Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 5)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 5)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 5)

1

Novamora.nl - Oplichting in de ergste vorm

cijfer 1 / 10 door Justice

Zoals alle andere verhalen. Meeste vrouwen reageren niet, nepprofielen, heel veel. Doe maar eens een Google image search, dan blijkt die spannende profiel foto op ook op tig pornosites terug te vinden.

Beëindig je je abonnement krijg je ineens reactie. Zelf nog een tijdje mee gechat, maar het bleek nep (wat ik al vermoedde) maar gewoon ff kijken hoever ik ze kon krijgen (ik wil natuurlijk wel wat lol voor mijn centen).

Leuke standaard excuses hebben ze klaar staan, let op heren, en je mag lachen "ze heeft zich bedacht, want ze vind vreemdgaan eigenlijk heel erg, ze heeft een vriend"

En die fake foto van haar? Oh ja "die had ze geupload omdat ze anders alleen maar reacties van verkeerde mannen krijgt" ja das logisch zo voorkom je een hoop narigheid. Wel vermaakt zo toch nog, maar een date vind je hier niet.

Bannen deze site! Doe het niet!
1

Cu2 - Oplichting cu2

cijfer 1 / 10 door Pook

Heb het twee maanden op deze fake site gestaan en €1200,- armer,
En het is mij niet gelukt ook maar één afspraak te arrangeren.
Uit het niets kreeg je de meest geile berichtjes terwijl je al weken was gestopt was met z'n vrouw.
Mannen trap er niet in dit is de reinste diefstal. FAKE,FAKE, FAKE, kan niet genoeg waarschuwen.
1

Langswippen.nl - Misleiding of oplichting

cijfer 1 / 10 door Kees

Mocht je denken om bij Langswippen iemand te vinden die je ook écht wil ontmoeten, dan zal je teleurstelling zéér groot zijn. Je krijgt in eerste instantie van alles beloofd, in het begin dan, maar denk niet, dat je ooit een vrouw zal ontmoeten waarmee je lang schrijft. Na een maand schrijven en plannen gemaakt denkt te hebben, begint het stellen van vragen en het geven van antwoorden weer bij het begin. Kan je dus al wat je geschreven hebt weer herhalen... Een datum om elkaar te zien, krijg je nóóit rond. Als je er bijna denkt te zijn, word je in de war gebracht en kan je weer van voren af aan beginnen met het vertellen wat je wel en niet wil, wat je al een maand had uitgelegd. Een soort Cirkel van vraag en antwoord spelletje. Je bent een lieve man en ze willen je graag zien. Vraag niet wanneer, want iedere datum die je voorstelt hebben ze al iets in hun agenda... Je wordt ronduit bedrogen en of je nu 3 maanden schrijft of 3 jaar, het bedrog blijft hetzelfde en een afspraak krijg je nóóit rond.
1

Dateplanet - FAKESITE!!

cijfer 1 / 10 door Kroon

Heb dateplanet uitgetest. In korte tijd ben ik er achter gekomen dat deze hele site nep is!! Trap er niet in!! Heb gerichte vragen gesteld, maar echt antwoord kreeg ik niet op mijn vragen. Ook wilde elke gebruikster een foto van mij hebben. Ik zei, dat ze dan mij hun mailadres aan mij kunnen geven. Ja, je raadt het al. Ik kreeg het niet. Ik kreeg als antwoord, dat ze niet op een blinddate willen gaan. De eigenaar van die site wil gewoon, dat je via de site een foto opstuurt. Je raadt het al. Daar zijn kosten aan verbonden. DEZE SITE DATEPLANET.NL IS EEN GROTE NEPSITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1

SeniorenContact.com - Dames in dienst van Seniorencontact.com

cijfer 1 / 10 door Bastiaan

Een dame met de naam crazydolly 1 probeert je zo lang mogelijk aan de praat te houden, ze is ook altijd bereikbaar, de ene keer heeft ze drie kinderen, dan weer twee , oh haar zoon woont bij haar ex, dan weer kinderloos.
Haar zogenaamde naam is Floor, bejaarden verzorgster en woont in Espel.
Als je wilt afsluiten begint ze over seks.
3

Langswippen.nl - één en al Oplichterij

cijfer 3 / 10 door huism922

Ik heb hier contact gehad met 7 dames met allemaal ongeveer 80 credits kosten per dame gemaakt.Met allemaal is geen ontmoeting te regelen houden constant de boot af!
5

Nieuwerelatie.nl - zelden een positief antwoord gehad op 1 na

cijfer 5 / 10 door Jan Hes

Ik ben af toe lid geweest van Nieuwerelatie,, wat ik opmerkelijk vond, als je iemand aanschreef, dat je in vele gevallen geen antwoord terugkrijgt, niet alleen bij het laatste abonnement, maar ook bij eerdere abo's. Mijn termijn was nog niet beëindigt, maar ik heb me ervoor bedankt, op de valreep kreeg ik toch nog contact met iemand, die als SPAM, stond vermeld. Reden? Onbekend. Deze dame is een Deense is onze taal niet machtig, verder weet ik het ook niet het hoe en waarom. Ik ben wel benieuwd hoe NIEUWEREALATIE hier op zou reageren. In mijn ogen, zou het wel zo belangrijk zijn, om de oude meuk eruit te halen, misschien biedt dat perspectief, wie recent lid was en zo kan mij diegene verwijderen, die zelden of nooit verschijnen er uit gooien. Desalniettemin wens ik het TEAM van NIEUWE RELATIE SUCCES TOE!!
1

ChatPlaza - zinloos chatgeweld

cijfer 1 / 10 door Ben Smalbil

Er is, na maanden gezeur van haar eigen kant, een nieuwe admin. Diana. Die is al jaren chatverslaafd, zo dom als een varken, werkloos en moet volwassen mensen gaan vertellen waar zij wel of niet over mogen praten. Even afgezien van het feit dat zij de "topics" mag bepalen, laat ze zich door andere verslaafden voor het karretje spannen. Aangezien je op die site kunt muten/blocken, is een admin totaal overbodig. Tel daarbij op dat ze door de jaren heen altijd gespeend zijn geweest van elke vorm van intelligentie en objectiviteit, dan is verder commentaar overbodig.
1

Alternatief daten - Schoften

cijfer 1 / 10 door Apenbende

Laten je betalen om contact te kunnen zijn en behandeld leden als stront.
1

Dateplanet - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Alex

Maand abbo genomen en 150 diamanten te hebben genomen.
Veel contact met vrouwen die non stop foto's willen wat dus diamanten kost waar je extra voor betaal.
Als je zegt dat je ff geen diamanten heb hoor je ze niet meer.
Stuurde een URL met mijn foto's en werd gelijk gezien als spam en werd verwijderd.
Met moeite terug kunnen krijgen en was nieuwsgierig of vrouwen ook moesten betalen voor die diamanten.
Dus een tweede vrouwelijke profiel aangemaakt om te kijken en binnen 5 minuten allebei de accounts verwijderd en een mail van dat er aangifte is gedaan van fraude en ik hun 250 euro moet betalen voor de onkosten/schade.
Had met 2 verschillende mails gemaakt maar allebei zelfde ip.
Voor mij zijn het allemaal oplichters