4,0

Parship

Hoogopgeleiden

Dating voor hoogopgeleiden.

cijfer 4,0 / 10, op basis van 2 beoordeling(en).

PARSHIP staat voor online dating voor leuke hoogopgeleide singles. Onze dating site biedt singles in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest. Wilt u PARSHIP ook eens proberen? Meld u direct gratis aan bij onze datingsite en start vandaag nog met online dating en maak gratis uw profiel aan.

Er zijn tal van online datingsites. Waarom zou u kiezen voor de dating site PARSHIP? Het verschil met een gratis datingsite is vaak de leeftijd, de intentie en het opleidingsniveau van de bezoekers. Bij PARSHIP vindt u voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens. Daarnaast is PARSHIP met haar oprichting in 2003 de oudste Nederlandse datingsite voor hoger opgeleiden. Ook geeft PARSHIP tal van relatietips, zoals op ons blog.
Dating bij PARSHIP gaat verder dan u toegang geven tot de database van mensen die ingeschreven zijn. Door middel van het PARSHIP-principe stellen wij u voor aan singles die écht bij u passen! Het gevolg is dat de slagingskans voor een serieuze relatie bij PARSHIP vele malen groter is dan bij andere online datingsites (32%). Bovendien staan veiligheid en anonimiteit bij ons hoog in het vaandel.

TIP! Probeer eens Lustspel - Lustspel

Prijzen lidmaatschap:

12 maand: € 24,90 per maand
6 maand: € 34,90 per maand
3 maand: € 49,90 per maand
1 maand: € 59,90

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Bedrijfsgegevens

PE Digital GmbH

Website:

http://www.parship.nl

Parship reviews

1

Parship review - Het zijn geldwolven

cijfer 1 / 10 door Mister B

Als je niet een maand voor het aflopen van je jaarabonnement opzegt krijg je een rekening van bijna 80 euro voor een maandabonnement, dat je niet (meer) wilt, noch hebt besteld. Schandalig. Reactie Parship: had je de voorwaarden (een jaar geleden) maar goed moeten lezen. Ik kreeg ook geen waarschuwing over het aflopen van mijn abo. Ik maak geen gebruik meer van hun diensten, maar ik mag wel dokken. Men verschuilt zich achter de regels. Het is gewoon ordinaire diefstal. De voorwaarden deugen dus niet. Verder is er weinig aanbod, zijn de profielfoto's vaag en moet je dus contact leggen om te zien wat je krijgt. Dat valt bijna altijd tegen. Verder is de site erg duur in vergelijking met andere datingsites.
7

Parship review - Parship toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite Parship is toegevoegd, heb je ervaring met Parship? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over Parship

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Parship

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.