1

50Liefde.nl review - Fake profielen

cijfer 1 / 10 door Peter

Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
http://imgur.com/a/8aNMJ
Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

Sterke punten:

Een site met fake profielen heeft geen sterke punten.

Zwakke punten:

Fake-profielen

Website:

https://50liefde.nl

Reacties op review over 50Liefde.nl

Ik heb langzamerhand heel wat ervaringen opgedaan met verschillende dating-sites, en daarvan staat 50liefde echt helemaal onderaan in mijn rating.
Meer dan de helft van alle profielen zijn nep. Je krijgt de meest onnozele en nietszeggende berichten voorgeschoteld, en hoe persoonlijk je zelf ook schrijft, de antwoorden zijn kort en slaan nergens op.
Sinds ik niet meer betaal en dus gratis lid ben krijg ik 2-3 keer per dag zogenaamd een enthousiaste mail van de meest mooie vrouwen van 20-30 jaar jonger. Zoals Peter al zei: steeds dezelfde openingsberichten. Enige doel: dat ik weer ga betalen.

Ik heb de administrator hierover benaderd, maar volgens hen is er niets aan de hand. Hetgeen me sterk doet vermoeden dat zij hier zelf achter zitten.

Als je probeert zo'n nep-profiel te rapporteren dan krijg je standaard een mailtje terug met de raadselachtige tekst "wij hebben dit profiel terecht geverifieerd". Wat betekent dat? Dat ze er niets verkeerds in vinden of juist dat het maar goed was dat ze deze nep-figuur hebben gecontroleerd?
Reactie geschreven door troubadour.
Hoi Troubadour,

Jij hebt dus ook dezelfde ervaring als mij.

Heb ook een klacht gestuurd en dit was hun antwoord:

"Onze helpdesk keurt dagelijks de profielen die op de website komen en daarnaast worden van alle Premium leden de NAW gegevens gecontroleerd om uit te sluiten dat deze profielen op echte personen berusten. Mocht u vermoedens hebben over een profiel dan kunt u dat profiel te allen tijde rapporteren via de knop op het profiel."


Heb er 2 fake mannelijke profielen lopen inmiddels en zijn beide goedgekeurd.
Terwijl dit op de homepage staat:
Handmatig gecontroleerde profielen.

Ze spreken zichzelf al tegen blijkt.

Vind het jammer dat zo een site niet wordt aangepakt.


Reactie geschreven door Peter.
Klopt, had laatst een dame die ook zei dat ze hoger opgeleid was, WO, en kreeg een bericht wat geschreven kon zijn door een puber. Meld mijn klacht, geen antwoord terug. Dan kreeg ik bericht dat mijn account geblokkeerd was omdat ik de automatische incasso terug gedraaid zou hebben. Was zeven dagen voordat mijn maand afgelopen was. Weer bericht gestuurd omdat ik geen handtekening gezet heeft voor automatische incasso maar omdat ik een i deal betaling gedaan had gold dat ook.
Reactie geschreven door RonnieJD.

Schrijf je reactie op deze review over 50Liefde.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.