4,0

Soulmate 2 U

Algemeen

Soulmate 2 U.

cijfer 4,0 / 10, op basis van 2 beoordeling(en).

Soulmate2u is een online dating website waarop dagelijks nieuwe aanmeldingen worden gedaan door singles, mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een maatje. Sinds de oprichting van onze succesvolle website zijn al vele succesverhalen aan ons terug gestuurd.

Overige specificaties:

Gratis interesse tonen

Gratis foto's bekijken

Chat beschikbaar

Videochat beschikbaar

Beveiligde site

Mobiele site beschikbaar

App beschikbaar

Persoonlijkheidstest

Organiseert evenementen

Keurmerk veilig daten

Lid van Thuiswinkel waarborg

Website:

http://www.soulmate2u.com/ned

Soulmate 2 U reviews

1

Soulmate 2 U review - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Sukkel

Een goed geoliede datingsite met 1 doel geld verdienen aan bezoekers door fantasie contacten en relaties te bewerkstelligen. Vindelkaar allemaal schatjes en appmet mij zijn van dezelfde holding en de (nep)profielen worden dan ook gecopieerd.Medewerkers (freelance contracten)zijn thuiswerkers of kunnen mobiel werken door berichten te beantwoorden. Ze krijgen een betaling voor ieder beantwoord bericht en worden beloond voor het vasthouden van contacten middels bonussen. Betalende bezoekers worden gebonden met de woorden dat je het contact opgeeft als je niet langer in de chat wil meegaan. Dat men zelf ook de credits koopt dat ze echt geen nepprofiel zijn etc. Ook na maanden chatten en een zgn goed gevoel wederzijds is het vragen om contact op een andere manier voort te zetten uit den boze. Je geeft toch niet alles op wat we samen hebben opgebouwd is het standaard antwoord dan en ik ga je missen. Ontmoetingen worden gepland maar steevast de dag ervoor middels chat afgezegd. Griep hersenschudding gebroken arm te druk op werk dubbele afspraak etc. Normaal bel je al af niet hier ondanks dat je de contactgegevens al over heb gebracht. Hier wordt aangestuurd op een nieuwe date enkele weken later wat garant staat voor nog eens een bundel kopen want je wilt er in blijven geloven.Vragen over de persoon achter het profiel worden genegeerd. Bloemen kunnen niet opgehaald worden.(iemand met zoveel pech heeft toch wel een bloemetje verdient dacht ik zo) Overigens bewijs van alle misserre is er ook niet. Sociale updates zijn er niet geen foto of tig keer zelfde foto wordt gestuurd. Zelfde account op alle sites van karma fun factory echter met andere operator. Het is 100% bedrog. Ook als je voor iets serieus gaat en de ander echt had willen aanvullen etc.zoals ik kom je echt bedrogen uit en honderden euros lichter die ik graag aan het echte daten had uit gegeven maar had er nu dan een beter gevoel aan over gehouden. De 4 sites zijn slechts een topje er zijn nog veel meer sites gelieerd aan het moederbedrijf. Zoek maar eens de kvk na.
7

Soulmate 2 U review - Soulmate 2 U toegevoegd

cijfer 7 / 10 door Datingsitereviews

Datingsite Soulmate 2 U is toegevoegd, heb je ervaring met Soulmate 2 U? Schrijf je mening, ervaring of klachten over deze datingsite op Datingsitereviews.

Laatste nieuws over Soulmate 2 U

Er is geen nieuws beschikbaar.

Schrijf je review over Soulmate 2 U

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.