1,9

Langswippen.nl

Erotisch

Voor je snelle sex-date.

cijfer 1,9 / 10, op basis van 17 beoordeling(en).

De site voor een leuke date naar jou zin! Dit kan een snelle wip zijn, of een liefde voor het leven. Het maakt niet uit of je iemand in je eigen woonplaats zoekt, of ver daar buiten, bij ons kom je altijd snel in contact met diegene die jij zoekt.

TIP! Probeer eens Xaffaire.nl - Jouw Xaffaire

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

http://www.langswippen.nl

Langswippen.nl reviews

1

Langswippen.nl review - ZO WAARDELOOS

cijfer 1 / 10 door JOOP

geen positief opmerkingen te melden
1

Langswippen.nl review - langswippen.nl is een 100% fake datingsite

cijfer 1 / 10 door paul39

"Te mooi om waar te zijn", dat is wat langswippen.nl je biedt. Let op mensen: die website is echt 100% nep, puur FAKE. Spaar je geld, geloof er niet in, tenzij je jezelf wil vermaken met geile nepprofielen.

Mijn bewijs is dat je daar contact kan maken met een willekeurig iemand zonder dat je profiel wordt gelezen! Op alles wat je schrijft (inclusief wat ik nu zit te typen) krijg je een heel lief antwoord, en natuurlijk geile praatjes als jijzelf iets lekker geils zegt. Geniaal, amusant, creatief, maar beslist echt nep.

En oh ja, jouw profielfoto kun je gewoon van internet plukken, google gerust naar een willekeurige acteur want diegene die reageert bekijkt je foto niet eens. En van die mooie dames daar hebben ze duizenden foto's van. Het is alleen zo vervelend voor mensen die een eigen (genante) foto plaatsen en geloven dat ze daar daadwerkelijk een date kunnen maken. Niet doen!!
1

Langswippen.nl review - To fake or not to fake, that's the question

cijfer 1 / 10 door Hans Colijn

Ik heb 6 weken met ene Latitia gemaild, dat koste me €450 en ong. 500 mailtjes. Na die 500 mailtjes begon ik wat aan te dringen op telefonisch contact maar ondanks die 6 weken en 500 mailtjes probeerde ze mij schuldgevoelens aan te praten dat ik ongeduldig zou zijn en dat ik alles naar mijn hand wilde zetten en dat ze er nog niet aan toe was. dit is precies het gedrag van een chatoperator of wel faker. Terwijl ik met Latitia op de pc bezig was zag ik op een gegeven moment een foto langs komen van een vrouw uit Den Helder die ik heel goed ken. Zij stond daar op een profiel onder een heel andere naam, woonplaats en beroep. Die vrouw ken ik heel goed, ik ben 22 jaar met haar getrouwd geweest!!!!

Laatste nieuws over Langswippen.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Langswippen.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.