4,0

AlleenStaande mamas

Algemeen

Dé datingsite voor alleenstaande mama's en papa's.

cijfer 4,0 / 10, op basis van 1 beoordeling(en).

Op AlleenStaande-Mamas.nl kunnen single ouders zich inschrijven om op zoek te gaan naar contact met andere alleenstaande mama's. Op AlleenStaande-Mamas.nl kunnen ook alleenstaande papa's zich aanmelden alsmede deelnemers die open staan voor contact met alleenstaande moeders. Alleenstaande mama's kunnen op de site dus ook op zoek naar contacten voor een leuke date. Via internet wordt het reuze eenvoudig om op zoek te gaan naar leuke contacten! Of dit nu voor vriendschap is of om te daten met die perfecte match, AlleenStaande-Mamas.nl biedt deze kans!

Op AlleenStaande-Mamas.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.nl te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Prijzen lidmaatschap:

14 dagen: € 15,99
30 dagen: € 27,99
90 dagen: € 59,99

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

http://www.alleenstaande-mamas.nl

AlleenStaande mamas reviews

7

AlleenStaande mamas review - AlleenStaande mamas toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite AlleenStaande mamas is toegevoegd, heb je ervaring met AlleenStaande mamas? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over AlleenStaande mamas

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over AlleenStaande mamas

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.