijn ervaring is dat het lijkt dat je berichten stuurt naar een computer.
1

Snapdate.nl - Oplichting

cijfer 1 / 10 door Wllie

GEEN PROFIEAKEN. NIET AAN BEGINNEN
JE BENT GEWAARSCHUWD. Dit betreft Snap-date.com . Spam en oplichting. Teksten die je verstuurT en ontvangt worden aangepast. Zinnen en woorden worden weggelaten. Zo krijg je hele rare zinnen, vragen en antwoorden. Bij het zien dat je een berichtje krijgt staat een gedeelte van deze zin niet in het bericht wanneer je het berichtje gaat lezen. Lees eerst het zinnetje goed voordat je de inbox opent. Er klopt niks van de zins opbouw en klopt voor geen meter. Waardeloze site. Zonde van je geld.
3

Funky Fish - Ongeschikte beheerders op FunkyFish

cijfer 3 / 10 door Ingrid

Ik had afgelopen jaar een jaarabonnement afgesloten.
Vlak voor de kerstdagen wilde ik een nieuwe profielfoto op mijn profiel zetten met daarbij de tekst dat ik alle mensen op FunkyFish gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2022 wenste. Ik had een leuke foto van mijn hoofd met een kerstmuts op gemaakt en wilde die erop plaatsen. Dat lukte de eerste keer niet dus ik dacht misschien door de drukte op de site en ik probeerde het dus nog een keer. Wat gebeurt er? Ik krijg een mail van de beheerders dat ik een foto wilde plaatsen die afgekeurd was en dat ze mij daarom geblokkeerd hadden!!!Ik heb gereageerd met de vraag waarom mijn foto afgekeurd was? Kreeg ik geen antwoord op alleen de opmerking dat ik die foto eraf zou moeten halen en dan zou de blokkade opgeheven worden. Maar hoe haal jeje fotoeraf als je niet bij je profiel komt omdat je geblokkeerd bent?
Tot nu toe ben ik nog steeds geblokkeerd door de beheerders en ik heb al in een mail gevraagd om teruggave van mijn abonnementsgeld. Als ik toch niet op de site kan inloggen omdat ze mij geblokkeerd houden dan vind ik dat ik er recht op heb om mijn geld terug te krijgen.
Helaas wordt hierop totaal niet gereageerd!!!
Dit moet een christelijke site zijn maar de beheerders lijken door dit gedrag allesbehalve christelijk te zijn !!!!
1

Cu2 - Volledig fake

cijfer 1 / 10 door Charles

Je krijgt gepersonaliseerde contactverzoeken met alles wat je maar wilt. Om te antwoorden heb je credits nodig. Euro per bericht. Je komt nooit verder dan ik wil meer weten uitdiepen, wat bedoel je etc. Fake profielen die niet aansluiten op gegeven informatie: ik ben gescheiden met 2 kinderen..... mijn man geeft me niet wat ik wil ik wil vreemd gaan. etc. Bespaar je je geld tenzij je alleen blote fotoos wilt zien sommige zijn wel OK :). Echt hier is voor een man in ieder geval niets te halen
8

Nieuwerelatie.nl - Niet slecht

cijfer 8 / 10 door p. van schaik

Best aardig wat reacties ontvangen op berichten die ik stuurde..

Ik blijf nog even lid.
1

ChatPlaza - Geen profiel foto

cijfer 1 / 10 door Rara

Waarom geen profielfoto meer kunnen plaatsen??
Als je een mail stuurt krijg je geen antwoord.
1

Chat Nu - Een grote oplichtersbende

cijfer 1 / 10 door Sjerke

De site is een en al nepprofielen. De reinste geldklopperij. Maar let op de website chatnu.nl is het zelfde als de geprezen website CU2. Sterker nog je kunt inloggen op beide sites met een account en de credits wat je bij een hebt staan ook bij de andere site. Dus hoe betrouwbaar zijn de dating vergelijkingssites ?? Nou niet betrouwbaar dus deze worden doir de zelfde baas onderhouden die in hongkong zit en ik deze sites in de lucht heeft. Lang leve het oplichten van mensen
9

Nieuwerelatie.nl - Mijn ervaring met nieuwerelatie

cijfer 9 / 10 door Jos Franke

In eerste instantie weinig van verwacht, was in ieder geval niet duur in vergelijk met “professionele” sites.
Slechte ervaring (oplichtster) gehad op deze site, contact opgenomen, profiel verwijderd.
Aan deze slechte ervaring kon nieuwerelatie weinig (preventief) doen, werd echter wel heel alert gereageerd, prima geregeld en opgelost.
Overigens ook op andere dating sites tegen dezelfde problemen aangelopen.

Het enige kleine minpuntje op deze site, je moet een onderwerp invullen bij het versturen van een bericht, ik vind dit merkwaardig.

Tot slot, een aantal leuke contacten gehad op deze site en uiteindelijk een waanzinnig leuke vrouw gevonden, veel dank aan nieuwerelatie!!!
Mocht ik ooit weer op zoek moeten gaan zal ik mij hier zeker weer aanmelden en bij onderwerp gewoon onderwerp invullen!
1

Chat Nu - je kan hier niks doen dat bloote vrouwen bekijken voor de rst niks

cijfer 1 / 10 door wim

een bericht bericht sturen kost 1 euro en je krijgt been bericht van robot en dat is alles