4,0

Mysecretdate

Vreemdgaan

Lekker discreet.

cijfer 4,0 / 10, op basis van 2 beoordeling(en).

Of je nu single bent of een relatie hebt bij Mysecretdate word jouw droom werkelijkheid. Mysecretdate staat voor alles wat ondeugend en spannend is. Elke dag melden zich honderden dames en heren aan op Mysecretdate, wacht dus niet langer en maak direct een profiel aan en kom vandaag nog in contact met leuke dames en heren bij jou in de buurt. Veel plezier!

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

https://www.mysecretdate.nl/

Mysecretdate reviews

1

Mysecretdate review - Wat een FAKE dating site

cijfer 1 / 10 door Ron

Bijna dacht ik het me al. Op het eerste gezicht zag het "redelijk" betrouwbaar uit, terwijl er maar zo veel dames meteen met haar gezicht zo openbaar te zien zijn. Dat vind ik sowieso meestal raar bij een website, waar men vreemd wil gaan en dus niet zomaar herkenbaar wil zijn. Maar ja ..

Ik heb me ingeschreven, mijn profiel netjes opgegeven en kon snel zonder kosten 2 of 3 berichten sturen. En dan gaat het per bericht wat kosten. En niet even weinig ook.

Maar nog erger is het dan, dat je alleen maar FAKE profielen tegen komt. Ik heb het eerst met profielen met een foto geprobeerd en later dan met profielen zonder foto's.
Soms zijn de berichten van de "dames" (lees customer service) bijna gelijk. En bovendien weten ze alleen maar vragen te stellen en nauwelijks op je vragen een antwoord te geven. Als je dan vraagt, of ze ook per email verder willen praten, krijg je rare reacties en wordt er dan wat van te "privé" of zo'n bullshit vertelt. FAKE!!!
7

Mysecretdate review - Mysecretdate toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite Mysecretdate is toegevoegd, heb je ervaring met Mysecretdate? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over Mysecretdate

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Mysecretdate

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.