Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 4)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 4)

Heteprofielen.nl

De lekkerste sexdating profielen.

heteprofielen.nl is een erotische datingsite, bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Stellen, mannen en vrouwen kunnen hier op zoek naar spannende contacten.

Lees verder

Relatieplanet.nl

De snelste weg naar een serieuze relatie.

DATINGSITE Relatieplanet.nl. De meest onderscheiden Datingsite van Nederland. Gratis Inschrijven. Ruim 80.000 singles. Datingsite van het Jaar.

Lees verder

Victoria Milan

Herleef de passie - begin een affaire.

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 4)

1

Novamora.nl - Niks

cijfer 1 / 10 door thomas2864

Ik stuurde iemand een bericht en kreeg een melding dat ik een reactie kreeg, moest dus meteen lid worden om die te bekijken.. dus nee, geen chat beschikbaar!!
2

RijpeFlirtClub - oplichterij

cijfer 2 / 10 door Stefan

ik heb nu contact met een paar dames gehad.. met 1 al heel veel , maar ondanks dat we al maanden chatten weigert ze e mail whats app of Facebook te geven .. ze is daar nog niet klaar voor .. na 3 maanden nog niet???
ook wil ze nog steeds niks afspreken na maanden .. maar ik wel iedere x dokken om haar te spreken .. ik vind honderde euro,s uitgeven voor gesprekken met dames die dezelfde smoesjes gebruiken om niet af te spreken erg veel geld .. ook viel het op dat als ik zei ik ga in een opwindend gesprek dat ze ineens zij .. ook ik ben net zo opgewonden en je hebt zojuist me helemaal geil gemaakt... alleen maar trucjes om me daar op de site te houden en weer te dokken , ik vraag me zelfs af of deze dames op jullie site echt zijn .. ik liefst zou ook al dat geld terug willen , allemaal flauwekul en verspilde moeite , wie zit er achter deze site .. wat die moet miljoenen verdienen en slapend rijk worden
6

Tindl - Grappig

cijfer 6 / 10 door Baardagaam

Leuke site maar je kan weinig matchen anders kan je betalen
1

Novamora.nl - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Lotte

NovaMora verstuurd automatisch voor mij berichtjes naar andere mannen. Dit is niet de bedoeling. In een dag kreeg ik al 345 berichtjes binnen. Ik ben maar tegelijk hier mee gestopt. Gelukkig hoefde ik niet te betalen maar jammer voor al die mannen die wel ervoor betalen. De verhouding tussen man en vrouw is 1 op 500. Trouwens voor diegene die een foto plaatsen: je foto wordt ook gebruikt op andere websites van dat bedrijf, dus kijk er maar mee uit, dit kan je uitzetten in je profiel.
1

Novamora.nl - Baggersite!!

cijfer 1 / 10 door Michael N

Dit is echt geldklopperij je stuurt 40 vrouwen een bericht en alle 40 beantwoorden ze niet ???? yeah right!! Geen lid worden en deze toko van internet af!!
1

Novamora.nl - NEP

cijfer 1 / 10 door Justj

Heel veel nepprofielen.
Ben je gratis lid, dan word je plat gemaild met berichtjes. Die je alleen kan lezen als je betaald.
Ben je betalend lid, dan is het ineens wel heel erg stil.
3

Novamora.nl - Geen reaktie naar mij vanuit mijn 40 (!) serieuse leuke berichten

cijfer 3 / 10 door piet

Ik heb 3 foto's met een leuk profiel geschreven.
Met respects voor de dames heb ik in 2 dagen 40 (!) berichten verstuurd.
Heel gericht aangeproken naar de dames toe.
We zijn 2 weken verder en ik lees dat ze alle 40(!) nog niet mijn berichten hebben gelezen.
Dat is onmogelijk want meerdere dames zijn VIP.
Ik zie ze wel regelmatig online.

ADVIES VAN MAN TOT MAN:
PROBEER HET GEWOON VIA LEXA EN RELATIEPLANET.
VROUWEN ZEGGEN EEN RELATIE TE WILLEN MAAR GAAN OOK VOOR DE ONE NIGHT STANDS.
VROUWEN KOMEN DAAR MEE WEG OP DE ONSCHULDIGE SITE'S.
4

Novamora.nl - Fake

cijfer 4 / 10 door Jodokus

Sinds een paar weken een profiel op Novamora. Ik heb stellig de indruk dat er een groot aantal fake-profielen (zeker de helft) op deze site staan. Profielen waarvan alleen de profielnaam uniek is maar verder zijn vrijwel alle rubrieken hetzelfde ingevuld, zonder persoonlijke omschrijving en of foto's. Je kunt er op reageren maar de berichten worden niet eens gelezen. Reacties blijven dan al helemaal achterwege. Alles bij elkaar wel erg vreemd.
1

50Liefde.nl - 50Liefde? Ja ja, 50% is nep.

cijfer 1 / 10 door troubadour

Ik heb langzamerhand heel wat ervaringen opgedaan met verschillende dating-sites, en daarvan staat 50liefde echt helemaal onderaan in mijn rating.
Meer dan de helft van alle profielen zijn nep. Je krijgt de meest onnozele en nietszeggende berichten voorgeschoteld, en hoe persoonlijk je zelf ook schrijft, de antwoorden zijn kort en slaan nergens op.
Sinds ik niet meer betaal en dus gratis lid ben krijg ik 2-3 keer per dag zogenaamd een enthousiaste mail van de meest mooie vrouwen van 20-30 jaar jonger. Zoals eerder al gezegd steeds dezelfde openingsberichten. Enige doel: dat ik weer ga betalen.

Ik heb de administrator hierover benaderd, maar volgens hen is er niets aan de hand. Hetgeen me sterk doet vermoeden dat zij hier zelf achter zitten.

Als je probeert zo'n nep-profiel te rapporteren dan krijg je standaard een mailtje terug met de raadselachtige tekst "wij hebben dit profiel terecht geverifieerd". Wat betekent dat? Dat ze er niets verkeerds in vinden of juist dat het maar goed was dat ze deze nep-figuur hebben gecontroleerd?