5,3

SecretSensation

Algemeen

De enige 100% gratis flirt site van Nederland!

cijfer 5,3 / 10, op basis van 3 beoordeling(en).

SecretSensation is dè 100% gratis ontmoetingsplaats voor een leuke flirt, chat of date. Voor iedereen op zoek naar passie en gezonde spanning in hun dagelijkse leven.

SecretSensation is er speciaal voor om anoniem te flirten, maar er kan natuurlijk ook een date gaan volgen op de contacten die je hier opdoet. Zo'n contact kan variëren van een (virtuele) flirt tot een daadwerkelijke ontmoeting of misschien een langdurige vriendschap. Jij bepaalt zelf hoe ver je hier mee wilt gaan.

Prijzen lidmaatschap:

0,00

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

http://secretsensation.nl

SecretSensation reviews

8

SecretSensation review - leuke site

cijfer 8 / 10 door Hans

hallo, ik wil ook even een positieve review plaatsen over secret sensation.
Deze site is absoluut een pareltje in vergelijking met de nepsites die ik tot nu toe heb bezocht. Secret sensation is gratis en voldoet wat mij betreft nog beter dan de bekendere sites zoals secondlove enzo. Ik heb veel chatplezier met diverse dames, en inmiddels al een leuke date gehad die smaakt (letterlijk) naar meer haha. Veel dames zitten er wel voor de aandacht, maar dat is op andere sites precies hetzelfde.
Oh ja ik had ook eens gekeken naar de persoon, wayfarer die hier ook een review heeft geplaatst. Dat is een kerel van 76 jaar.... ik denk dat ie buiten de doelgroep valt en daardoor geen matches heeft. Jammer maar dan moet je je frustraties hier niet komen spuien....
1

SecretSensation review - DEELNEMERS VRIJWEL NIHIL

cijfer 1 / 10 door WAYFARER

De eigen recensie van SS mag dan wel dan hoopvol klinken, maar het tot op heden wel zeer geringe aantal deelnemers, dames zowel als heren, doet vermoeden dat deze site nog maar nauwelijks enige bekendheid heeft verworven.
7

SecretSensation review - SecretSensation toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite SecretSensation is toegevoegd, heb je ervaring met SecretSensation? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over SecretSensation

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over SecretSensation

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.