6,5

Meulengraaf en De Ruijter

Relatiebemiddeling

Exclusive Matchmaking

cijfer 6,5 / 10, op basis van 2 beoordeling(en).

Ben jij geslaagd in het leven, maar heb je minder succes in de liefde? Zou je graag het geluk met iemand willen delen en komt 'de ware' maar niet op je pad? Voor mensen met een exclusieve levensstijl valt het vaak niet mee een gelijkgestemde te vinden. De lat ligt hoog want bijzondere mensen hebben nu eenmaal bijzondere wensen.

Met ons exclusieve concept bieden wij de oplossing voor de succesvolle, ambitieuze en/of druk bezette single. Voor hen die het vinden van een toekomstige partner liever uitbesteden aan een professional zoals zij de headhunter inschakelen voor een carrière switch. We noemen onszelf dan ook niet voor niets 'headhunters in de liefde'.

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

https://www.meulengraafenderuijter.nl/

Meulengraaf en De Ruijter reviews

6

Meulengraaf en De Ruijter review - Riekt naar bedrog

cijfer 6 / 10 door George

Ik heb gereageerd op een advertentie in de krant. Na enige tijd kwam er een reactie van het bureau dat ze een anderhalf uur durende intake bij mij wilden doen. Thuis, bij mij. Om de sfeer te kunnen proeven. Bij mij gingen alarmbellen rinkelen omdat er niet bii stond of de dame in kwestie ook positief had gereageerd op mijn profiel. Daarna heb ik een mail gestuurd met de vraag of de dame in kwestie ook achter deze intake staat. En hoeveel personen er geselecteerd waren voor deze intake. Er kwam echter geen reactie meer op deze mail. Dit geeft te denken. Enerzijds of het niet een verkooptruc is om bij je op de koffie te komen om jou ook een exclusief lid te maken a raison van bijna 7000 euro voor een search. Anderzijds of ze wel eerlijk zijn naar hun client over de kandidaten en selectie. Het betuigt in ieder geval niet van professionaliteit voor een exclusief dating bureau.
7

Meulengraaf en De Ruijter review - Meulengraaf en De Ruijter toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite Meulengraaf en De Ruijter is toegevoegd, heb je ervaring met Meulengraaf en De Ruijter? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over Meulengraaf en De Ruijter

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Meulengraaf en De Ruijter

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.