4,2

Knuz.nl

Gratis

Want samen is toch leuker.

cijfer 4,2 / 10, op basis van 6 beoordeling(en).

Dating zoals Dating hoort te zijn. 100% Gratis en 100% Mobiel!

Volledig lidmaatschap zonder verplichtingen! Niets betalen; gratis volledig contact! Het werkt echt, lees de succesverhalen! Volledig anoniem en 100% privacy!

Internet is de snelst groeiende dating scene ter wereld. Steeds meer mensen kiezen er voor om op het web naar liefde en vriendschap te zoeken. Het is spannend, leuk, makkelijk en vooral erg effectief. Hoeveel mensen spreek je op een gewone uitgaansavond? Twee? Drie? En hoe lang duurt het dan voor je weet hoe iemand is? Op Knuz.nl kun je van te voren al bepalen of iemand misschien wat voor je is, door op je persoonlijke voorkeuren te zoeken in ons memberbestand. Gewoon, thuis vanuit je luie stoel. Knuz.nl is een serieuze datingsite waar we mensen via internet bij elkaar willen brengen.

TIP! Probeer eens Foxy Dating - Chat en Dating

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

http://www.knuz.nl

Knuz.nl reviews

1

Knuz.nl review - uitschrijven???

cijfer 1 / 10 door minio

Het loopt vast en uitschrijven wil NIET!!!

HELP ?????
7

Knuz.nl review - Leer eens internetten....

cijfer 7 / 10 door Angie

Als ik de Reviews hieronder lees dan zijn het wel keuzen, sorry hoor. (sorry niet allen) Je kan gewoon uitschrijven en je kan contactbericht sturen,alleen als je in die toon tikt net als hier dan blokkeerde ik jou IP ook :-P niémand lokt gesprekken uit van Knuz wat een onzin.
Ik denk dat deze mensen eens wat internetten zouden moeten leren, dan snáppen ze hoe zo'n site werkt, of ze zijn te vaak afgewezen door hun gezeik. Voor een gratis site functioneert Knuz prima. En wellicht een eye opener...heel internet is een kijkdoos ! Dan moet je niet op een gratis site gaan staan.
5

Knuz.nl review - Kijken op KNUZ

cijfer 5 / 10 door Robert

Men kijkt en kijkt vele malen vaak, een berichtje sturen is verloren vaak verloren moeite, worden niet gelezen terwijl je kan zien dat je die zelfde dag weer bekeken bent.
Voor velen een gratis kijkdoos?
<12>

Laatste nieuws over Knuz.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Knuz.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.