Beoordeel Nederlandse datingsites

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites.

Nieuwste Reviews

2

NLdate - zinloos

cijfer 2 / 10 door neo

het is gratis maar als er nooit iemand reageer ofzo dan heb je er nog helemaal niks aan jammer
8

50Liefde.nl - Wat een uitkomst !

cijfer 8 / 10 door Helene De Goede

50Liefde is voor mij een absolute uitkomst geweest. Online dating in het algemeen is overigens een ultieme uitkomst voor mij. Makkelijk in het gebruik, flexibel qua locatie en bovenal veel goedkoper en tijdsefficienter dan constant met iemand uit eten of wat drinken. Voor de datingsites voor 50plussers is 50Liefde toch wel het meest overzichtelijk en acceptabel. De actie die nu nog loopt heb ik van geprofiteerd. Nog geen liefde gevonden maar wel contact genoeg met leuke mannen.
1

Soulmate 2 U - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Sukkel

Een goed geoliede datingsite met 1 doel geld verdienen aan bezoekers door fantasie contacten en relaties te bewerkstelligen. Vindelkaar allemaal schatjes en appmet mij zijn van dezelfde holding en de (nep)profielen worden dan ook gecopieerd.Medewerkers (freelance contracten)zijn thuiswerkers of kunnen mobiel werken door berichten te beantwoorden. Ze krijgen een betaling voor ieder beantwoord bericht en worden beloond voor het vasthouden van contacten middels bonussen. Betalende bezoekers worden gebonden met de woorden dat je het contact opgeeft als je niet langer in de chat wil meegaan. Dat men zelf ook de credits koopt dat ze echt geen nepprofiel zijn etc. Ook na maanden chatten en een zgn goed gevoel wederzijds is het vragen om contact op een andere manier voort te zetten uit den boze. Je geeft toch niet alles op wat we samen hebben opgebouwd is het standaard antwoord dan en ik ga je missen. Ontmoetingen worden gepland maar steevast de dag ervoor middels chat afgezegd. Griep hersenschudding gebroken arm te druk op werk dubbele afspraak etc. Normaal bel je al af niet hier ondanks dat je de contactgegevens al over heb gebracht. Hier wordt aangestuurd op een nieuwe date enkele weken later wat garant staat voor nog eens een bundel kopen want je wilt er in blijven geloven.Vragen over de persoon achter het profiel worden genegeerd. Bloemen kunnen niet opgehaald worden.(iemand met zoveel pech heeft toch wel een bloemetje verdient dacht ik zo) Overigens bewijs van alle misserre is er ook niet. Sociale updates zijn er niet geen foto of tig keer zelfde foto wordt gestuurd. Zelfde account op alle sites van karma fun factory echter met andere operator. Het is 100% bedrog. Ook als je voor iets serieus gaat en de ander echt had willen aanvullen etc.zoals ik kom je echt bedrogen uit en honderden euros lichter die ik graag aan het echte daten had uit gegeven maar had er nu dan een beter gevoel aan over gehouden. De 4 sites zijn slechts een topje er zijn nog veel meer sites gelieerd aan het moederbedrijf. Zoek maar eens de kvk na.
2

NLdate - valt tegen

cijfer 2 / 10 door ray

Ik heb mij ingeschreven om contact te krijgen met vrouwen maar geen resultaat misschien is het mijn beroep als vrachtwagenchauffeur, maar die hebben ook aan een date of relatie,maar dan moet je het niet hier zoek
1

Wie Date Jij - Fake

cijfer 1 / 10 door Andries

Wie date jij is fake en nep van begin tot het einde!
9

NLdate - Maffia

cijfer 9 / 10 door Anoniem

Het lijkt wel een maffiabende in babbelen.nl. nog net niet corrupt of is geestelijke mishandeling dat ook.
Als ze maar iemand kunnen afbreken dan hebben ze plezier. Succes met de volgende slachtoffers mannen.
1

NLdate - Babbelen.nl

cijfer 1 / 10 door Liz

Welkom in babbelen.nl
Maar je bent niet welkom er zit een vaste kern die er elkaar zo goed kennen zou zeggen neem dan groepswatsapp en geef andere ook een kans om iets te schrijven.je word gelijk overruled door de mannen met sex praatjes en de vaste kern vrouwen is dan weer jaloers.
En dan vinden ze het heerlijk om elkaar af te maken en te roddelen onderling. Laat toch ieder in zijn waarde. Nl DATE doe er iets mee.
5

50Liefde.nl - Nooit antwoord

cijfer 5 / 10 door Nico

Je krijgt nooit antwoord terug geld voor de meeste sites dus deze ook
1

Langswippen.nl - Waardelozenepzooi

cijfer 1 / 10 door Goedbezig

Ik ben er klaar mee. wat een kutsite.
Heb me hier echt in de nesten gewerkt.
Ben veeltelang met serena in contact geweest.
Heb het later zelfs nog eens geprobeert omdat ik dacht dat het een echt persoon zou zijn.
Maar helaas ook deze poging liep niet af zoals was afgesproken.
Mensen waag je er niet aan.
Zo nep als maar kan.
Beter geef je je geld aan mensen die het wel kunnen gebruiken.
Die zijn er zat in nederland
Vorige 1 2 3 4 5  ... Volgende