Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 4)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 4)

Heteprofielen.nl

De lekkerste sexdating profielen.

heteprofielen.nl is een erotische datingsite, bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Stellen, mannen en vrouwen kunnen hier op zoek naar spannende contacten.

Lees verder

Relatieplanet.nl

De snelste weg naar een serieuze relatie.

DATINGSITE Relatieplanet.nl. De meest onderscheiden Datingsite van Nederland. Gratis Inschrijven. Ruim 80.000 singles. Datingsite van het Jaar.

Lees verder

Victoria Milan

Herleef de passie - begin een affaire.

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 4)

10

Tindl - prima

cijfer 10 / 10 door maasstedeling

Dank je wel voor gratis service, maar voor mijn leeftijd/doel groep 65/70 jaar helaas niet terzake gewoon.
9

Wipplek - Echt gratis en goed

cijfer 9 / 10 door Jason

Ben reeds anderhalf jaar lid op wipplek en heb een paar leuke nieuwe contacten opgedaan.
Ik heb verschillende sites uitgeprobeerd en getest maar deze is tot nu toe de enige die ook echt gratis is.
Verder is de site goed overzichtelijk misschien wat simpel maar wel functioneel.
Het zou mooi zijn als er nog wat meer vrouwen zich zouden aanmelden zodat de verhouding tussen man/vrouw wat beter wordt.
2

Regiomatches.nl - een grote nep bende

cijfer 2 / 10 door john

- amateuristische website; simpel opgezet en alleen om geld te cashen
-foto's zijn van ander sites geplukt, sommige meiden zullen zich echt nooit op zo n goedkope dating site zetten
-verhalen die je ontvangt zijn gewoon te direct te doorzichtig en zijn allemaal in dezelfde opstelling; het zijn dezelfde mensen die ze bij alle 'personen' maken
-hoezo discretie gewenst? Niemand weet wie je bent en of je te vertrouwen bent.. en andersom
- je wordt eindeloos aan het lijntje gehouden en kost je alleen maar geld. Een echte afspraak komt er nooit
1

Buren.date - oplichting

cijfer 1 / 10 door Kevin

grote oplichting. Idd zelf opzeggen kan niet. ze willen een fax die nooit aankomt. dreig hier dreig daar. Ik heb hier contact over gehad met het juridisch loket. Zij moeten zich aan de NL regels en wetten houden. Ik wacht het af hoe en wat.
1

Nymfomoeders.nl - NEP !!!

cijfer 1 / 10 door jwz64

Nymfomoeders.nl is pure oplichting. je moet credits kopen om te kunnen schrijven met iemand en dan als je praat met "iemand" of de computer en probeert een afspraakje te maken houden ze je aan het lijntje om maar zoveel mogelijk te schrijven want dat is hun handel. dus trap er niet in kost je geld en krijgt er niks voor terug LET DUS OP
2

Novamora.nl - Zonde geld

cijfer 2 / 10 door Piet

De gratis versie laat je kennismaken maar ook niet meer dan dat. Betalen dus maar en een leuk profiel maken.
Mede dankzij een overkill aan mannen valt er geen eer te behalen als man zijnde. Vrouwen reageren of lezen je berichten niet eens.
En zeg nou zelf met 100 berichten per dag in je inbox ??
1

XL Dating - SCHANDALIG!!!!!!!!!!

cijfer 1 / 10 door Carien

Bij inschrijving wordt je TELEFOONNUMMER gevraagd. Er staat bij dat die gegevens NIET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT.

Dat bleek al snel niet het geval, want ik kreeg een sms van ene Joop (die niet voldeed voor mij), toevallig dezelfde woonplaats (grin).
Ik heb hem keurig ter bericht geen interesse te hebben.
Daarop krijg ik opnieuw een sms met de vraag: Maak ik nog een kansje en zullen we een afspraak maken? Aangegeven dat nee nee is.
Daarop een sms met de melding dat 'hij' vond dat dat niet kon, want ik zat toch niet voor niks op een dating site.
Toen ik 'zijn' nummer blokkeerde kreeg ik een automatisch bericht van XL Dating. Ze sturen dus zelf de berichtjes! Geprobeerd het nummer te bellen... en ja hoor: een bandje... weet de tekst niet meer, maar duidelijk een bedrijf.
OPLICHTERS DUS.
8

Appmetmij.nl - Leuke datingsite, overzichtelijk en persoonlijk

cijfer 8 / 10 door Anika

Ik heb mijn allereerste internetdate ooit gehad via appmetmij. Het klikte niet zo geweldig dus het was eenmalig maar ik ga zeker verder zoeken naar mijn "dekseltje".

Wat ik fijn vind is dat je geen abonnement ofzo hoeft te kopen waar je dan 3 maanden of een half jaar ofzo aan vast zit. Als ik na 2 weken chatten een leuke match heb zit ik tenminste nergens aan vast.

Er zijn niet zoveel mensen ingeschreven als op andere (grotere) datingsites maar dat vind ik juist overzichtelijk, anders zie je door de bomen het bos niet meer.
1

Novamora.nl - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Jay

Oplichters, dat zijn het. Site ziet er prima uit en er zal heus wel een verdwaalde dame/stel met goede intenties rondzwerven, maar je wordt gewoon oplgelicht. Ik heb een paar maanden betaald. In die periode heel actief geweest maar uiteraard zonder resultaat. Ja berichtjes dat je bedankt wordt voor het bezoek. Ook een paar keer verschillende profielen gezien met dezelfde foto('s). Bijzonder. Pas toen ik opzegde gebeurde er van alles!!! Berichtjes, chatverzoeken. Ook deze leidden uiteraard tot niets want fake.

Trap er niet in want het is zonde van je geld. Ik heb betere ervaringen en echte dates gehad bij secret flirt. (Maar daar zat de sleet ook een beetje op).