Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 6)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 6)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 6)

7

Tindl - het was leuk

cijfer 7 / 10 door cheryl

ik heb een relatie en die ga ik niet op het spel zetten deze man die heb hij is goed voor mij en ik blijf bij hem
1

Buren.date - Erg agressieve aanpak

cijfer 1 / 10 door Johan

Ik had voor 1 maand betaald en dat werd automatisch verlengd en je komt daar ook niet af. Opzeg formulier ingevuld en gemaild naar hen maar ze blijven dreigen met incasso bureau.
Inmiddels hebben ze het bedrag al verdubbeld..
Zo een site moet gewoon uit de lucht gehaald worden.
Slechte reclame voor echte dating sites
3

Regiomatches.nl - oplichting

cijfer 3 / 10 door chickenhead

Waardeloze site met talrijke nep profielen. Ik ben er in getrapt maar daarom juist wil ik anderen waarschuwen. Alleen als je sexueel getinte foto's wil zien interessant.
Koop GEEN credits want het is weggegooid geld.
1

Langswippen.nl - To fake or not to fake, that's the question

cijfer 1 / 10 door Hans Colijn

Ik heb 6 weken met ene Latitia gemaild, dat koste me €450 en ong. 500 mailtjes. Na die 500 mailtjes begon ik wat aan te dringen op telefonisch contact maar ondanks die 6 weken en 500 mailtjes probeerde ze mij schuldgevoelens aan te praten dat ik ongeduldig zou zijn en dat ik alles naar mijn hand wilde zetten en dat ze er nog niet aan toe was. dit is precies het gedrag van een chatoperator of wel faker. Terwijl ik met Latitia op de pc bezig was zag ik op een gegeven moment een foto langs komen van een vrouw uit Den Helder die ik heel goed ken. Zij stond daar op een profiel onder een heel andere naam, woonplaats en beroep. Die vrouw ken ik heel goed, ik ben 22 jaar met haar getrouwd geweest!!!!
1

35PlusDate - Ervaring

cijfer 1 / 10 door Louis Van Mael

Aangename en droevige ervaring wanneer het rationele op het emotionele de bovenhand kreeg.Zolang dat niet te lang duurt wel te harden.
1

35PlusDate - tevredenheid

cijfer 1 / 10 door Louis Van Mael

Doe de groeten aan Emma. Zij kent haar taak en is een geboren verleidster Het heeft me enkele weken en credits gekost alvorens ik het door had waarom een aantrekkelijke vrouw zich zou interesseren in een oude van 86 jaar op zulke professionele wijze. Nu" no hard feelings", ik heb me nog eens op een leuke manier 60 jaar jonger gevoeld dus A.U.B. bedank haar in mijn naam.
Nog vriendelijke groeten, en ook voor jullie "no hard feelings" maar leg een grens op de hoge ouderdom. Bev. 60 jaar want het doet pijn als men op die hoge ouderdom er in trapt.
Vriendelijke groeten,
Louis Van Mael
4

be2 - nepprofielen

cijfer 4 / 10 door marc104

sinds enkele maanden maak ik gebruik van be2.
ik ben niet bepaald tevreden over de site. Er staan heel veel nepprofielen op (ik ben in Nederland nog nooit de naam Annbob tegen gekomen, maar bij deze site is ze al minimaal 20x een contactsuggestie). Daarbij worden de foto's zeer regelmatig gekoppeld aan verschillende profielen (de ene keer gekoppeld aan een vrouw van 60 en daarna weer van 30...).
En als je meer informatie over een vrouw wilt weten, dan kun je het HEM vragen. Het lijkt erop als be2 voet aan de grond wil krijgen in Nederland, maar doet dat op een zeer onproffessionele wijze.
10

Tindl - prima

cijfer 10 / 10 door maasstedeling

Dank je wel voor gratis service, maar voor mijn leeftijd/doel groep 65/70 jaar helaas niet terzake gewoon.
9

Wipplek - Echt gratis en goed

cijfer 9 / 10 door Jason

Ben reeds anderhalf jaar lid op wipplek en heb een paar leuke nieuwe contacten opgedaan.
Ik heb verschillende sites uitgeprobeerd en getest maar deze is tot nu toe de enige die ook echt gratis is.
Verder is de site goed overzichtelijk misschien wat simpel maar wel functioneel.
Het zou mooi zijn als er nog wat meer vrouwen zich zouden aanmelden zodat de verhouding tussen man/vrouw wat beter wordt.