2

Langswippen.nl review - Fake!

cijfer 2 / 10 door Ad

Ik heb de indruk dat de dames telkens zodra je echt af wil spreken maar blijven zeuren nog even chatten om je beter te leren kennen. Heb er met 3 contact gezocht telkens pröberen ze het te rekken. Je kan ook je account niet verwijderen! Beste mensen ik ben er weer ingetrapt en al 30 euro besteed aan deze sh)it!
Niet doen,

Sterke punten:

Veel mooie dames om te bekijken. Ërste berichtje sturen is gratis, 3 per dag

Zwakke punten:

Nepprofielen, administratie niet te bereiken, account is niet of heel moeilijk te verwijderen!

Website:

http://www.langswippen.nl

Reacties op review over Langswippen.nl

Inderdaad zonde van je 30 euro.. Bedankt voor je review.. Ik sla deze site lekker over.
Reactie geschreven door Peter36.
Ik ben er zeker van dat er nooit een date zal en kan voorvloeien uit een gesprek met een dame (?), eerder een bot-dame. Zijn de dames echt, dan zijn zij er om het geld uit de zakken van de mannen te laten rollen. Twee afspraken met ontmoeting voor een date gehad en telkens stond ik er alleen en in de kou te wachten. De reacties van de dames zijn alles behalve geloofwaardig. Leugens en bedrog komen na enige dagen aan het licht. Zij spreken zichzelf tegen. Zij regelen de ontmoeting maar komen niets na. Schandalig hoe zulke praktijken nog toegelaten worden en niet vervolgd kunnen worden. Heb al enkel stappen ondernomen hiervoor maar krijg telkens een koude douche als antwoord.
Conclusie: "BLIJF HIER WEG". Het is tijdsverspilling, bedrog en zeker geldverspilling voor iets dat er niet is en zal zijn.
Reactie geschreven door GreyAngel.
Wat is het e-mailadres waar je naar toe kunt mailen om het profiel te laten verwijderen? Ik kan het namelijk niet op de site vinden.
Reactie geschreven door fred.
Dat langswippen je profiel niet wil verwijderen daar heb ik al meer over gelezen. Je word als het ware gewoon in gijzeling gehouden door die lui van langswippen. Ik heb hierover al mijn licht opgestoken bij de politie. Het probleem hier is dat de situatie zich in een z.g. grijs gebied bevind. Ik heb nu over de handel en wandel van Langswippen een mail gestuurd naar de redactie van Tros Radar. Als wij dit als slachtoffer van Langswippen nou allemaal doen dan bereiken we misschien wel de media met z'n allen, en de media is machtig. Overigens heb ik op Langswippen contact gehad met een lerares uit Veendam. Na 6 weken en 450 mailtjes wilde zij nog steeds geen telefonisch contact. Zij hield dat steeds af met de smoes dat ze er nog niet aan toe was. To fake or not to fake thats the question.
Reactie geschreven door Hans Colijn.

Schrijf je reactie op deze review over Langswippen.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.