Resulaten

5,6

Nieuwerelatie.nl

Algemeen

Vind bij ons je nieuwe relatie.

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite in Nederland en België voor mensen van 40 jaar en ouder die weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Lidmaatschap vanaf: € 7,50

6,0

Lexa.nl

Algemeen

Als het om daten gaat.

Op Lexa.nl kun je snel en eenvoudig je eigen profiel aanmaken. Na je inschrijving kun je direct door profielen van leuke singles scrollen, alle foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, flirten en nog veel meer.

Lidmaatschap vanaf: € 9,99

6,5

Relatieplanet.nl

Algemeen

De snelste weg naar een serieuze relatie.

DATINGSITE Relatieplanet.nl. De meest onderscheiden Datingsite van Nederland. Gratis Inschrijven. Ruim 80.000 singles. Datingsite van het Jaar.

Lidmaatschap vanaf: € 5,95

7,0

eDarling

Algemeen

Voor singles met niveau.

Nederland telt bijna 3 miljoen singles*, die er steeds vaker voor kiezen om op zoek te gaan naar de liefde door middel van online dating.

Lidmaatschap vanaf: € 24,90

7,0

eMatching

Hoogopgeleiden

Dating voor hoger opgeleiden.

Online dating voor hoger opgeleiden. De datingsite waar hbo'ers en academici een duurzame relatie vinden.

Lidmaatschap vanaf: € 19,95

7,0

Pepper

Algemeen

Love to date.

Daten met Pepper? Het gaat je leven veranderen want bij datingsite Pepper heb je de grootste kans om een nieuwe liefde te vinden! En deze maand verdubbelen we ook nog eens jouw abonnement. Geniet twee keer zo lang. Schrijf je nu gratis in op de datingsite

Lidmaatschap vanaf: € 8,50

4,0

Parship

Hoogopgeleiden

Dating voor hoogopgeleiden.

PARSHIP staat voor online dating voor leuke hoogopgeleide singles. Onze dating site biedt singles in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest.

Lidmaatschap vanaf: € 24,90

7,0

Match4me

Hoogopgeleiden

Dating voor hoger opgeleide singles.

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2002 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lidmaatschap vanaf: € 7,95

8,0

50plusmatch

Senioren

Dating voor actieve 50-plussers.

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium

Lidmaatschap vanaf: € 7,95

5,0

Paiq

Algemeen

Spontane ontmoetingen.

Paiq is een datingsite die het anders aanpakt. Geen profieltjes, geen lange lijsten fotootjes en verhaaltjes vol clichés.

Lidmaatschap vanaf: € 9,50