Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 6)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 6)

Parship

Dating voor hoogopgeleiden.

PARSHIP staat voor online dating voor leuke hoogopgeleide singles. Onze dating site biedt singles in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest.

Lees verder

Relatieplanet.nl

De snelste weg naar een serieuze relatie.

DATINGSITE Relatieplanet.nl. De meest onderscheiden Datingsite van Nederland. Gratis Inschrijven. Ruim 80.000 singles. Datingsite van het Jaar.

Lees verder

Victoria Milan

Herleef de passie - begin een affaire.

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 6)

9

NLdate - leuk

cijfer 9 / 10 door lahcen

de nldate is de beste
3

50Liefde.nl - Hij bliift

cijfer 3 / 10 door Theo v Hoogenvest

Ik heb nu weer een rekening via een incasso bureau .terwijl hij na de laste betaling van 3 maanden extra te betalen zou ze me uit schrijven maar dat doet de oplichter niet ik ga nu naar de Politie en aangiften doen hier van het bedrijf zit als het goed is in Vleuten of dat is ook een nep adres . pas op hij is gewoon een bedrieger en een oplichter en als je een mail stuurt krijg je na een maand of 2 pas een mail terug en als je een brief stuurt hebben ze hem niet gehad .
8

50Liefde.nl - goede datingsite

cijfer 8 / 10 door Frits

Na in het begin wat problemen te hebben gehad met het betalen, ik kon niet betalen omdat ik niet weet hoe iDeal werkt. Uiteindelijk met behulp van de klantenservice gelukt en kan ik nu berichten gaan versturen met andere mensen. ik ben al in gesprek met een leuke vrouw, dus top.
8

Zeddnet - Problemen met de server

cijfer 8 / 10 door Joyceoutdoor


Ook ik kan de site niet op (error 85),ik had een mailtje gestuurd naar zedd,en netjes een mailtje terug gekregen.

Er zijn problemen met de server,hopelijk is het
snel verholpen!!

groet Joyce
7

NLdate - Blijven proberen jezelf ontwikkelen

cijfer 7 / 10 door Risje

Ik heb zo mn mankementen
Maar blijf erin geloven
Het is wel leuk en interessant
Zo kan ik mn gevoelens en gedachten
kwijt
Ik niet uit van t succes van een ander
Zo kun je uren door gaan
1

MatchWereld.nl - MatchWereld.nl

cijfer 1 / 10 door Javier Manches

Nepsite met valse profielen en bediend door e-mailhoeren. Strafste geval : een profiel dat zich aanmeld als hoog opgeleid en met een staffunctie meld op mijn verzoek om haar email adres via een sms antwoord : Sorry, ik bedien mij niet van dergelijke middelen, kunnen we blijven communiceren via deze site! Natuurlijk aan 2EU per bericht en dank voor de commissie. Duidelijk een e-mailhoer antwoord. Groetjes
1

50Liefde.nl - veel fake profielen

cijfer 1 / 10 door Giotto

oplichterspraktijken. ze trekken gelijk geld van je rekening, een proefabonnement is geen proef, je zit er gelijk 2 maanden aan vast.
Veel fakeprofielen. Kreeg van een aantal mannen direct een standaard mailtje, en ik ben niet de enige. Het zijn dezelfde personen die binnen 48 uur reageren, in dezelfde volgorde met dezelfde tekst. Zo lijkt het alsof er belangstelling is maar er is duidelijk keen patroon van fake reacties.

al die positieve recenties te mooi om waar te zijn, die zijn dat waarschijnlijk ook en zullen ook wel fake zijn. Triest om mensen die serieus een profiel aanmaken zo te foppen.
1

Langswippen.nl - oplichting

cijfer 1 / 10 door Martini

Is een zware nep site , heb een slecht profiel zonder foto uit antwerpen en krijg toch reacties . De oplichters hebben ook een website bedrijf transit genaamd waar ook veel mensen de boot in zijn gegaan , is van een zekere Marie van Someren Schipholweg 9 b 2316XB Leiden .Ik zou zeggen bel haar eens op voor uitleg 0715241919 zal ze leuk vinden haha .
1

Ontmoeten.nl - Waardeloos

cijfer 1 / 10 door Therese

Weinig mensen. Weinig interactie. .accounts zonder foto waar je constant door lastig wordt gevallen..je blokkeert iemand maar dan word je de eerstvolgende keer weer door diezelfde persoon lastig gevallen..tot 4x toe..een klacht indienen helpt niet want ontmoeten.nl vindt het allemaal wel meevallen.."hij doet toch niks?" Sorry..schandalige reacties. .
6

Friezel.nl - Diverse klachten veroorzaakt door u en door gebruikers

cijfer 6 / 10 door René Brekelmans

Laat ik beginnen met een aantal ervaringen met deelnemers. Een zekere rihem, die zegt van Turkse afkomst is, twee zonen heeft en in Eindhoven woont, verpleegkundig is, heeft mij tweemaal belazerd, om niet op een date te komen, zonder vooraf tegenbericht te versturen. Heeft inmiddels haar aanmelding terug getrokken. Echter blijkt haar foto op de site 50 tot 100 maal voor te komen. Ik noem even een aantal namen:
gea 184571, met daaronder ook nog eens 20 namen,
Nabila 154201, idem. Nienke 162487 idem, laura 153633, idem. Froukje 185579, Dus totaal minstens 100 maal de zelfde foto. Dit heeft me al honderden euro's aan credits gekost! Voorts worden er spontane chats zonder tekstinvulling door u verzonden. Waarom?