Gespecialiseerd

4,0

Alternatief daten

Gespecialiseerd

De Alternatieve Datingsite.

Dating voor alternatieve singles op zoek naar een date, vriendschap, relatie of gewoon leuk contact en wie weet?! Meld je gratis aan en kom direct in contact met alternatieve singles! Rock dating, punk dating, metal dating, gothic dating, tattoo dating.
8,3

DeWandeldate

Gespecialiseerd

Datingsite voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers in Nederland en België.

DeWandeldate is dé datingsite voor wandelaars, hikers, hardlopers, fietsers, outdoor sporters en natuurliefhebbers. Met een nieuwe manier van daten: WANDELDATEN!

Lidmaatschap vanaf: € 5,00

7,0

Geeklove

Gespecialiseerd

dé community voor popculture lovers

Geeklove is een gratis community gericht op fans van films, tv-series, games en iedereen die zich verdiept in populaire media. All you need is geek!
7,0

Kleinemensen-Dating.nl

Gespecialiseerd

Dating voor kleine mensen.

Kleinemensen-Dating.nl is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Lidmaatschap vanaf: € 14,99

7,0

Langemensen-Dating.nl

Gespecialiseerd

Dating voor lange mensen

Langemensen-Dating.nl is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Lidmaatschap vanaf: € 14,99

7,0

Mooiemensen.com

Gespecialiseerd

Exclusieve community voor mooie mensen.

We horen het vaak van onze nieuwe leden. Een mooie man of vrouw die op een gewone datingsite heeft gestaan en talloze oninteressante reacties krijgt. Soms zelfs zo veel dat ze niet eens te beantwoorden zijn. Bij mooiemensen.com wordt het kaf van koren ges

Lidmaatschap vanaf: € 9,95

5,0

MuseumkaartMatch

Gespecialiseerd

Vind een MuseumMatch

Via MuseumkaartMatch vind je heel makkelijk iemand die ook op zoek is naar jou. Maak nu je matchprofiel aan en vind je ideale gezelschap voor een dagje museum. Je wilt dolgraag naar die nieuwe tentoonstelling. Maar je kunt even niemand vinden die met je m

Lidmaatschap vanaf: € 0,00

7,0

Netsamen.nl

Gespecialiseerd

Spirituele dating community.

Ontmoet gelijkgestemden voor spirituele dating of vriendschap

Lidmaatschap vanaf: € 9,95

5,0

PiratenDating.nl

Gespecialiseerd

Dating voor muziekliefhebbers

PiratenDating.nl is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Lidmaatschap vanaf: € 14,99

7,0

RichMeetBeautiful.com

Gespecialiseerd

#1 Dating site voor Sugar Daddy's & Sugar Baby's

Vind een Relatie op Uw Voorwaarden! s Werelds Snelst Groeiende Datingsite waar Succesvolle Heren Prachtige Vrouwen ontmoeten voor een Gemeenschappelijke Overeenkomst.
<12>