6,0

Maatjemeer match

Maatje meer

Volslanke singles op zoek naar een relatie, date of vriendschap.

cijfer 6,0 / 10, op basis van 2 beoordeling(en).

Mensen in Nederland worden steeds dikker. Vier op de tien inwoners kampt met overgewicht en een te hoge Body Mass Index (BMI). Mannen boven de 21 jaar zijn bij elkaar goed voor 37 miljoen kilo overgewicht en de vrouwen nog eens voor 33 miljoen kilo. Ondanks deze grote aantallen is er nog steeds een drempel voor het daten op internet voor volslanke singles. Internet dating is "booming" maar singles met een maatje meer zijn vaak toch bang voor de reacties. Maatjemeer-Match.nl springt hierop in met een datingsite speciaal voor volslanke singles. Ook alleenstaanden die houden van een partner met een maatje meer kunnen zich op deze datingsite inschrijven. Via Maatjemeer-Match.nl kunnen deze singles op zoek naar de juiste partner voor een relatie, gebouwd op wederzijds respect en vertrouwen.

Op Maatjemeer-Match.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via Maatjemeer-Match.nl te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Prijzen lidmaatschap:

14 dagen: € 15,99
30 dagen: € 27,99
90 dagen: € 59,99

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

http://www.maatjemeer-match.nl

Maatjemeer match reviews

1

Maatjemeer match review - Pure ellende !

cijfer 1 / 10 door Ik

Let op ! Je zit voor je het weet vast aan een doorlopend abonnement dat ze gaan incasseren na 1 keer een betaling via iDeal gedaan te hebben. Iets met kleine lettertjes en vinkjes die je ergens verstopt moet uitvinken ! Kortom ...
Kortom .. je word gewoon genaaid .. en niet door een leuke date , maar door de mensen achter deze site ! De mensen overigens die een profiel hebben daar wil je nog niet eens mee daten Gehalte rondlopende poffertjes is erg hoog !
Kortom misleiding ! En absoluut de moeite niet waard !
7

Maatjemeer match review - Maatjemeer match toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite Maatjemeer match is toegevoegd, heb je ervaring met Maatjemeer match? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over Maatjemeer match

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Maatjemeer match

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.