Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 6)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 6)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 6)

1

Dateplanet - Hoor en wederhoor

cijfer 1 / 10 door Tj

Na een in de ogen van een ander vreemde opmerking werd het account verwijderd.
Er was niet over te communiceren, hoor en wederhoor een onbekend begrip.

Kennelijk is het normaal dat een minderjarige dame om 'stoute foto's' vraagt aan een 47 jarige man ...
1

Regiomatches.nl - oplichting

cijfer 1 / 10 door C.J

ben door 2 vrouwen opgelicht en aan de praat gehouden. Als je weet wat er aan de hand is , is het wel amusant, maar het kost je een paar euro. Trap er niet in, Google eerst de namen van de dames en je zult zien dat ze overal voorkomen. Ik denk dat er veel geld verdient wordt bij Regiomatch.
1

Buren.date - wel betalen voor geen account

cijfer 1 / 10 door Rick

Ik had een gratis account aangemaakt tot zover geen problemen, heb het een dag aan gekeken en toch niet mijn ding, heb ik me uitgeschreven kreeg ik de rekening dat ik even 39.50 moest betalen voor het contract dat ik had afgesloten.
Heb ze netjes berichtje gedaan dat ik niks heb afgesloten bij hen maar ze blijven dreigen.. dus niet betaald kreeg ik rekening van 2 maanden dik 90 euro. weer een mail gestuurd over hoe het allemaal zat en word er gedreigd met incasso.
Nu een formulier ingevuld dat ik defenitief uitgeschreven ben maar het bedrag hebben ze weer met 39.50 verhoogd. als ik niet betaal krijg ik deurwaarde....
Hoe nu verder? iemand tips?
1

Flirten.nl - NIET DOEN!!!!!

cijfer 1 / 10 door Dietel

Kort en krachtig
1 grote oplichting
90% zijn fictieve dus nep profielen
Alles is positief en ze vinden je prachtig te mooi om waar te zijn en dat is het ook!
Dus wees gewaarschuwd
1

Buren.date - Oplichters Nep

cijfer 1 / 10 door nico.janssen

Zij dreigen met incasso. Ik heb nu allen gratis laten inschrijven kan niet uitschrijven?? hoe verder ?????
4

FlirtenMetShemales - kopiëren.

cijfer 4 / 10 door Slobberaar

de meeste reacties die je krijgt zijn een kopie van hun profiel. En ook hier stikt het weer van de fictieve profielen.Lezen kunnen de reflectanten niet.
1

Sexdatecontacten.nl - Oplichtersbende

cijfer 1 / 10 door Justin

Wees gewaarschuwd. Ik kreeg sterk de indruk dat deze site vol met valse profielen zit. Eerst maken je ze lekker met een reactie van een geinteresseerde. Als je tegoed koopt, in mijn geval 14 euro. Kan je maar vijf reacties geven. Je wilt dus gelijk gegevens uitwissen. Maar nee hoor. Ineens willen de vrouwen niet meer. Ze vragen of je nieuwe credits wil kopen. Alle reacties lijken standaard gegenereerd te zijn en komen onecht over. Waarschijnlijk brengen ze je pas echt in contact met iemand als je VIP-member bent. Trap er niet in!! Echt zonde van je geld dit.
1

Novamora.nl - Nova Mora

cijfer 1 / 10 door Alliberti

NovaMora verstuurd automatisch voor mij berichtjes naar andere mannen. Dit is niet de bedoeling. In een dag kreeg ik al 234578345 berichtjes binnen. Ik ben maar tegelijk hier mee gestopt omdat ziggo belde waarom ik zoveel mail kreeg. Gelukkig hoefde ik niet te betalen maar jammer voor al die mannen die wel ervoor betalen. De verhouding tussen man en vrouw is 1 op 500.9099000. Trouwens voor diegene die een foto plaatsen: je foto wordt ook gebruikt op andere websites van dat bedrijf, dus kijk er maar mee uit, dit kan je uitzetten in je profiel. Mogelijk Vaginoze
1

Buren.date - Oplichtersbende

cijfer 1 / 10 door Mike

je kunt van deze site alleen de functionaliteit zien als je een betaald lid bent. Dit kun je allemaal electronisch regelen. Echter jezelf afmelden is geheel onmogelijk. Buren date vind dat ze het recht hebben om je account vanzelf te heractiveren zonder jouw toestemming, en blijven geld afschrijven.
Idd zoals hier boven ook beschreven vervolgens dreigmails en incassobureau dreiging.

Moet zien of het gebeurd, maar betalen, denk het niet.....

Laat het maar juridisch voor komen

NIET AAN BEGINNEN, EEN GROTE FRAUDE EN OPLICHTERSCLUB. DE DAMES ZIJN IN DIENST VAN BUREN DATE, ECHTE LEDEN BESTAAN DAAR NIET
1

Novamora.nl - Oplichters

cijfer 1 / 10 door R

Site niet meer bereikbaar nu op 29-7???
Hoop dames zijn fake op de site.