1

Langswippen.nl review - langswippen.nl is een 100% fake datingsite

cijfer 1 / 10 door paul39

"Te mooi om waar te zijn", dat is wat langswippen.nl je biedt. Let op mensen: die website is echt 100% nep, puur FAKE. Spaar je geld, geloof er niet in, tenzij je jezelf wil vermaken met geile nepprofielen.

Mijn bewijs is dat je daar contact kan maken met een willekeurig iemand zonder dat je profiel wordt gelezen! Op alles wat je schrijft (inclusief wat ik nu zit te typen) krijg je een heel lief antwoord, en natuurlijk geile praatjes als jijzelf iets lekker geils zegt. Geniaal, amusant, creatief, maar beslist echt nep.

En oh ja, jouw profielfoto kun je gewoon van internet plukken, google gerust naar een willekeurige acteur want diegene die reageert bekijkt je foto niet eens. En van die mooie dames daar hebben ze duizenden foto's van. Het is alleen zo vervelend voor mensen die een eigen (genante) foto plaatsen en geloven dat ze daar daadwerkelijk een date kunnen maken. Niet doen!!

Sterke punten:

- reageren niet altijd onmiddellijk, daardoor komt het betrouwbaarder over
- blijven altijd correct

Zwakke punten:

- je kunt je niet uitschrijven
- ze bekijken je profiel (en -foto) niet,
- en als ze dat wel doen dan maken ze het "onschadelijk" (indien je duidelijk aangeeft dat je het een fake dating site vindt)

Website:

http://www.langswippen.nl

Reacties op review over Langswippen.nl

Er zijn op deze review nog geen reacties.

Schrijf je reactie op deze review over Langswippen.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.