4,2

50Liefde.nl

Senioren

De datingsite voor 50 plussers!

cijfer 4,2 / 10, op basis van 24 beoordeling(en).

Leden bij 50liefde.nl zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten en glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich honderden nieuwe leden aan, waardoor u vaak nieuwe partnervoorstellen ontvangt en iedere dag nieuwe matches kunt hebben!

Meer vrouwen dan mannen. De verhouding man/vrouw is bij 50liefde.nl anders dan andere 50 plus datingsites. Dit komt door onze serieuze insteek, waardoor we juist meer vrouwen aantrekken die opzoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie.

1 op de 3 leden tussen de 45 jaar en de 65 jaar vindt een partner via 50liefde.nl. Door onze persoonlijke benadering en unieke matchingprincipe, ontvangt u alleen partnervoorstellen waarmee u daadwerkelijk een match kunt vormen.

Prijzen lidmaatschap:

12 maanden: € 17,99 per maand

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Bedrijfsgegevens

ConnectionBuilders B.V.

Website:

https://50liefde.nl

50Liefde.nl reviews

3

50Liefde.nl review - Hij bliift

cijfer 3 / 10 door Theo v Hoogenvest

Ik heb nu weer een rekening via een incasso bureau .terwijl hij na de laste betaling van 3 maanden extra te betalen zou ze me uit schrijven maar dat doet de oplichter niet ik ga nu naar de Politie en aangiften doen hier van het bedrijf zit als het goed is in Vleuten of dat is ook een nep adres . pas op hij is gewoon een bedrieger en een oplichter en als je een mail stuurt krijg je na een maand of 2 pas een mail terug en als je een brief stuurt hebben ze hem niet gehad .
8

50Liefde.nl review - goede datingsite

cijfer 8 / 10 door Frits

Na in het begin wat problemen te hebben gehad met het betalen, ik kon niet betalen omdat ik niet weet hoe iDeal werkt. Uiteindelijk met behulp van de klantenservice gelukt en kan ik nu berichten gaan versturen met andere mensen. ik ben al in gesprek met een leuke vrouw, dus top.
1

50Liefde.nl review - veel fake profielen

cijfer 1 / 10 door Giotto

oplichterspraktijken. ze trekken gelijk geld van je rekening, een proefabonnement is geen proef, je zit er gelijk 2 maanden aan vast.
Veel fakeprofielen. Kreeg van een aantal mannen direct een standaard mailtje, en ik ben niet de enige. Het zijn dezelfde personen die binnen 48 uur reageren, in dezelfde volgorde met dezelfde tekst. Zo lijkt het alsof er belangstelling is maar er is duidelijk keen patroon van fake reacties.

al die positieve recenties te mooi om waar te zijn, die zijn dat waarschijnlijk ook en zullen ook wel fake zijn. Triest om mensen die serieus een profiel aanmaken zo te foppen.

Laatste nieuws over 50Liefde.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over 50Liefde.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.