4,3

Appmetmij.nl

Algemeen

Chat anoniem met anderen.

cijfer 4,3 / 10, op basis van 4 beoordeling(en).

Bij appmetmij.nl kan je gratis en anoniem chatten. Je wordt gratis en anoniem aan een willekeurige andere gebruiker gekoppeld.

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Bedrijfsgegevens

Marble Communications

Website:

https://appmetmij.nl/

Appmetmij.nl reviews

1

Appmetmij.nl review - blijf hier weg

cijfer 1 / 10 door erik

heb een poosje op deze site geweest
en alles wat men zegt is waar allen maar fake profielen
je kunt je geld beter aan andere dingen besteden
1

Appmetmij.nl review - Het contact voelt gewoon niet echt

cijfer 1 / 10 door Jeff

Hallo, ik heb nu met twee dames contact. Het eerste contact viel al door de mand toen ik voorstelde om verdere berichten via een emailadres voortaan te doen. Ik stelde het voor omdat er nooit gericht antwoord werd gegeven op mijn vragen of op dingen die ik schreef. Het voelt heel erg afstandelijk en je krijgt absoluut niet het gevoel dat degene aan de andere kant ook heel erg in jou geïnteresseerd is. Daarom vraag ik me serieus af of de foto's die erop staan wel van echte vrouwen zijn die een leuk contact zoeken. Maar goed, het antwoord van mijn eerste contact dat zij een "emmer vol" aan credits had gekocht en daarom eerst via de site over en weer wilde appen....zei mij genoeg. Dat heb ik "haar" ook duidelijk gemaakt. Mijn conclusie van al die "fijne" datingsites, contactsites of whatever die ook genoemd worden.....één en al NEP en puur bedoeld om geld uit de zakken van mannen te kloppen! Het wordt tijd dat er eens een echte site wordt gemaakt, waar iedereen voor heel weinig (want de serverkosten moeten natuurlijk wel betaald worden) contact met elkaar kan krijgen én houden. Tot dusver bestaan die volgens mij niet, want waar kan je voor 5 euro 100 credits krijgen, waarbij 1 bericht slechts 1 credit kost en foto's idem dito???
8

Appmetmij.nl review - Leuke datingsite, overzichtelijk en persoonlijk

cijfer 8 / 10 door Anika

Ik heb mijn allereerste internetdate ooit gehad via appmetmij. Het klikte niet zo geweldig dus het was eenmalig maar ik ga zeker verder zoeken naar mijn "dekseltje".

Wat ik fijn vind is dat je geen abonnement ofzo hoeft te kopen waar je dan 3 maanden of een half jaar ofzo aan vast zit. Als ik na 2 weken chatten een leuke match heb zit ik tenminste nergens aan vast.

Er zijn niet zoveel mensen ingeschreven als op andere (grotere) datingsites maar dat vind ik juist overzichtelijk, anders zie je door de bomen het bos niet meer.
<12>

Laatste nieuws over Appmetmij.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Appmetmij.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.