Algemeen

7,0

JouwHeteContacten

Algemeen

Vind hete contacten bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar hete contacten bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij JouwHeteContacten, hier vind je de stoutste mannen en vrouwen in heel Nederland! Elke dag komen er nieuwe contacten bij, dus meld je snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt
7,0

KomDaten

Algemeen

Relatie en singles dating met webcam chat.

KomDaten is een datingsite die zich richt op alle volwassenen die serieus op zoek zijn naar een leuke date of vaste relatie. KomDaten vindt het belangrijk dat daten respectvol en leuk moet blijven en dat je genoeg kans maakt op serieuze contacten.
6,0

Lexa.nl

Algemeen

Als het om daten gaat.

Op Lexa.nl kun je snel en eenvoudig je eigen profiel aanmaken. Na je inschrijving kun je direct door profielen van leuke singles scrollen, alle foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, flirten en nog veel meer.

Lidmaatschap vanaf: € 9,99

3,3

Love.nl

Algemeen

Dating en chat community.

LOVE.NL is een dating- en chatsite waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. Dat kan zijn voor een serieuze relatie, voor eenmalig contact, voor vriendschap of gewoon voor de gezelligheid.

Lidmaatschap vanaf: € 7,95

7,0

LOVOO

Algemeen

online-app om te flirten, te chatten en mensen te leren kennen

LOVOO is jouw gemeenschap om te chatten en elkaar te leren kennen. Ontdek met de radar mensen uit je buurt, vind nieuwe vrienden of je grote liefde.
7,0

Manoox

Algemeen

Bezeten van daten.

De onvoorspelbaarheid van een eerste contact. Hoe gaat het aflopen? Is er een klik? Dát maakt daten leuk! De spanning van een nieuw contact geeft een kick!

Lidmaatschap vanaf: € 0,00

7,0

Matching You

Algemeen

Wij vinden liefde voor jou.

Op MatchingYou vind je heel snel en eenvoudig een spannende date. Je kunt gratis lid worden en vervolgens een profiel maken. Door het slimme systeem wordt je automatisch gematcht met mensen die echt goed bij je passen. Via onze site kun je anoniem bericht
7,0

MatchSquare

Algemeen

Your perfect date.

Heb jij de liefde al gevonden? Of ben je opzoek naar een relatie, date of vriendschap.
7,0

Matchvinden.nl

Algemeen

Op zoek naar een vast sexueel contact of een éénmalige flirt? Wij matchen je!

Op zoek naar een vast sexueel contact of een éénmalige flirt? Wij matchen je!
7,0

MetJou.nl

Algemeen

Ontmoet je match op metjou!

Via daten op internet wordt het voor singles reuze eenvoudig om op zoek te gaan naar een leuke match! MetJou.nl biedt deze mogelijkheid!

Lidmaatschap vanaf: € 15,99