Reviews, ervaringen en klachten over datingsites (Pagina 6)

Lees reviews van alle Nederlandse datingsites, ervaringen en of klachten van andere gebruikers of beoordeel zelf en schrijf je eigen ervaringen met datingsites. (Pagina 6)

50plusmatch

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lees verder

Novamora.nl

Gun je seksleven een boost!

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Lees verder

Nieuwerelatie.nl

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lees verder

Nieuwste Reviews (Pagina 6)

2

Regiomatches.nl - een grote nep bende

cijfer 2 / 10 door john

- amateuristische website; simpel opgezet en alleen om geld te cashen
-foto's zijn van ander sites geplukt, sommige meiden zullen zich echt nooit op zo n goedkope dating site zetten
-verhalen die je ontvangt zijn gewoon te direct te doorzichtig en zijn allemaal in dezelfde opstelling; het zijn dezelfde mensen die ze bij alle 'personen' maken
-hoezo discretie gewenst? Niemand weet wie je bent en of je te vertrouwen bent.. en andersom
- je wordt eindeloos aan het lijntje gehouden en kost je alleen maar geld. Een echte afspraak komt er nooit
1

Buren.date - oplichting

cijfer 1 / 10 door Kevin

grote oplichting. Idd zelf opzeggen kan niet. ze willen een fax die nooit aankomt. dreig hier dreig daar. Ik heb hier contact over gehad met het juridisch loket. Zij moeten zich aan de NL regels en wetten houden. Ik wacht het af hoe en wat.
1

Nymfomoeders.nl - NEP !!!

cijfer 1 / 10 door jwz64

Nymfomoeders.nl is pure oplichting. je moet credits kopen om te kunnen schrijven met iemand en dan als je praat met "iemand" of de computer en probeert een afspraakje te maken houden ze je aan het lijntje om maar zoveel mogelijk te schrijven want dat is hun handel. dus trap er niet in kost je geld en krijgt er niks voor terug LET DUS OP
2

Novamora.nl - Zonde geld

cijfer 2 / 10 door Piet

De gratis versie laat je kennismaken maar ook niet meer dan dat. Betalen dus maar en een leuk profiel maken.
Mede dankzij een overkill aan mannen valt er geen eer te behalen als man zijnde. Vrouwen reageren of lezen je berichten niet eens.
En zeg nou zelf met 100 berichten per dag in je inbox ??
1

XL Dating - SCHANDALIG!!!!!!!!!!

cijfer 1 / 10 door Carien

Bij inschrijving wordt je TELEFOONNUMMER gevraagd. Er staat bij dat die gegevens NIET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT.

Dat bleek al snel niet het geval, want ik kreeg een sms van ene Joop (die niet voldeed voor mij), toevallig dezelfde woonplaats (grin).
Ik heb hem keurig ter bericht geen interesse te hebben.
Daarop krijg ik opnieuw een sms met de vraag: Maak ik nog een kansje en zullen we een afspraak maken? Aangegeven dat nee nee is.
Daarop een sms met de melding dat 'hij' vond dat dat niet kon, want ik zat toch niet voor niks op een dating site.
Toen ik 'zijn' nummer blokkeerde kreeg ik een automatisch bericht van XL Dating. Ze sturen dus zelf de berichtjes! Geprobeerd het nummer te bellen... en ja hoor: een bandje... weet de tekst niet meer, maar duidelijk een bedrijf.
OPLICHTERS DUS.
8

Appmetmij.nl - Leuke datingsite, overzichtelijk en persoonlijk

cijfer 8 / 10 door Anika

Ik heb mijn allereerste internetdate ooit gehad via appmetmij. Het klikte niet zo geweldig dus het was eenmalig maar ik ga zeker verder zoeken naar mijn "dekseltje".

Wat ik fijn vind is dat je geen abonnement ofzo hoeft te kopen waar je dan 3 maanden of een half jaar ofzo aan vast zit. Als ik na 2 weken chatten een leuke match heb zit ik tenminste nergens aan vast.

Er zijn niet zoveel mensen ingeschreven als op andere (grotere) datingsites maar dat vind ik juist overzichtelijk, anders zie je door de bomen het bos niet meer.
1

Novamora.nl - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Jay

Oplichters, dat zijn het. Site ziet er prima uit en er zal heus wel een verdwaalde dame/stel met goede intenties rondzwerven, maar je wordt gewoon oplgelicht. Ik heb een paar maanden betaald. In die periode heel actief geweest maar uiteraard zonder resultaat. Ja berichtjes dat je bedankt wordt voor het bezoek. Ook een paar keer verschillende profielen gezien met dezelfde foto('s). Bijzonder. Pas toen ik opzegde gebeurde er van alles!!! Berichtjes, chatverzoeken. Ook deze leidden uiteraard tot niets want fake.

Trap er niet in want het is zonde van je geld. Ik heb betere ervaringen en echte dates gehad bij secret flirt. (Maar daar zat de sleet ook een beetje op).
1

Flirten.nl - Flirten is oplichting

cijfer 1 / 10 door Wout

Ik kreeg direct de indruk dat dit oplichting is. Na een aantal reacties van 'vrouwen' was het duidelijk. Deze website is er op uit dat je zoveel mogelijk reacties stuurt. Iedere reactie is immers winst voor hun. Nadat ik melding maakte van feit dat ik nep accounts vermoede werd dit zelfs bevestigd. Die zijn er ter entertainment was het antwoord. Dit zou duidelijk op de website staan en tijdens de contacten. Waar ik contact mee had refereerde naar nep account en ze zei juist dat ze daar van baalde en dat ze echte intenties had. NOT. Het leek echt leuk maar ze draaide er uiteindelijk omheen. Niet intrappen. Het is zeer waarschijnlijk op een paar echte contacten na, nep en zeker niet overduidelijk fictief zoals wordt beweerd. Niet doen dus
1

Dateplanet - Hoor en wederhoor

cijfer 1 / 10 door Tj

Na een in de ogen van een ander vreemde opmerking werd het account verwijderd.
Er was niet over te communiceren, hoor en wederhoor een onbekend begrip.

Kennelijk is het normaal dat een minderjarige dame om 'stoute foto's' vraagt aan een 47 jarige man ...
1

Regiomatches.nl - oplichting

cijfer 1 / 10 door C.J

ben door 2 vrouwen opgelicht en aan de praat gehouden. Als je weet wat er aan de hand is , is het wel amusant, maar het kost je een paar euro. Trap er niet in, Google eerst de namen van de dames en je zult zien dat ze overal voorkomen. Ik denk dat er veel geld verdient wordt bij Regiomatch.