1

Buren.date review - oplichters

cijfer 1 / 10 door klaas

mensen pasop het zijn oplichters , ik ben niet eens lid geweest en dreigen nu met een buitenlandse incassobureau. als doorgaan maak ik politiewerk van. NIET DOEN DUS.

Sterke punten:

geen

Zwakke punten:

oplichters

Reacties op review over Buren.date

Ik was nog aan het rondkijken op deze site en wilde weten wat een lidmaatschap kost. Je kon voor 1 maand of 3 maanden aanmelden. Ik was van plan om het 1 maand te proberen en ging naar betalingen. Daar betaling met ideal door een error niet lukte, wilde ik terug gaan naar de informatie site. Dat ging niet meer. Ik kreeg een mededeling dat ik voor 3 maanden moest betalen. Nu dreigen ze met een incasso bureau. Ik weet niet of het slechts bangmakerij is, of dat ze echt bij je aan de deur komen. Voor dit soort sites gebruik ik een verzonnen naam en een andere emailaccount
Reactie geschreven door hebberlief.
Via een andere datingsite zag ik de advertentie van Buren.date.

Account aangemaakt, kreeg ik gelijk 3 berichten. 1 van iemand van Buren.date die mij tips gaf over de site, andere
2 van leden die interesse toonden. Wat mij gelijk opviel is dat foto's van leden geblurd waren. Ik heb mijn foto toen ook maar geblurd. Om de berichten van de 2 geïnteresseerden te kunnen lezen moest ik premium lid zijn. Ik dacht 1 maand proberen dan, maar klikte op het 6 maanden pakket wat mij 150 euro zou kosten à 25 euro per maand. Ik brak de Ideal betaling af en klikte op het 1 maand pakket van 40,00 euro en heb die via Ideal betaald.

Vanaf dat moment is mijn account geblockt en heb ik mails ontvangen dat ik een openstaande betaling heb van
150 euro. Tot ik die heb betaald kan ik niet meer inloggen, terwijl ze kunnen zien dat ik het heb afgebroken en gekozen heb voor een maand en die ook heb betaald. Na hun een paar mailtjes hierover gestuurd te hebben ontving ik plots een mail dat ik een lidmaatschap van een maand heb, maar ik kon nog steeds niet inloggen. Nog steeds gaf de block aan dat ik een betaling van 150 euro open had staan.
24 uur later kon ik nog steeds niet inloggen. Je kan niemand contacten (zogenaamd is er een klantenservice met een naam van een vrouw, maar die reageert niet op je mails), bellen of iets dergelijks.

Ik heb toen besloten mijn lidmaatschap gelijk op te zeggen, wat je dient te doen middels een opzeggingsformulier (die in hun voorwaarden is verwerkt). Wat mij dan verbaasd, je moet het faxen!!! Anno 2017, wie faxt er nog en je moet tevens je naw gegevens erop invullen (wat ik niet heb gedaan). Sinds wanneer moet je je naw gegevens doorgeven aan een datingsite.

Al met al een duidelijk geval van internetoplichting. Wat ik ook kwalijk vind is dat de (integere) datingsite waar ik Buren.date als advertentie heb gezien dit toch ook moet weten, maar er toch mee adverteert. Kwalijke zaak.
Reactie geschreven door G.
Ik heb nu ook een mail van een incasso bureau.. En het maakt mij toch wel bang.hoe is het bij jullie afgelopen ??
Reactie geschreven door Mark.

Schrijf je reactie op deze review over Buren.date

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.