3

Mens en Relatie review - Verwachtingen totaal niet waargemaakt

cijfer 3 / 10 door Man40+

Ik heb me in januari jl. ingeschreven en heb na 8 maanden besloten mijn bemiddeling te beëindigen. Ik deel graag mijn ervaringen zodat mensen goed nadenken of ze gebruik willen maken van de diensten van M&R.

Ik ontving twee matchingsvoorstellen in de eerste 2 maanden na inschrijving. Helaas leverde dit 2 keer van beide kanten niets op. Kan gebeuren.

In de maanden die volgden ontving ik allerlei video's met informatie en instructies. Een aantal vond ik persoonlijk erg kinderachtig. Soms ontving ik dezelfde informatie maanden later nog eens, waarom?

Ben jezelf niet pro actief en neem je zelf geen contact op, dan gebeurt er ook niets. Zo heb ik in juli gevraagd hoe het zoeken verliep aangezien ik maanden niets hoorde. "Geen geschikte matchingsprofielen op dit moment, mensen schrijven zich soms uit of zetten even hun profiel 'on hold'. En er schrijven zich telkens weer mensen in" was de reactie. Ok, afwachten maar.

In augustus contact opgenomen met de regio consulent. Haar gaf ik de stand van zaken door. "Ja, in jouw zoekgebied en leeftijdscategorie zijn er helaas geen matches momenteel. Pech helaas." Tja, wat moet je dan nog als klant.

Na een aantal dagen nadenken over dit gesprek was het voor mij klaar. Ik kreeg vervolgens nog een telefoontje van het hoofdkantoor. De mevrouw die me te woord stond vond dat ik het maar erg snel opgaf. Opeens werden allerlei mogelijkheden zoals het zoekgebied vergroten en zelfs kijken bij andere bemiddelingsbureaus genoemd. Tussendoor is me dit nooit voorgesteld. "Collega's zijn elke werkdag met jouw dossier bezig." Geloof je het zelf! Het was een onprettig gesprek.

Dit bevestigde nog meer mijn keuze om te stoppen. M&R is niet pro actief en gaat pas iets doen als je mondig (lees kritisch) wordt. Leeftijd (> 50 jaar en ouder) en regio (randstad en midden Nederland) bepalen de slagingskans. In ieder geval, dit heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan. Er zijn zeker mensen voor wie dit werkt, helaas niet voor mij!

Sterke punten:

Geen

Zwakke punten:

Bij een verkennend gesprek om wellicht klant te worden krijg je een te mooi verhaal voorgeschoteld.
Woon je in de regio zuid oost Nederland, ben je een man en ben je tussen de 25-45 jaar oud, vergeet dan maar een succesvolle match binnen 8 maanden laat staan 16 maanden.

Pro-activiteit is nul komma nul.
Informatie (video's, oefenstof) die je ontvangt is dubbel.
Het is het geld totaal niet waard, bespaar je het geld en ga er leuke dingen mee doen.

Website:

https://www.mens-en-relatie.nl/

Reacties op review over Mens en Relatie

Er zijn op deze review nog geen reacties.

Schrijf je reactie op deze review over Mens en Relatie

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.