Beoordeel Nederlandse datingsites

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites.

Nieuwste Reviews

2

Hot or Not - Nep profielen

cijfer 2 / 10 door Freek

Zeer veel nep profielen die vragen om foto,s te sturen uiteraard is dat niet gratis.
Iedereen vind je mooi ja amehoela.
De mooiste vrouwen zijn nep.
1

Langswippen.nl - Potentieel zwaar schadelijk!

cijfer 1 / 10 door Kev

Ik zag een paar, absoluut hiervoor betaalde, positieve feedbacks over Langswippen.nl...

Een 9.7 voor betrouwbaarheid? Klopt helemaal, je kunt er zéker van zijn dat je hier je geld kwijtraakt en NOOIT, maar dan ook NOOIT, een afspraakje zult hebben! 100% NEP!! Als er al vrouwen zijn die zich hiervoor lenen dan zijn het parasieten van de ergste soort die zich eens zouden moeten gaan beseffen wat ze allemaal aanrichten!

Een 8.3 voor gebruikersgemak: dat klopt inderdaad helemaal want het mag natuurlijk niet te veel moeite kosten om een profiel aan te maken en te gaan chatten want dan verdient Langswippen niets!
Naar mijn mening zouden deze zgn. ‘dating’sites zo snel mogelijk uit de lucht gehaald en verboden moeten worden! Ze vernietigen het leven van menig man en misschien een enkele vrouw!
De exploitanten/profiteurs van deze sites zijn, naar mijn mening, nietsontziende misdadigers die er alleen op uit zijn om zoveel mogelijk geld te verdienen, ongeacht de eventuele gevolgen die ze veroorzaken!
Deze sites hebben, volgens mij, de potentie om, in uitzonderlijke gevallen, mogelijk dodelijk te zijn!! Het zou mij nl. niets verbazen dat er mannen zijn geweest die uit pure wanhoop, vanwege schulden of de op deze sites opgelopen geestelijke problemen, door alle teleurstellingen die ze te verwerken krijgen en waar zij op een gegeven moment niet meer mee om kunnen gaan, geen andere mogelijkheid zien dan, volledig gedesillusioneerd, de hand aan zichzelf te slaan!
Ik vind dat de eigena(a)r(en) zich bewust moet(en) worden wat voor schade ze teweeg kunnen brengen bij personen die wellicht iets minder stevig in hun schoenen staan, om wat voor reden dan ook!
Consuwijzer of andere instanties: DOE IETS AAN DEZE MISDADIGE PRAKTIJKEN! Het kan en mag toch niet mogelijk zijn dat dergelijke nietsontziende sites, die eventueel fatale slachtoffers tot gevolg kunnen hebben, gewoon ‘up and running’ zijn !??
Uitbannen die hap!
ZSM een wetswijziging hieromtrent voorstellen!
Alstublieft ??
1

50Liefde.nl - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Susi

Beste mensen, wordt A.U.B GEEN betalend lid van 50liefde.nl!!!!!!!

Ik heb 1 maand actieftarief van €19.99 betaald. Proefperiode dacht ik.. Mooi NIET! Voor dat deze maand voorbij ging, heb ik mij laten uitschrijven. Hierbij moest ik €39.99 betalen omdat je 30 dagen opzegtermijn hebt. Ik accepteerde dit niet. Ik liet €39.99 terugstorten door de bank. Later kreeg ik een brief van de incasso waarin staat dat ik naast €39.99 nog €39.99 moet betalen omdat ik dit bedrag had teruggestorneerd. Naar hun zeggen staat dit allemaal in hun voorwaarden...

Dus €79.98 + €40.00 incasso kosten = €119.98

GROTE oplichting!!!! geef het aan iedereen door die je kent!!! NIET doen, zonde van je geld.
1

Onbeperktdaten.nl - oplichting

cijfer 1 / 10 door arie

Heb me nooit ingeschreven op deze site, maar kreeg wel een mail dat er € 49,95 zou worden afgeschreven met verkeerde naam en adres. Hoe ze dat afschrijven begrijp ik niet, maar zal het proberen te storneren Ik heb geen idee qat er gebeurd kan zijn. Dus op deze manier denk ik toch zeker aan oplichtingsite.
7

Nieuwerelatie.nl - heel snel een leuk contact

cijfer 7 / 10 door fred hermans

Ik kwam de site bij toeval tegen op internet.Omdat ik altijd reviews lees,sprong deze datingsite er in positieve zin uit,voor een nieuwe datingsite.
Tijdens mijn gratis full member lidmaatschap had ik al een heel leuk contact met een vrouw die heel dicht bij mij in de buurt woont.Ik heb alle vertrouwen in de toekomst.
1

Ondeugend daten - Nooit ingeschreven

cijfer 1 / 10 door Peet

Nooit ingeschreven op de site en toch houden ze geld af van je reknr hoe ze eraan komen ?????
1

Langswippen.nl - FAKESITE

cijfer 1 / 10 door Bountykiller

Hartstikke NEP, alles draait om credits kopen. Snap ook niet, dat ze zichzelf als ECHT mogen bestempelen. Zielig voor de mensen die in deze piraterij trappen. Net als Autodrop, alleen zou ook ECHT verboden moeten worden
1

Langswippen.nl - FAKESITE

cijfer 1 / 10 door Bountykiller

Wat een nepsite, gaat alleen maar om credits kopen. Slim aangepakt, maar niet slim genoeg.
1

50Liefde.nl - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Ludo

Ze willen je laten betalen ook al ben je binnen de maand uitgeschreven. Dat zijn zeer louche praktijken niemand moet met hen in zee gaan en iedereen verwittigen Hoe ze de mensen geld proberen afhandig te maken. Nu steeds dreig mails van incasso bureau ik maak alles openbaar en er zijn nog genoeg slachtoffers
2

Langswippen.nl - Camilla

cijfer 2 / 10 door Kev

Kreeg leuk contact met een zekere Camilla uit de gemeente Bernisse. Zij begon zelf over een ontmoeting en daarna was het alleen maar afhouden en vragen stellen. Totdat ik vragen ging stellen over Bernisse toen viel ze redelijk snel door de mand.
Let op zij/hij woont wél in de buurt!!
Stel vragen over de woonplaats, dan kun je ze in de val laten lopen.
Vorige ... 6 7 8 9 10  ... Volgende