3,0

Relatie.nl

Algemeen

Datingsite Relatie.nl zoekt mannen en vrouwen voor een serieuze relatie of date.

cijfer 3,0 / 10, op basis van 3 beoordeling(en).

Datingsite Relatie.nl biedt haar leden een uniek en veilig dating platform. Onze dating omgeving is alleen toegankelijk voor leden. Dating bij Relatie.nl is absoluut veilig, anoniem en 100% gecontroleerd!

Dating site Relatie.nl is sinds 2011 online maar heeft inmiddels meer dan 13 jaar ervaring in online dating. Relatie.nl is anders en goedkoper dan andere datingsites en alleen bedoeld voor serieuze singles. Dating bij Relatie.nl is mogelijk vanaf 18 jaar. Iedereen is bij Relatie.nl meer dan welkom. Het maakt niet uit welk opleidingsniveau je hebt of wat je geaardheid is. Schrijf je gratis in en datingsite Relatie.nl gaat samen met jou op zoek naar een geschikte relatie, vriendschap of date.

Prijzen lidmaatschap:

12 maanden: € 5,00 per maand
6 maanden: € 7,50 per maand
3 maanden: € 12,50 per maand
1 maand: € 17,50 per maand

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

https://www.relatie.nl

Relatie.nl reviews

1

Relatie.nl review - begin er aub niet aan! je wordt 100% opgelicht

cijfer 1 / 10 door anoniempje

Geen goede ervaring mensen.. Geloof niet wat deze site je brengt. Deze site staat vol met nepprofielen en de berichten worden verstuurd door een domme computer maar ook door echte mensen. Dit wordt op een hele slinkse wijze gedaan. Geloof dit niet en is echt zonde van je geld. De site was een jaar geleden nog wel "echt" en heb er ook leuke dates gehad, maar na de overname zijn er fictieve profielen toegevoegd om het zogenaamd "spannender" te maken. Ook kun je je foto's niet verwijderen en/of aanpassen. Deze zijn eigendom van geworden van relatie.nl en zij zullen deze gebruiken!
Dus wil je opgelicht worden moet je zeker bij deze site zijn..
Een zeer ontevreden en opgelichte ex-gebruiker.
1

Relatie.nl review - Was een leuke datingsite nu is het een nep datingsite

cijfer 1 / 10 door Bartec

Ongeveer een jaar geleden ben ik een maand een tevreden lid van Relatie.nl geweest. Kort geleden kreeg ik bericht dat de site helemaal vernieuwd was. Uit nieuwsgierigheid ben ik toen even gaan kijken hoe de vernieuwde site er uitzag. Tot mijn verbazing zag ik dat mijn oude profiel compleet met mijn foto weer actief was. Vanaf dat moment kreeg ik ook berichtje van, zo als zij dat noemen, fictieve entertainment profielen. Hier onder het bericht dat ik ontving.


Belangrijke mail: Relatie.nl is vernieuwd!do 11:23
Beste Bartec,

Niet schrikken! Relatie.nl is wat veranderd ;-)

Maar ik zal mij eerst even voorstellen mijn naam is Jacqueline en ik ben de nieuwe site-manager van
Relatie.nl, zelf werk ik al heel lang met internet en heb sinds 2011 mijn eigen Relatiebemiddelingsbureau. Maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben daarom gevraagd of ik mee wou helpen met een nieuwe versie van Relatie.nl. En zoals je misschien hebt gezien heb ik een aantal dingen aangepast;

Voor leden die een abonnement hadden, we hebben jouw abonnement stopgezet en jouw tegoed omgezet naar credits voor deze nieuwe versie. Je eventueel doorlopende incasso is per direct stopgezet.
7

Relatie.nl review - Relatie.nl toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite Relatie.nl is toegevoegd, heb je ervaring met Relatie.nl? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over Relatie.nl

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Relatie.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.