1

50Liefde.nl review - ordinaire oplichters

cijfer 1 / 10 door Giotto

Je lokken met een driedaags proefabonnement voor 1 euro. Op dag 2 opgezegd, op einddatum (dag 3) was er gelijk 40 euro afgeboekt, direct gestorneerd en binnen 2 uur kreeg ik een dreigmail dat ik moet betalen, maar dan 2 maanden want ik heb een opzegtermijn en volgens de algemene voorwaarden moet ik tenminste 2 weken van tevoren opzeggen, (ja dat werkt niet bij een proefabonnement van 3 dagen, dan moet ik al opzeggen voordat ik rond heb kunnen kijken). dus of ik even 80 euro wil betalen binnen 14 dagen + 7,50 administratiekosten en anders gaat het naar de incasso..

DE ACM - consumentwijzer maar gebeld en die gavan aan dat men expliciet moet aangeven dat het om een (stilzwijgende) verlenging gaat, dit mag niet verstopt zijn in de leveringsvoorwaarden. De bewijslast ligt bij de website.

Nou, bij het gebruik maken van een proefabonnement attenderen ze hier echt niet op, dus zij zijn fout. niet betalen dus, maar vooral melden bij info@consuwijzer.nl
Zij registreren dit en nemen zonodig actie, zeker als je hier expliciet om verzoekt. Dergelijke malafide bedrijven moeten van het web verwijderd worden.

Gezien het feit dat ze binnen 2 uur naar stornering al een kant en klaar bericht hebben dat je 2 maanden excl kosten moet betalen binnen 14 dagen en anders incasso, geeft al aan dat dit standaard praktijk is.

Sterke punten:

ik heb ze niet kunnen ontdekken

Zwakke punten:

slechte zoekfuncties (kan niet meerdere items selecteren per categorie), klein aanbod, vermoedelijk veel fake profielen. Duidelijk gebruik gemaakt van zoekmachines, dus buitenlandse gelukszoekers?
ze werpen drempels op om op te zeggen, dreigen gelijk met incasso.

Website:

https://50liefde.nl

Reacties op review over 50Liefde.nl

Er zijn op deze review nog geen reacties.

Schrijf je reactie op deze review over 50Liefde.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.