Reviews, ervaringen en klachten over datingsites Pagina 5.

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. Pagina 5.

Nieuwste Reviews Pagina 5.

1

Langswippen.nl - 100% SCAM WEBSITE - KEEP OFF!!

cijfer 1 / 10 door Filippo

Scam website, in my experience 100% of the contacted profiles are fake.
Same answers, same questions, never-ending talks, never fixing a date.
Lost only money, time and patience there.
Police should investigate on such money sucking traps.
Keep away from it!
1

Singlesplace - na twee uur werd me profiel verwijderd jammer

cijfer 1 / 10 door chris

na twee uur werd me profiel verwijderd heel erg jammer zag er leuk uit
7

50Liefde.nl - 50liefde.nl review

cijfer 7 / 10 door Helene De Goede

50Liefde is naar mijn mening en ervaring een eerlijke site, en ik heb er nog een aantal dates aan overgehouden ook. Geen blijvend contact tot op heden, maar daar kan deze datingsite ook niks aan doen. Mijn grootste bezwaar is dat ik nog niet heel erg veel kan vinden over deze datingsite. Misschien is het omdat de site vrij nieuw is. Als ik wel eens de reacties lees van andere websites dan schrik ik mij rot dat dat allemaal gebeurd. Misschien zijn we wel geen reviews te vinden over 50Liefde omdat de meeste positief zijn over deze website. Iets wat ik goed kan begrijpen.
1

Langswippen.nl - Inderdaad helemaal fake

cijfer 1 / 10 door Michel

Ben enkele weken op deze site geweest. Al direct werd ik actief bestookt door 4, steeds dezelfde accounts. Al chattend kwam ik er vlug achter dat ze helemaal geen afspraak willen maken. Elke afspraak werd uitgesteld en uitgesteld. Ging te snel etc. etc. Ik heb wel 100 foto's laten zien, maar al vlug bleek dat zij maar enkele foto's had. Ik heb met face herkenning van google al direct 2 profielen kunnen ontmaskeren, waren foto's geknipt uit andere websites. Toen ik over de stad en zo vragen begon te stellen werd daar nooit op geantwoord. Een iemand viel door de mand doordat ze me zo knap vond, hoewel mijn gezicht niet zichtbaar was. En zo kan ik nog heel veel dingen over zeggen.
Eigenlijk zonde van alle energie. Is gewoon geldklopperij
1

Flirten.nl - Grote oplichtersbende!!!!!!!!!!

cijfer 1 / 10 door Andries

Nemen wat foto's van Oost Europese vrouwen, naakt of half naakt. Worden Vlaamse en Nederlandse meisjes bij toverslag.
1

OuderensexClub.nl - Trash

cijfer 1 / 10 door cees

wanneer je een bekeuring krijgt dan weet le meestal ik heb iets stoms gedaan.Nou dat doe je ook om je in te schrijven bij de Ouderensexclub je geeft je geld weg aan een stel criminelen die een fake site beheren. Niet doen weg wezen!!!
2

NLdate - zinloos

cijfer 2 / 10 door neo

het is gratis maar als er nooit iemand reageer ofzo dan heb je er nog helemaal niks aan jammer
8

50Liefde.nl - Wat een uitkomst !

cijfer 8 / 10 door Helene De Goede

50Liefde is voor mij een absolute uitkomst geweest. Online dating in het algemeen is overigens een ultieme uitkomst voor mij. Makkelijk in het gebruik, flexibel qua locatie en bovenal veel goedkoper en tijdsefficienter dan constant met iemand uit eten of wat drinken. Voor de datingsites voor 50plussers is 50Liefde toch wel het meest overzichtelijk en acceptabel. De actie die nu nog loopt heb ik van geprofiteerd. Nog geen liefde gevonden maar wel contact genoeg met leuke mannen.
1

Soulmate 2 U - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Sukkel

Een goed geoliede datingsite met 1 doel geld verdienen aan bezoekers door fantasie contacten en relaties te bewerkstelligen. Vindelkaar allemaal schatjes en appmet mij zijn van dezelfde holding en de (nep)profielen worden dan ook gecopieerd.Medewerkers (freelance contracten)zijn thuiswerkers of kunnen mobiel werken door berichten te beantwoorden. Ze krijgen een betaling voor ieder beantwoord bericht en worden beloond voor het vasthouden van contacten middels bonussen. Betalende bezoekers worden gebonden met de woorden dat je het contact opgeeft als je niet langer in de chat wil meegaan. Dat men zelf ook de credits koopt dat ze echt geen nepprofiel zijn etc. Ook na maanden chatten en een zgn goed gevoel wederzijds is het vragen om contact op een andere manier voort te zetten uit den boze. Je geeft toch niet alles op wat we samen hebben opgebouwd is het standaard antwoord dan en ik ga je missen. Ontmoetingen worden gepland maar steevast de dag ervoor middels chat afgezegd. Griep hersenschudding gebroken arm te druk op werk dubbele afspraak etc. Normaal bel je al af niet hier ondanks dat je de contactgegevens al over heb gebracht. Hier wordt aangestuurd op een nieuwe date enkele weken later wat garant staat voor nog eens een bundel kopen want je wilt er in blijven geloven.Vragen over de persoon achter het profiel worden genegeerd. Bloemen kunnen niet opgehaald worden.(iemand met zoveel pech heeft toch wel een bloemetje verdient dacht ik zo) Overigens bewijs van alle misserre is er ook niet. Sociale updates zijn er niet geen foto of tig keer zelfde foto wordt gestuurd. Zelfde account op alle sites van karma fun factory echter met andere operator. Het is 100% bedrog. Ook als je voor iets serieus gaat en de ander echt had willen aanvullen etc.zoals ik kom je echt bedrogen uit en honderden euros lichter die ik graag aan het echte daten had uit gegeven maar had er nu dan een beter gevoel aan over gehouden. De 4 sites zijn slechts een topje er zijn nog veel meer sites gelieerd aan het moederbedrijf. Zoek maar eens de kvk na.
Vorige 1 2 3 4 5  ... Volgende