7,0

be2

Algemeen

Vindt de perfecte match voor u.

cijfer 7,0 / 10, op basis van 2 beoordeling(en).

be2 is één van 's werelds grootste relatiebemiddelingsbureaus. Wij beschouwen het als onze missie om mensen die bij elkaar passen met elkaar in contact te brengen zodat ze een bevredigende en duurzame relatie kunnen aangaan.
be2 is sinds de lancering van de website in 2004 sterk gegroeid en heeft momenteel 16 miljoen leden die over meer dan 30 landen en 6 continenten verspreid zijn. En be2 groeit nog steeds: elke dag schrijven zich meer dan 20.000 nieuwe leden in. 225 medewerkers met 41 verschillende nationaliteiten zijn gevestigd in 11 steden over de hele wereld en zorgen ervoor dat onze leden de liefde van hun leven vinden.

Prijzen lidmaatschap:

1 maand: € 39,95
6 maanden: € 179,40
1 jaar: € 358,80

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

http://www.be2.nl

be2 reviews

4

be2 review - nepprofielen

cijfer 4 / 10 door marc104

sinds enkele maanden maak ik gebruik van be2.
ik ben niet bepaald tevreden over de site. Er staan heel veel nepprofielen op (ik ben in Nederland nog nooit de naam Annbob tegen gekomen, maar bij deze site is ze al minimaal 20x een contactsuggestie). Daarbij worden de foto's zeer regelmatig gekoppeld aan verschillende profielen (de ene keer gekoppeld aan een vrouw van 60 en daarna weer van 30...).
En als je meer informatie over een vrouw wilt weten, dan kun je het HEM vragen. Het lijkt erop als be2 voet aan de grond wil krijgen in Nederland, maar doet dat op een zeer onproffessionele wijze.
7

be2 review - Be2 toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite be2 is toegevoegd, heb je ervaring met be2? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over be2

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over be2

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.