2,0

Chat Nu

Algemeen

Chatten met Vreemden.

cijfer 2,0 / 10, op basis van 6 beoordeling(en).

Op deze chatsite kan je gemakkelijk met vreemden praten en zo nieuwe mensen leren kennen. Om te chatten met vreemden hoef je alleen maar een gratis account aan te maken en je chataccount te bevestigen. Hierna krijg je toegang tot onze leden en is het mogelijk om direct online te chatten met onbekende.

Ben je alleen op zoek naar spanning of zoek je daadwerkelijk een relatie? Beide kan bij Chat Nu. Wij hebben namelijk duizenden actieve chatters die naar alle soorten contacten opzoek zijn! Zo ben je eigenlijk wel gegarandeerd van succes en een leuke beleving op onze website. Wij wensen je dan ook veel chatplezier toe en staan altijd voor je klaar mocht je vragen hebben.

Prijzen lidmaatschap:

10 € 10,00
25 € 22,50
50 € 40,00
100 € 75,00
300 € 200,00

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

https://chatnu.nl

Chat Nu reviews

1

Chat Nu review - Allemaal nepdames

cijfer 1 / 10 door Pi-er

Heb circa 10 dames gecontact en allen komen met antwoorden die je aan het lijntje houden. Nepdames dus. Je mailbox stroomt vol met dames waarvan de een je nog meer biedt dan de ander. Ik zocht in het oudere segment maar e zich aanbied ziet er voor hun leeftijd (50, 60) te appetijtelijk uit om waar te zijn. Wellicht zitten er bij de dames die zich op de site aanbieden enkele 'echte' bij maar je wordt overdondert door wat zichzelf in je email aanbied, dat is in ieder geval allemaal nep.
1

Chat Nu review - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Ad

Zwaar vaginaal. Is voor mij de eerste (en laatste keer) dat ik op zo,n site klik.Voelde al een tijdje nattigheid, maar toch steeds maar weer. Rond de 90 euro weggegooid voordat ik stopte. Dom, stom, stomst.
1

Chat Nu review - Fake, geldklopperij en oplichterij!!

cijfer 1 / 10 door Drred

Alles wat je hoopt echt te zijn is zo fake. Bijna alleen maar fake profielen allemaal Oostbloklanden lijkt het wel als interieur (tv met nog een kast erachter) mensen met zelfde foto’s maar met verschillende namen. Heb hier veel geld in gepompt om te hopen dat ik wat zou vinden. Het heeft me €700 gekost zonder enig resultaat!! Kon beter naar vrouw van lichte zeden gaan was ik goedkoper uit ! €1 per bericht schandalig! Nooit weer pure oplichterij!
<12>

Laatste nieuws over Chat Nu

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Chat Nu

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.