Beoordeel Nederlandse datingsites

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites.

Nieuwste Reviews

1

Knuz.nl - uitschrijven???

cijfer 1 / 10 door minio

Het loopt vast en uitschrijven wil NIET!!!

HELP ?????
1

Parship - Het zijn geldwolven

cijfer 1 / 10 door Mister B

Als je niet een maand voor het aflopen van je jaarabonnement opzegt krijg je een rekening van bijna 80 euro voor een maandabonnement, dat je niet (meer) wilt, noch hebt besteld. Schandalig. Reactie Parship: had je de voorwaarden (een jaar geleden) maar goed moeten lezen. Ik kreeg ook geen waarschuwing over het aflopen van mijn abo. Ik maak geen gebruik meer van hun diensten, maar ik mag wel dokken. Men verschuilt zich achter de regels. Het is gewoon ordinaire diefstal. De voorwaarden deugen dus niet. Verder is er weinig aanbod, zijn de profielfoto's vaag en moet je dus contact leggen om te zien wat je krijgt. Dat valt bijna altijd tegen. Verder is de site erg duur in vergelijking met andere datingsites.
2

Redmatch - oplichters zijn het hier

cijfer 2 / 10 door maarten2011

Ik heb 13 maanden op iemand gewacht en gehoopt. Het is 1 grote oplichterij hier. Vertrouw Danique nooit
1

50Liefde.nl - geldklopperij

cijfer 1 / 10 door karin

Ook ik ben in de valkui gestapt. Ik snap niet hoe het kan dat er op meerdere sites zoveel sterren staan, 4 van de 5. Kunnen geen gebruikers zijn.
Veel Belgische mannen. Matches sluiten niet aan bij zoekprofiel.
WIlde 1 maand premium lid zijn, anders kan je geen mails lezen of versturen. Maar er is een maand opzegtermijn dus automatisch zit je er 2 maanden aan vast.
1

SamenFijn.nl - Wegblijven

cijfer 1 / 10 door Sam

Ben hier ingestonken. Eerst hele tijd onbetaald profiel gehad en overstelpt met matches en berichtjes. Daarna betaald en alles droogde op. De gesprekken die ik zelf aanging leidden telkens nergens toe en leken alleen voor de bühne gevoerd te worden. Mijn vermoeden? Dit is een site met een aantal betalende leden (dat is het verdienmodel) maar ook een flink aantal nepprofielen.
Voel me genomen en niet zoals ik hoopte ;-(
4

E_dates.nl - geen normale matches

cijfer 4 / 10 door bart

er worden ongeveer 10 foto's met een klein tekstje 1 voor 1 laten zien en dan kan je hot or not aangeven. denk alleen dat er nog heeel erg weinig leden zijn aangezien ik (23 jaar ) gematched wordt met vrouwen van boven 50.
ben niet op zoek naar me moeder of oma XD
1

50Liefde.nl - betalen na niet functioneren

cijfer 1 / 10 door bastiaan

Na drie weken was het niet meer mogelijk in te loggen, als reactie hierop heb ik het bedrag dat afgeschreven was voor de volgende maand later terugstorten, hun reactie was hierop dat er € 84,99 moest worden betaald, heb als reactie hierop €39,99 betaald in de veronderstelling dat het weer mogelijk was in te loggen, niets van dit alles, het bleef onmogelijk, moest eerst voor twee maanden plus € 10 administratie vooruitbetalen, dit staat nergens in de overeenkomst.
Ga dit bij een consumenten organisatie aankaarten daar dit tegen het consumentenrecht online diensten ingaat
10

Hot or Not - Hot or not is geweldig

cijfer 10 / 10 door Simar

Geweldige website. Niks op aan te merken. Geen date hier kunnen krijgen? Kijk dan maar even in de spiegel ;)
1

Date.nl - Date.nl offline? Is The Right Link B.V. eindelijk opgepakt?

cijfer 1 / 10 door p. van schaik

Het lijkt erop dat Date.nl eindelijk offline is. Sinds het was overgenomen door The Right Link B.V. was het een oplichtingssite geworden. Erg jammer want Date.nl was vroeger een leuke gratis datingsite.

Ik hoop dat iemand anders de naam Date.nl kan registeren en er weer een leuke gratis datingsite kan starten.
Vorige 1 2 3 4 5  ... Volgende