1

FuckBuddy review - fakesite

cijfer 1 / 10 door Freek Kroese

Ze beloven veel zoals snelle dates, echte contacten en goedkoop. Niks van dit alles is waar. In mijn provincie is het onmogelijk voor een man om een date te vinden via deze site( er zijn 15 mannen voor elke ingeschreven vrouw ). Veel van de vrouwelijke leden zijn moeilijk benaderbaar en er zit zelfs één tussen die puur op de site is om klanten te werven. Deze site heeft niks te maken met dating en is de slechtste site die ik tot nu toe heb bezocht. Dat ik na een maandje proef een jaarabonnement aan mijn broek kreeg, waar ik nu een jaar aan vast zit is tamelijk oneerlijk.

Sterke punten:

geen

Zwakke punten:

Site is slecht opgezet, mannen zullen niet snel een date vinden ondanks de beloften van de site, de kosten zijn hoog

Website:

http://www.fuckbuddy.nl

Reacties op review over FuckBuddy

Mensen, ook ik ben de dupe van deze site.
Ik heb contact gehad met een advocaat die gespecialiseerd is in het Antiliaans recht...

Behoudens bijzondere omstandigheden kan de gebruiker van algemene voorwaarden deze niet tussentijds wijzigen.

Er zijn aanwijzingen dat er sprake is van een misleidende handelspraktijk. Er is sprake van een misleidende handelspraktijk als een aanbieder informatie aan de consument geeft die niet juist is of als een aanbieder nalaat de consument informatie te geven die belangrijk is om een weloverwogen keuze te maken. Daarvan is niet alleen sprake als de gegeven informatie feitelijk onjuist is, maar ook als informatie feitelijk weliswaar correct is, maar die informatie de gemiddelde consument op enigerlei wijze misleidt, bijvoorbeeld over de kenmerken van een product of dienst of over de prijs.

Als er sprake is van een oneerlijke handelspraktijk dan kan u de overeenkomst vernietigen. Dit betekent dat u niet meer aan de overeenkomst gebonden bent.

Er was geen sprake van wilsovereenstemming. Ik heb nimmer de bedoeling gehad een abonnement voor € 49,95 per maand af te sluiten. Door de onjuiste of misleidende weergave hebben jullie er ook niet op mogen vertrouwen dat ik de wil had een abonnement af te sluiten.

Ik krijg het advies van de advocaat dan ook de overeenkomst, voor zover nog aanwezig, te vernietigen omdat er sprake is van een misleidende handelspraktijk. Onder andere wordt informatie gegeven omtrent de omvang van de aankoop die niet juist is. Voor zover de gegeven informatie feitelijk correct is, misleidt die de gemiddelde consument op enigerlei wijze.

Er zijn geen wettelijke regels omtrent incassobureaus. Iedereen, ongeacht achtergrond, kan een incassobureau beginnen. Aangezien het incassobureau op hetzelfde adres gevestigd is, zal het incassobureau (CIB) wel ingeschakeld worden, welke ook gevestigd is op hetzelfde adres als Mempay.

Je kunt dan hetzelfde verweer voeren. Het incassobureau zal dreigen met een procedure en beslag. Voor het leggen beslag is verlof van de president van de Rechtbank nodig. Ik verwacht niet dat de president een verlof tekent voor een vordering van in hoofdsom € 600,-.

De vraag is of het incassobureau ook daadwerkelijk tot een procedure zal overgaan. Mocht het wel tot een procedure komen, dan kun je alsnog een advocaat in de arm nemen.

Laat deze tekst je stress verminderen en doe er je voordeel mee...
Laat het er maar op aan komen en betaal niet, blokkeer en storneer bij incasso...
Reactie geschreven door Dark Scorpion.

Schrijf je reactie op deze review over FuckBuddy

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.