4,2

50Liefde.nl

Senioren

De datingsite voor 50 plussers!

cijfer 4,2 / 10, op basis van 24 beoordeling(en).

Leden bij 50liefde.nl zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten en glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich honderden nieuwe leden aan, waardoor u vaak nieuwe partnervoorstellen ontvangt en iedere dag nieuwe matches kunt hebben!

Meer vrouwen dan mannen. De verhouding man/vrouw is bij 50liefde.nl anders dan andere 50 plus datingsites. Dit komt door onze serieuze insteek, waardoor we juist meer vrouwen aantrekken die opzoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie.

1 op de 3 leden tussen de 45 jaar en de 65 jaar vindt een partner via 50liefde.nl. Door onze persoonlijke benadering en unieke matchingprincipe, ontvangt u alleen partnervoorstellen waarmee u daadwerkelijk een match kunt vormen.

Prijzen lidmaatschap:

12 maanden: € 17,99 per maand

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Bedrijfsgegevens

ConnectionBuilders B.V.

Website:

https://50liefde.nl

50Liefde.nl reviews

1

50Liefde.nl review - ordinaire oplichters

cijfer 1 / 10 door Giotto

Je lokken met een driedaags proefabonnement voor 1 euro. Op dag 2 opgezegd, op einddatum (dag 3) was er gelijk 40 euro afgeboekt, direct gestorneerd en binnen 2 uur kreeg ik een dreigmail dat ik moet betalen, maar dan 2 maanden want ik heb een opzegtermijn en volgens de algemene voorwaarden moet ik tenminste 2 weken van tevoren opzeggen, (ja dat werkt niet bij een proefabonnement van 3 dagen, dan moet ik al opzeggen voordat ik rond heb kunnen kijken). dus of ik even 80 euro wil betalen binnen 14 dagen + 7,50 administratiekosten en anders gaat het naar de incasso..

DE ACM - consumentwijzer maar gebeld en die gavan aan dat men expliciet moet aangeven dat het om een (stilzwijgende) verlenging gaat, dit mag niet verstopt zijn in de leveringsvoorwaarden. De bewijslast ligt bij de website.

Nou, bij het gebruik maken van een proefabonnement attenderen ze hier echt niet op, dus zij zijn fout. niet betalen dus, maar vooral melden bij info@consuwijzer.nl
Zij registreren dit en nemen zonodig actie, zeker als je hier expliciet om verzoekt. Dergelijke malafide bedrijven moeten van het web verwijderd worden.

Gezien het feit dat ze binnen 2 uur naar stornering al een kant en klaar bericht hebben dat je 2 maanden excl kosten moet betalen binnen 14 dagen en anders incasso, geeft al aan dat dit standaard praktijk is.
1

50Liefde.nl review - Oplichters!

cijfer 1 / 10 door Sophie

Vooral niet mee in zee gaan, het enige oogmerk is zoveel mogelijk geld binnenharken op een onbeschofte manier!
1

50Liefde.nl review - Opgelicht? Komt met mij in contact

cijfer 1 / 10 door Aswin

Iedereen die hierdoor belazerd is, mail mij: hoppatee@hotmail.com

Samen maken we er werk van.

Laatste nieuws over 50Liefde.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over 50Liefde.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.