Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 6)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 6)

Heteprofielen.nl

De lekkerste sexdating profielen.

heteprofielen.nl is een erotische datingsite, bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Stellen, mannen en vrouwen kunnen hier op zoek naar spannende contacten.

Lees verder

Relatieplanet.nl

De snelste weg naar een serieuze relatie.

DATINGSITE Relatieplanet.nl. De meest onderscheiden Datingsite van Nederland. Gratis Inschrijven. Ruim 80.000 singles. Datingsite van het Jaar.

Lees verder

Victoria Milan

Herleef de passie - begin een affaire.

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 6)

4

Novamora.nl - Fake

cijfer 4 / 10 door Jodokus

Sinds een paar weken een profiel op Novamora. Ik heb stellig de indruk dat er een groot aantal fake-profielen (zeker de helft) op deze site staan. Profielen waarvan alleen de profielnaam uniek is maar verder zijn vrijwel alle rubrieken hetzelfde ingevuld, zonder persoonlijke omschrijving en of foto's. Je kunt er op reageren maar de berichten worden niet eens gelezen. Reacties blijven dan al helemaal achterwege. Alles bij elkaar wel erg vreemd.
1

50Liefde.nl - 50Liefde? Ja ja, 50% is nep.

cijfer 1 / 10 door troubadour

Ik heb langzamerhand heel wat ervaringen opgedaan met verschillende dating-sites, en daarvan staat 50liefde echt helemaal onderaan in mijn rating.
Meer dan de helft van alle profielen zijn nep. Je krijgt de meest onnozele en nietszeggende berichten voorgeschoteld, en hoe persoonlijk je zelf ook schrijft, de antwoorden zijn kort en slaan nergens op.
Sinds ik niet meer betaal en dus gratis lid ben krijg ik 2-3 keer per dag zogenaamd een enthousiaste mail van de meest mooie vrouwen van 20-30 jaar jonger. Zoals eerder al gezegd steeds dezelfde openingsberichten. Enige doel: dat ik weer ga betalen.

Ik heb de administrator hierover benaderd, maar volgens hen is er niets aan de hand. Hetgeen me sterk doet vermoeden dat zij hier zelf achter zitten.

Als je probeert zo'n nep-profiel te rapporteren dan krijg je standaard een mailtje terug met de raadselachtige tekst "wij hebben dit profiel terecht geverifieerd". Wat betekent dat? Dat ze er niets verkeerds in vinden of juist dat het maar goed was dat ze deze nep-figuur hebben gecontroleerd?
1

Buren.date - Nep

cijfer 1 / 10 door Anne Doller

Kon deze datingsite gratis aanmaken werd direct overspoeld met mails elke fag wel een paar, heb twee weken niets gedaan en al die tijd elke dag mails, tot ik.lid werd toen hield dat abrupt op en bleken die mails niets anders te zijn "of nieuwe inschrijvingen of iemand had mij bezocht" maar dat kun je niet zien want je bent geen lid, nu komen ze met foto's van vrouwen die 25 lijken maar op hun profiel staat 49 allemaal vreemd op z'n minst "ik" heb er geen positiefe ervaring mee
1

Rosie.nl - 100% nep. Lachwekkend gewoon

cijfer 1 / 10 door Mark

Ik heb uit nieuwsgierigheid een profiel aangemaakt, maar geen credits gekocht. Na 3 weken heb ik 635!! berichten in mijn inbox.

Zonder uitzondering allemaal nep. Lachwekkend gewoon.

Kortom - geen seconde van je tijd waard. Net als heel veel andere datingsites overigens zoals X-dates, Matchclub etc.
1

Buren.date - oplichters

cijfer 1 / 10 door klaas

mensen pasop het zijn oplichters , ik ben niet eens lid geweest en dreigen nu met een buitenlandse incassobureau. als doorgaan maak ik politiewerk van. NIET DOEN DUS.
1

SeniorenPassie.nl - Fake profielen

cijfer 1 / 10 door Harrie

Geldverspilling voor mensen die echt hopen iemand tegen te komen. Heel veel profielen van ?????????? je typt een heel bericht en krijgt als antwoord; Leuk dat je mijn profiel bezocht hebt pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
3

Cheatnow.com - NEP!!

cijfer 3 / 10 door anoniem

Achter deze site zit gewoon een operator die Joop kan heten.. Op je eigen vragen wordt niet gereageerd.
4

Novamora.nl - Neigt naar oplichting

cijfer 4 / 10 door DB

Nu reeds een dag of vijf online, een aantal chats gestart maar geen geld betaald, heb dus ook nog geen reacties mogen ontvangen..durf te wedden dat ik ze wel krijg als ik geld overmaak..
5

Regiomatches.nl - Fictieve profielen

cijfer 5 / 10 door A.Munsters

Ik zal nooit weten op deze site of ik werkelijk
met een zoekende date te maken heb of met
een fictief profiel.
Deze site geeft zelf aan dat zij fictieve profielen
plaatsen waarmee je geen fysieke afspraak
mee kan maken en als ik denk dat ik met een
echte date aan het chatten ben en na weken
het nog niet voor elkaar krijg om een fysieke
afspraak met mijn date te maken werkt dit juist
averechts want dan ga ik denken dat zij ook
fictief is.
1

Nymfomoeders.nl - Nep

cijfer 1 / 10 door jan

Na betaling van 25 credits mij 1e berichtje willen verzenden.
Vergeet het maar . Na 4 pogingen werd ook de 5e maal een ingetypt bericht niet verzonden.
Door schade en schande wordt men wijs.