4

Nieuwerelatie.nl review - zogenaamd gratis

cijfer 4 / 10 door Georgette van de Pol

zogenaamd gratis maar na aanmelding kun je een maand gratis mail versturen enz. en daarna moet je betalen wil je een mail kunnen versturen.
Niveau van de site: laag....
saai, weinig nieuwe leden,was er al eens eerder lid,maar ik heb dus niets gemist in de tussentijd.
aanrader: nee...ik zou deze site niet aanbevelen bij vrienden

Sterke punten:

niet

Zwakke punten:

laag niveau leden, veel prietpraat

Website:

https://www.nieuwerelatie.nl

Reacties op review over Nieuwerelatie.nl

We zijn een kleinere site zonder grote marketing budgetten dus moeten we het helaas doen met enkele honderden nieuwe leden per maand.

We zijn inderdaad een betaalde datingsite, maar laten bezoekers wel altijd eerst gratis de site testen. Dat doen de grotere datingsites niet.

Jammer dat je niet tevreden bent over de site.
Reactie geschreven door Nieuwerelatie.nl.
De site doet wat ie moet doen. Alle mogelijkheden gebruikt. gebruikersvriendelijk. betaald, maar zeker niet te duur. Veel reacties gehad en een paar maanden geleden heb ik mijn vriendin via de site leren kennen. Geen fake profielen, geen gedoe. Volgens de vrouwen die ik op de site heb leren kennen vooral een kwestie van jezelf presenteren daar en daar biedt de site alle ruimte voor. Wat mij betreft een dikke voldoende.
Reactie geschreven door Marc.
Het is geen grootschalige datingsite met een beperkt aantal mensen, maar wel overzichtelijk en heb geen enkel fake profiel kunnen ontdekken.
Verder ligt het veel aan jezelf hoe je erin staat en wat je verwachtingen zijn.
Minpuntje: er staat niet duidelijk aangegeven dat je lidmaatschap automatisch wordt verlengd als je niet op tijd opzegt. Daar zie ik wel een verbeterpunt.
Reactie geschreven door Rita.
Zeer slechte site. Bij elkaar gezochte profielen en de meeste niet bestaand. stuurde 6 berichten die nooit werden gelezen. Ik zie er goed uit en heb op Lexa naar een half uur vaak al een reactie. Dus goedkoop is duurkoop. Dus fake nepsite. Criminelen
Reactie geschreven door janwillemvreeman.
Ik zie dat u in de laatste 2 maanden al drie keer een profiel bij ons heeft aangemaakt. Steeds woont u in een andere plaats. Over fake profielen gesproken..
Reactie geschreven door Nieuwerelatie.nl.
prettige site, geen fakes gehad.
Respons van kandidaten is wel gering, we kijken allemaal de kat uit de boom, en uiteindelijk is je profiel wel gezien door de kandidaten en blijft het profielbezoek weg.
Toch raadt ik deze site aan tov andere sites. Je hebt ook een proefperiode waarin je berichten kan zenden en andere sites hebben dat niet! Dan moet je gelijk een abonnement.
Reactie geschreven door Henk.

Schrijf je reactie op deze review over Nieuwerelatie.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.