7,0

Mooiemensen.com

Gespecialiseerd

Exclusieve community voor mooie mensen.

cijfer 7,0 / 10, op basis van 1 beoordeling(en).

We horen het vaak van onze nieuwe leden. Een mooie man of vrouw die op een gewone datingsite heeft gestaan en talloze oninteressante reacties krijgt. Soms zelfs zo veel dat ze niet eens te beantwoorden zijn. Bij mooiemensen.com wordt het kaf van koren gescheiden en krijg je dus geen exploderende mailbox.

Het blijkt dat mooiere mensen toch echt op zoek zijn naar een partner met een goed uiterlijk. We beoordelen elkaar nu eenmaal op uiterlijk. Daarmee is overigens niet gezegd dat innerlijk niet belangrijk is, maar omdat het een grote factor is, hebben wij ervoor gekozen om dé datingsite te maken voor alle knappe singles van Nederland.

Bij Mooiemensen.com worden alle leden op basis van toegezonden foto’s beoordeeld. Beoordeling gebeurt door professionals uit de mode, fotografie en reclame wereld. Nu hoef je geen model te zijn om toegelaten te worden, wel selecteren we op presentatie, verzorging en uiterlijk. Alle leden hebben dus foto’s en dat maakt ons uniek in Nederland. Bovendien komen er daardoor geen fake profielen op onze site te staan!

Bij ons vind je alleen betalende leden. Zij ontmoeten elkaar hier in een betrouwbare, veilige omgeving en worden dus niet “begluurd” door honderden mensen met “gratis lidmaatschappen”. Wij hebben de privacy en anonimiteit van onze leden immers hoog in het vaandel. Een ander voordeel hiervan is dat iedereen serieus geïnteresseerd is.

Alle leden van onze community maken een eigen profiel en een gewenste match. In dat laatste geef je precies aan wat jou voorkeur is. Blond, of juist brunette, slank of misschien gespierd. Zakelijk of toch liever een beetje casual. Zo kun je precies aangeven wat voor jou belangrijk is. Je krijgt, als je dat wilt van ons, dagelijks een aantal potentiële dates aangereikt die matchen met je wensen.

Mooiemensen.com is niet gratis want wij geloven niet in goedkoop. Je bent niet opzoek naar iets goedkoops, maar naar een leuke partner. Bij ons heb je na inschrijving toegang tot alle functionaliteiten en betaal je bij ons een voordelig tarief vanaf 9,95.

Prijzen lidmaatschap:

1 maand: € 24,95 per maand
3 maanden: € 14,95 per maand
6 maanden: € 9,95 per maand

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

https://www.mooiemensen.com

Mooiemensen.com reviews

7

Mooiemensen.com review - Mooiemensen.com toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite Mooiemensen.com is toegevoegd, heb je ervaring met Mooiemensen.com? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over Mooiemensen.com

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Mooiemensen.com

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.