7,0

cFlirt

Vreemdgaan

Leven is kort, waar wacht je op?

cijfer 7,0 / 10, op basis van 1 beoordeling(en).

cFlirt is een nieuwe Europese datingsite voor mensen die al of nog geen verhouding hebben, maar daarnaast verlangen naar nòg een nieuwe relatie. Want of je nu een vriendelijke en onschuldige webflirt, een vluchtige one night stand, of een echte langetermijn-relatie zoekt, cFlirt biedt jou een zeer veilige, anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Je ontmoet hier duizenden gelijkgestemden uit heel Benelux. Onze members zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie.

Internationaal onderzoek laat zien dat 30% van alle mensen die zich inschrijven op traditionele datingsites voor alleenstaanden, liegt over hun relatie. De meeste mensen die vreemdgaan, willen hun relatie ook niet op het spel zetten. cFlirt is een datingsite speciaal ontworpen voor getrouwde, verloofde, samenwonende en anderszins gebonden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een tweede, 'buitenechtelijke' relatie. Het is fijn dat er werkelijk geen enkele reden is om over je relatie te liegen of om deze te verbergen. De meeste members zijn juist op zoek naar iemand die al een relatie heeft!

Als member van cFlirt ben je altijd en overal 100% anoniem. Je hoeft niet je persoonlijke gegevens - zoals naam, adres en telefoonnummer - op te geven om je bij ons aan te kunnen sluiten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruikersnaam en een email-adres creëren bij één van de vele gratis providers (Hotmail.com, Gmail.com, Yahoo.com, etc.). En dan ga je van start! Je kunt zoeken, communiceren en andere members leren kennen zonder je identiteit of andere persoonlijke informatie prijs te geven.

Normaal kun je betalend member worden van cFlirt, maar probeer ons nu gratis en anoniem. Als je tevreden bent, kun je je lidmaatschap upgraden door je te abonneren, waarmee je toegang krijgt tot een uitgebreid scala van extra communicatie-features en functies.

Het moet zowel veilig als leuk zijn om elkaar te ontmoeten op cFlirt. We hebben professionele medewerkers die cFlirt continu bewaken, en ervoor zorgen dat jouw veiligheid en vertrouwelijkheid worden gewaarborgd. Alle members kunnen heel simpel verdachte activiteiten en profielen melden d.m.v. het "rapporteer deze gebruiker"-icoontje dat zichtbaar is op het profiel van alle leden. Gebruikers die zich niet aan de Algemene voorwaarden houden zullen direct en voor altijd worden geblokkeerd en op een zwarte lijst (IP, email-adres, etc.) worden gezet.

cFlirt heeft alleen echte members met echte profielen. (Sommige andere sites hebben foto's van mooie model-gebruikers op hun voorpagina staan om je te verleiden. Dat is bij ons niet het geval. Wij zijn ook geen nep-profielsite, zoals veel andere sites). Wij zijn een èchte datingsite met èchte mensen - en daar zijn we trots op! We staan ??absoluut geen namaakprofielen toe en we moedigen alle members aan om profielen waarvan ze het vermoeden hebben dat ze nep zijn, direct bij ons te melden. Deze meldingen onderzoeken we meteen, en we ondernemen er direct actie tegen.

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

http://cflirt.nl

cFlirt reviews

7

cFlirt review - cFlirt toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite cFlirt is toegevoegd, heb je ervaring met cFlirt? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over cFlirt

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over cFlirt

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.