1

Novamora.nl review - Een grote NEP zooi !!!!…..maar met een staartje…:-)

cijfer 1 / 10 door Moi

Op de radio werd er steeds reclame gemaakt voor deze site, dus dacht ik laat ik het eens proberen als gratis lid. Inderdaad zoals hier reeds gemeld is krijg je meteen een berichtje van iemand. Echter moet je eerst betalend lid worden om vervolgens te lezen dat ze het leuk vindt dat je haar profiel hebt bezocht, je krijgt een groet, maar meer ook niet. Ik dacht leuk en stuur een leuk bericht terug en vervolgens nooit een reactie. Ik stuur vervolgens een leuk bericht naar een andere dame, puur om te kijken wat er gebeurt. Inderdaad geen reactie. Wat raar is is dat als je in " Verzonden berichten" kijkt mijn 2e bericht eerder verzonden is dan mijn eerste bericht. Hoe kan dat ??? Ook als je sommige profielen leest dan blijkt het profiel van iemand zo exact hetzelfde te zijn als het zoekprofiel v die persoon dat je al gelijk de boel niet vertrouwt. Puur copy/paste geval. Of foto's van normale/slanke dames terwijl er in het profiel " volslank" staat…Na een aantal dagen en het lezen van alleen maar slechte reviews op deze site heb ik besloten gebruik te maken van mijn herroepingsrecht middels het contact formulier op Novamora.nl en wat schept mijn verbazing ???? Ik kreeg mijn eerste reactie op deze site !!!…..al was het van de Klantenservice….en bovendien SUPERSNEL !!! Ik verzond het formulier om op zaterdag 01:30 u en kreeg al een reactie om 05:38 !!! Huhhhh ???

In de mail stond netjes dat het herroepingsrecht is toegepast op mijn overeenkomst met Novamoral.nl , mijn profiel per direct was verwijderd en opdracht was gegeven aan DocData om mijn maandbedrag onder aftrek van het aantal dagen dat ik v hun dienstverlening gebruik heb gemaakt (terecht) terug te boeken op mijn rekening. Wat netjes was was dat er bij stond dat ik rekening moest houden met de verwerkingstijd van DocData. Op zaterdagnacht had ik dus gemaild en diezelfde nacht (05:38 u) een reactie en die maandag na het weekend stond het restbedrag al netjes op mijn rekening.

Kortom, slechte site maar een SUPER Klantenservice !!!!

Sterke punten:

SUPER Klantenservice

Zwakke punten:

De site zelf……

Website:

https://www.novamora.nl

Reacties op review over Novamora.nl

Heb jij het mailadres misschien nog voor mij en eventueel andere gedupeerden(vanuit de mail die je had gestuurd)? Want de site is niet meer bereikbaar en kan het mailadres niet vinden. Wil me namelijk ook gaan beroepen op het herroepingsrecht.
Reactie geschreven door Anoniem.
Site is weer in de lucht, dus wees snel ! :-) Alleen het Contact Formulier werkt, ze maken nl gebruik van een " no-reply" emailadres…..


Reactie geschreven door Moi.

Schrijf je reactie op deze review over Novamora.nl

Je emailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.