7,0

gayParship.nl

Gay en Lesbian

Dating voor hoogopgeleiden.

cijfer 7,0 / 10, op basis van 1 beoordeling(en).

gayPARSHIP staat voor online dating voor hoogopgeleide gay singles. Onze dating site biedt single homo's en lesbiennes in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest. Wilt u onze gayPARSHIP ook eens proberen? Meld u direct gratis aan bij onze gay datingsite en start vandaag nog met online daten.

Als u interesse heeft in homodating, dan zit u goed bij gayPARSHIP. Onze aanpak garandeert een date met iemand die écht bij u past, iemand met wie u kunt delen en een serieuze relatie voor lange termijn kunt opbouwen.

Wilt u in contact wil komen met gay mannen? Dan is gayPARSHIP de juiste datingsite voor u. De sleutel tot onze succesvolle aanpak is dat wij op basis van uw persoonlijkheid kandidaten selecteren met een serieuze kans op een echte match!

U bent een vrouw en zoekt een vrouw voor een relatie? Dit is uw kans! De singles die zich aanmelden bij PARSHIP zijn immers net als u op zoek naar een serieuze relatie. Dankzij onze persoonlijkheidstest kunt ook ú die lieve, leuke en/of knappe vrouw vinden die bij u past!

Ook als u man bent en een relatie zoekt met een man, dan helpt onze datingsite u om in contact te komen met een passende date. Onze leden zijn spontane, lieve en/of aantrekkelijke mannen in héél Nederland – dus ook bij u in de buurt!

Prijzen lidmaatschap:

12 maand: € 24,90 per maand
6 maand: € 34,90 per maand
3 maand: € 49,90 per maand
1 maand: € 59,90

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Bedrijfsgegevens

PE Digital GmbH

Website:

http://nl.gay-parship.com

gayParship.nl reviews

7

gayParship.nl review - gayParship.nl toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite gayParship.nl is toegevoegd, heb je ervaring met gayParship.nl? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over gayParship.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over gayParship.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.