2,6

Novamora.nl

Erotisch

Gun je seksleven een boost!

cijfer 2,6 / 10, op basis van 13 beoordeling(en).

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Gun je seksleven een boost en schrijf je in op Novamora.nl | Spannende dates zonder verplichtingen!

Prijzen lidmaatschap:

Vanaf € 24,99

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Bedrijfsgegevens

Sexy Dating Networks

Website:

https://www.novamora.nl

Novamora.nl reviews

1

Novamora.nl review - Nova Mora

cijfer 1 / 10 door Alliberti

NovaMora verstuurd automatisch voor mij berichtjes naar andere mannen. Dit is niet de bedoeling. In een dag kreeg ik al 234578345 berichtjes binnen. Ik ben maar tegelijk hier mee gestopt omdat ziggo belde waarom ik zoveel mail kreeg. Gelukkig hoefde ik niet te betalen maar jammer voor al die mannen die wel ervoor betalen. De verhouding tussen man en vrouw is 1 op 500.9099000. Trouwens voor diegene die een foto plaatsen: je foto wordt ook gebruikt op andere websites van dat bedrijf, dus kijk er maar mee uit, dit kan je uitzetten in je profiel. Mogelijk Vaginoze
1

Novamora.nl review - Oplichters

cijfer 1 / 10 door R

Site niet meer bereikbaar nu op 29-7???
Hoop dames zijn fake op de site.
1

Novamora.nl review - Een grote NEP zooi !!!!…..maar met een staartje…:-)

cijfer 1 / 10 door Moi

Op de radio werd er steeds reclame gemaakt voor deze site, dus dacht ik laat ik het eens proberen als gratis lid. Inderdaad zoals hier reeds gemeld is krijg je meteen een berichtje van iemand. Echter moet je eerst betalend lid worden om vervolgens te lezen dat ze het leuk vindt dat je haar profiel hebt bezocht, je krijgt een groet, maar meer ook niet. Ik dacht leuk en stuur een leuk bericht terug en vervolgens nooit een reactie. Ik stuur vervolgens een leuk bericht naar een andere dame, puur om te kijken wat er gebeurt. Inderdaad geen reactie. Wat raar is is dat als je in " Verzonden berichten" kijkt mijn 2e bericht eerder verzonden is dan mijn eerste bericht. Hoe kan dat ??? Ook als je sommige profielen leest dan blijkt het profiel van iemand zo exact hetzelfde te zijn als het zoekprofiel v die persoon dat je al gelijk de boel niet vertrouwt. Puur copy/paste geval. Of foto's van normale/slanke dames terwijl er in het profiel " volslank" staat…Na een aantal dagen en het lezen van alleen maar slechte reviews op deze site heb ik besloten gebruik te maken van mijn herroepingsrecht middels het contact formulier op Novamora.nl en wat schept mijn verbazing ???? Ik kreeg mijn eerste reactie op deze site !!!…..al was het van de Klantenservice….en bovendien SUPERSNEL !!! Ik verzond het formulier om op zaterdag 01:30 u en kreeg al een reactie om 05:38 !!! Huhhhh ???

In de mail stond netjes dat het herroepingsrecht is toegepast op mijn overeenkomst met Novamoral.nl , mijn profiel per direct was verwijderd en opdracht was gegeven aan DocData om mijn maandbedrag onder aftrek van het aantal dagen dat ik v hun dienstverlening gebruik heb gemaakt (terecht) terug te boeken op mijn rekening. Wat netjes was was dat er bij stond dat ik rekening moest houden met de verwerkingstijd van DocData. Op zaterdagnacht had ik dus gemaild en diezelfde nacht (05:38 u) een reactie en die maandag na het weekend stond het restbedrag al netjes op mijn rekening.

Kortom, slechte site maar een SUPER Klantenservice !!!!

Laatste nieuws over Novamora.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Novamora.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.