7,0

Chatten.nl

Chat

De grootste gratis chat community van Nederland.

cijfer 7,0 / 10, op basis van 1 beoordeling(en).

Chatten.nl is een chat-site, waar je een leuke tijd kunt beleven; uiteraard zul je hier zelf wel aan mee moeten werken!

Eerst zul je zelf je eigen profiel moeten invullen. Een foto op je profiel helpt om reactie te krijgen en je zult je best moeten doen om een leuke welkomsttekst op te stellen. Dit alles kost je niet meer dan 5 minuten tijd.

Binnen Chatten.nl kun je dan veel leuke, verrassende of gezellige mensen vinden. Durf het aan om zelf het eerste initiatief te nemen. Je bent anoniem en je kunt dus alleen maar winnen, een leuke chatvriendschap is zo gemaakt! Chatten helpt je bij het leggen van contact met goede zoekmogelijkheden, leuke interesseberichten en inzicht in de eigenschappen en interesses van anderen.

Chatten.nl weet dat chatten alleen leuk blijft door als team dagelijks met Chatten.nl bezig te zijn. Het Chatten.nl-team scant alle foto's, beantwoordt vragen en ziet erop toe dat het gezellig is op de chatboxen. Waar nodig blokkeren wij leden die zich niet aan de spelregels houden. De hoofdregel die wij daarbij hanteren is respect voor elkaar!

Wil jij je laten verrassen door onze leden en onze service, meld je dan nu aan als lid. Je krijgt dan een goede indruk van alle gebruiksmogelijkheden en proeft de meerwaarde die Chatten.nl je biedt.

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

https://www.chatten.nl/

Chatten.nl reviews

7

Chatten.nl review - Chatten.nl toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite Chatten.nl is toegevoegd, heb je ervaring met Chatten.nl? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over Chatten.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Chatten.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.