Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 5)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 5)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 5)

6

Meulengraaf en De Ruijter - Riekt naar bedrog

cijfer 6 / 10 door George

Ik heb gereageerd op een advertentie in de krant. Na enige tijd kwam er een reactie van het bureau dat ze een anderhalf uur durende intake bij mij wilden doen. Thuis, bij mij. Om de sfeer te kunnen proeven. Bij mij gingen alarmbellen rinkelen omdat er niet bii stond of de dame in kwestie ook positief had gereageerd op mijn profiel. Daarna heb ik een mail gestuurd met de vraag of de dame in kwestie ook achter deze intake staat. En hoeveel personen er geselecteerd waren voor deze intake. Er kwam echter geen reactie meer op deze mail. Dit geeft te denken. Enerzijds of het niet een verkooptruc is om bij je op de koffie te komen om jou ook een exclusief lid te maken a raison van bijna 7000 euro voor een search. Anderzijds of ze wel eerlijk zijn naar hun client over de kandidaten en selectie. Het betuigt in ieder geval niet van professionaliteit voor een exclusief dating bureau.
1

Flirten.nl - slechte site

cijfer 1 / 10 door F.Mingels

Vele fictieve foto s
je word lang aan de praat gehouden
heb info doorgestuurd naar Alberto stegeman sbs9 en 6
Hij maakt zich ook sterk tegen oplichting
Dus hoop dat hun er wat mee doen
hoop dat mensen ook info doorsturen naar programmas als Radar en Kassa
1

Langswippen.nl - langswippen.nl is een 100% fake datingsite

cijfer 1 / 10 door paul39

"Te mooi om waar te zijn", dat is wat langswippen.nl je biedt. Let op mensen: die website is echt 100% nep, puur FAKE. Spaar je geld, geloof er niet in, tenzij je jezelf wil vermaken met geile nepprofielen.

Mijn bewijs is dat je daar contact kan maken met een willekeurig iemand zonder dat je profiel wordt gelezen! Op alles wat je schrijft (inclusief wat ik nu zit te typen) krijg je een heel lief antwoord, en natuurlijk geile praatjes als jijzelf iets lekker geils zegt. Geniaal, amusant, creatief, maar beslist echt nep.

En oh ja, jouw profielfoto kun je gewoon van internet plukken, google gerust naar een willekeurige acteur want diegene die reageert bekijkt je foto niet eens. En van die mooie dames daar hebben ze duizenden foto's van. Het is alleen zo vervelend voor mensen die een eigen (genante) foto plaatsen en geloven dat ze daar daadwerkelijk een date kunnen maken. Niet doen!!
1

DateSM - Volledig nep

cijfer 1 / 10 door Dave

datesm.nl is een site met bijna alleen maar neprofielen. En als je meerdere keren credits bij ze koopt verdwijnen die zomaar of je krijgt ze niet, uiteraard is je geld wel weg en afgeschreven. Als je daar over belt zeggen ze dat ze daar niets aan kunnen doen , ook al stuur je bewijs. Dit gebeurt in ongeveer 20% van de gevallen als je credits koopt bij ze. Een date zul je zo goed als nooit krijgen. Ik weet zeker dat alle positieve reviews door eigen mensen zijn geschreven want het is echt helemaal nep. Een schoolvoorbeeld van oplichting
1

35PlusDate - Nep profielen

cijfer 1 / 10 door De Ridder Maurice

Terug een persoon die zich Eline noemt en uit de regio Gent afkomstig . Al vlug blijkt uit haar taalgebruik dat ze uit Nederland is en geen plaats kan afspreken in het Gentse vermits ze de stad niet kent .Tracht jou zo veel mogelijk credits te doen kopen en spreekt jou al vlug aan met liefje of schatje . Komt op de dag en plaats niet opdagen . Staat op verschillende datingsite en vertelt telkens hetzelfde onpersoonlijke verhaal . Te vergelijken met 40pluslove waarbij de "dames" hetzelfde draaiboek hanteren .Mannen laat jullie niet vangen ,het is één en al bedrog .
1

Buren.date - spam

cijfer 1 / 10 door dhr.Pascal.L.Michel.

dit is een oplichtersbende opereert vanuit haarlem absoluut niet op klikken
1

Buren.date - nep

cijfer 1 / 10 door klaas

Heren ook deze site is 100% nep is allemaal van het bedrijf vc internet uit utrecht ga niet met site,s in zee die credits kopen vragen allemaal 100% nep
1

Snapdate.nl - Dating credits sites

cijfer 1 / 10 door klaas

Heren de site snapdate maar ook gratissexdatin tinderdate enz zijn 100% nep en kosten je alleen maar credits. Maken nooit een afspraak. Stop dit soort site 100% bedrog
8

SecretSensation - leuke site

cijfer 8 / 10 door Hans

hallo, ik wil ook even een positieve review plaatsen over secret sensation.
Deze site is absoluut een pareltje in vergelijking met de nepsites die ik tot nu toe heb bezocht. Secret sensation is gratis en voldoet wat mij betreft nog beter dan de bekendere sites zoals secondlove enzo. Ik heb veel chatplezier met diverse dames, en inmiddels al een leuke date gehad die smaakt (letterlijk) naar meer haha. Veel dames zitten er wel voor de aandacht, maar dat is op andere sites precies hetzelfde.
Oh ja ik had ook eens gekeken naar de persoon, wayfarer die hier ook een review heeft geplaatst. Dat is een kerel van 76 jaar.... ik denk dat ie buiten de doelgroep valt en daardoor geen matches heeft. Jammer maar dan moet je je frustraties hier niet komen spuien....