5,7

100procentgratisdating.nl

Gratis

Gratis Dating zonder beperkingen.

cijfer 5,7 / 10, op basis van 3 beoordeling(en).

Welkom op 100procentgratisdating.nl! Zoals je misschien snapt is deze datingsite echt helemaal gratis. Niet slechts de eerste maand, niet slechts een halfjaar... Gewoon altijd. Makkelijker kan bijna niet.

Dat je op deze site terecht bent gekomen geeft waarschijnlijk aan dat je op zoek bent naar een nieuw persoon in leven. Misschien iemand om gewoon leuke dingen mee te doen, samen op een terrasje te zitten, een filmpje te kijken, uit eten te gaan... Misschien wel iemand waar je meer mee wilt delen. Iemand die je volledig kan vertrouwen, iemand die dezelfde normen en waarden heeft als jij en iemand die je na een gezellige dag mee naar huis wil nemen.

Het lijkt wel alsof sommige mensen zo'n persoon zomaar tegenkomen. In de kroeg, op het werk, via-via... Maak je geen zorgen, het is absoluut niet gek als dit bij jou niet gebeurt. Het aantal mensen die lid zijn van een datingsite geeft al aan dat er heel veel mensen zijn die iets meer moeite moeten doen om een leuke partner tegen te komen. Hier hoef je je absoluut niet voor te schamen! Het voordeel van zo'n datingsite is dat je op deze site ook alleen mensen tegenkomt die ook op zoek zijn. Aan het profiel van zo iemand kan je vaak al veel afleiden. En vergeet natuurlijk de foto niet! Uiterlijk is voor de meeste mensen niet het belangrijkste, maar er moet toch enige aantrekkingskracht zijn...

Stel je hebt al even rondgekeken op 100procentgratisdating.nl en je ziet iemand die jou wel leuk lijkt. Dan kun je gewoon een berichtje sturen. En ook hier hoef je niet voor te betalen. Voor de ander geldt precies hetzelfde: ook een bericht terugsturen is helemaal gratis.

Veel plezier en succes op de site, en wie weet wie je allemaal tegenkomt...

Prijzen lidmaatschap:

0,00

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

https://100procentgratisdating.nl

100procentgratisdating.nl reviews

1

100procentgratisdating.nl review - duidelijk problemen

cijfer 1 / 10 door Jonky

Welkom op 100% Gratis Dating
Gratis Dating voor iedereen
Momenteel zijn wij offline. De migratie van de oude website is niet gelukt. We weten nog niet zeker of we weer terug komen.

denk niet dat ze nog terug komen
9

100procentgratisdating.nl review - aangenaam verrast

cijfer 9 / 10 door Charles

Ik heb me 3 weken gelede ingeschreven op deze datingsite. In eerste instantie was ik iets wat sceptisch...weer een nieuwe zogenaamde datingsite. Na 3 weken durf ik wel te stellen aangenaam verrast te zijn. Het is inderdaad gratis zonder addertjes onder het gras. Ook heb ik nog geen nepprofiel kunnen ontdekken. Daar staat dan wel weer tegenover dat er ongeveer 10 keer zoveel mannen als vrouwen zijn en dat je echt je best moet doen. Maar ja goed, liever dat dan fake profielen natuurlijk.
7

100procentgratisdating.nl review - 100procentgratisdating.nl toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite 100procentgratisdating.nl is toegevoegd, heb je ervaring met 100procentgratisdating.nl? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over 100procentgratisdating.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over 100procentgratisdating.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.