Alle datingsite reviews

1

Snapdate.nl - Oplichting

cijfer 1 / 10 door Wllie

GEEN PROFIEAKEN. NIET AAN BEGINNEN JE BENT GEWAARSCHUWD. Dit betreft Snap-date.com . Spam en oplichting. Teksten die je verstuurT en ontvangt worden aangepast. Zinnen en woorden worden weggelaten. Zo krijg je hele rare zinnen, vragen en antwoorden. Bij het zien dat je een berichtje krijgt staat een gedeelte van deze zin niet in het bericht wanneer je het berichtje gaat lezen. Lees eerst het zinnetje goed voordat je de inbox opent. Er klopt niks van de zins opbouw en klopt voor geen meter. Waardeloze site. Zonde van je geld.
3

Funky Fish - Ongeschikte beheerders op FunkyFish

cijfer 3 / 10 door Ingrid

Ik had afgelopen jaar een jaarabonnement afgesloten. Vlak voor de kerstdagen wilde ik een nieuwe profielfoto op mijn profiel zetten met daarbij de tekst dat ik alle mensen op FunkyFish gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2022 wenste. Ik had een leuke foto van mijn hoofd met een kerstmuts op gemaakt en wilde die erop plaatsen. Dat lukte de eerste keer niet dus ik dacht misschien door de drukte op de site en ik probeerde het dus nog een keer. Wat gebeurt er? Ik krijg een mail van de beheerders dat ik een foto wilde plaatsen die afgekeurd was en dat ze mij daarom geblokkeerd hadden!!!Ik heb gereageerd met de vraag waarom mijn foto afgekeurd was? Kreeg ik geen antwoord op alleen de opmerking dat ik die foto eraf zou moeten halen en dan zou de blokkade opgeheven worden. Maar hoe haal jeje fotoeraf als je niet bij je profiel komt omdat je geblokkeerd bent? Tot nu toe ben ik nog steeds geblokkeerd door de beheerders en ik heb al in een mail gevraagd om teruggave van mijn abonnementsgeld. Als ik toch niet op de site kan inloggen omdat ze mij geblokkeerd houden dan vind ik dat ik er recht op heb om mijn geld terug te krijgen. Helaas wordt hierop totaal niet gereageerd!!! Dit moet een christelijke site zijn maar de beheerders lijken door dit gedrag allesbehalve christelijk te zijn !!!!
1

Cu2 - Volledig fake

cijfer 1 / 10 door Charles

Je krijgt gepersonaliseerde contactverzoeken met alles wat je maar wilt. Om te antwoorden heb je credits nodig. Euro per bericht. Je komt nooit verder dan ik wil meer weten uitdiepen, wat bedoel je etc. Fake profielen die niet aansluiten op gegeven informatie: ik ben gescheiden met 2 kinderen..... mijn man geeft me niet wat ik wil ik wil vreemd gaan. etc. Bespaar je je geld tenzij je alleen blote fotoos wilt zien sommige zijn wel OK :). Echt hier is voor een man in ieder geval niets te halen
8

Nieuwerelatie.nl - Niet slecht

cijfer 8 / 10 door p. van schaik

Best aardig wat reacties ontvangen op berichten die ik stuurde.. Ik blijf nog even lid.
1

ChatPlaza - Geen profiel foto

cijfer 1 / 10 door Rara

Waarom geen profielfoto meer kunnen plaatsen?? Als je een mail stuurt krijg je geen antwoord.
1

Chat Nu - Een grote oplichtersbende

cijfer 1 / 10 door Sjerke

De site is een en al nepprofielen. De reinste geldklopperij. Maar let op de website chatnu.nl is het zelfde als de geprezen website CU2. Sterker nog je kunt inloggen op beide sites met een account en de credits wat je bij een hebt staan ook bij de andere site. Dus hoe betrouwbaar zijn de dating vergelijkingssites ?? Nou niet betrouwbaar dus deze worden doir de zelfde baas onderhouden die in hongkong zit en ik deze sites in de lucht heeft. Lang leve het oplichten van mensen
9

Nieuwerelatie.nl - Mijn ervaring met nieuwerelatie

cijfer 9 / 10 door Jos Franke

In eerste instantie weinig van verwacht, was in ieder geval niet duur in vergelijk met “professionele” sites. Slechte ervaring (oplichtster) gehad op deze site, contact opgenomen, profiel verwijderd. Aan deze slechte ervaring kon nieuwerelatie weinig (preventief) doen, werd echter wel heel alert gereageerd, prima geregeld en opgelost. Overigens ook op andere dating sites tegen dezelfde problemen aangelopen. Het enige kleine minpuntje op deze site, je moet een onderwerp invullen bij het versturen van een bericht, ik vind dit merkwaardig. Tot slot, een aantal leuke contacten gehad op deze site en uiteindelijk een waanzinnig leuke vrouw gevonden, veel dank aan nieuwerelatie!!! Mocht ik ooit weer op zoek moeten gaan zal ik mij hier zeker weer aanmelden en bij onderwerp gewoon onderwerp invullen!
1

Chat Nu - je kan hier niks doen dat bloote vrouwen bekijken voor de rst niks

cijfer 1 / 10 door wim

een bericht bericht sturen kost 1 euro en je krijgt been bericht van robot en dat is alles
7

Nieuwerelatie.nl - Positieve ervaring met deze site.

cijfer 7 / 10 door TON

Ik ben eigenlijk maar heel kort lid geweest van deze site, misschien juig ik te vroeg maar ik had vrij snel een klik met een vrouw die heel serieus op mij overkwam, we hebben tot nu toe een leuk contact met elkaar en het voelt redelijk goed, ik heb besloten het te proberen en te kijken wat er uit komt, mocht dat niet werken op wat voor manier dan ook dan kom ik zeker weer oo deze site terug. Groeten van mij.
1

Mysecretdate - Wat een FAKE dating site

cijfer 1 / 10 door Ron

Bijna dacht ik het me al. Op het eerste gezicht zag het "redelijk" betrouwbaar uit, terwijl er maar zo veel dames meteen met haar gezicht zo openbaar te zien zijn. Dat vind ik sowieso meestal raar bij een website, waar men vreemd wil gaan en dus niet zomaar herkenbaar wil zijn. Maar ja .. Ik heb me ingeschreven, mijn profiel netjes opgegeven en kon snel zonder kosten 2 of 3 berichten sturen. En dan gaat het per bericht wat kosten. En niet even weinig ook. Maar nog erger is het dan, dat je alleen maar FAKE profielen tegen komt. Ik heb het eerst met profielen met een foto geprobeerd en later dan met profielen zonder foto's. Soms zijn de berichten van de "dames" (lees customer service) bijna gelijk. En bovendien weten ze alleen maar vragen te stellen en nauwelijks op je vragen een antwoord te geven. Als je dan vraagt, of ze ook per email verder willen praten, krijg je rare reacties en wordt er dan wat van te "privé" of zo'n bullshit vertelt. FAKE!!!