2,7

Novamora.nl

Erotisch

Gun je seksleven een boost!

cijfer 2,7 / 10, op basis van 18 beoordeling(en).

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Prijzen lidmaatschap:

Vanaf € 24,99

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Bedrijfsgegevens

Sexy Dating Networks

Website:

https://www.novamora.nl

Novamora.nl reviews

2

Novamora.nl review - Fake en nep

cijfer 2 / 10 door Edd

Deze site doet zich voor als professioneel, maar als je door zoekt vallen ze bij alles door de mand en zijn niet meer als alle oplichters die er al zijn in dit segment. Alle profielen zijn fake en fictie.
1

Novamora.nl review - VIP

cijfer 1 / 10 door Eclipse

Na 3 maanden betalend VIP kwam ik via chats met vrouwen op de site dat die niets betaalden..die kregen het VIP gratis gedurende 1 maand..dit is dus discriminatie,en dat in een maatschappij van gelijkheid?
1

Novamora.nl review - Oplichting in de ergste vorm

cijfer 1 / 10 door Justice

Zoals alle andere verhalen. Meeste vrouwen reageren niet, nepprofielen, heel veel. Doe maar eens een Google image search, dan blijkt die spannende profiel foto op ook op tig pornosites terug te vinden.

Beëindig je je abonnement krijg je ineens reactie. Zelf nog een tijdje mee gechat, maar het bleek nep (wat ik al vermoedde) maar gewoon ff kijken hoever ik ze kon krijgen (ik wil natuurlijk wel wat lol voor mijn centen).

Leuke standaard excuses hebben ze klaar staan, let op heren, en je mag lachen "ze heeft zich bedacht, want ze vind vreemdgaan eigenlijk heel erg, ze heeft een vriend"

En die fake foto van haar? Oh ja "die had ze geupload omdat ze anders alleen maar reacties van verkeerde mannen krijgt" ja das logisch zo voorkom je een hoop narigheid. Wel vermaakt zo toch nog, maar een date vind je hier niet.

Bannen deze site! Doe het niet!

Laatste nieuws over Novamora.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Novamora.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.