Alle datingsite reviews

9

Nieuwerelatie.nl - Mijn ervaring met nieuwerelatie

cijfer 9 / 10 door Jos Franke

In eerste instantie weinig van verwacht, was in ieder geval niet duur in vergelijk met “professionele” sites. Slechte ervaring (oplichtster) gehad op deze site, contact opgenomen, profiel verwijderd. Aan deze slechte ervaring kon nieuwerelatie weinig (preventief) doen, werd echter wel heel alert gereageerd, prima geregeld en opgelost. Overigens ook op andere dating sites tegen dezelfde problemen aangelopen. Het enige kleine minpuntje op deze site, je moet een onderwerp invullen bij het versturen van een bericht, ik vind dit merkwaardig. Tot slot, een aantal leuke contacten gehad op deze site en uiteindelijk een waanzinnig leuke vrouw gevonden, veel dank aan nieuwerelatie!!! Mocht ik ooit weer op zoek moeten gaan zal ik mij hier zeker weer aanmelden en bij onderwerp gewoon onderwerp invullen!
1

Chat Nu - je kan hier niks doen dat bloote vrouwen bekijken voor de rst niks

cijfer 1 / 10 door wim

een bericht bericht sturen kost 1 euro en je krijgt been bericht van robot en dat is alles
7

Nieuwerelatie.nl - Positieve ervaring met deze site.

cijfer 7 / 10 door TON

Ik ben eigenlijk maar heel kort lid geweest van deze site, misschien juig ik te vroeg maar ik had vrij snel een klik met een vrouw die heel serieus op mij overkwam, we hebben tot nu toe een leuk contact met elkaar en het voelt redelijk goed, ik heb besloten het te proberen en te kijken wat er uit komt, mocht dat niet werken op wat voor manier dan ook dan kom ik zeker weer oo deze site terug. Groeten van mij.
1

Mysecretdate - Wat een FAKE dating site

cijfer 1 / 10 door Ron

Bijna dacht ik het me al. Op het eerste gezicht zag het "redelijk" betrouwbaar uit, terwijl er maar zo veel dames meteen met haar gezicht zo openbaar te zien zijn. Dat vind ik sowieso meestal raar bij een website, waar men vreemd wil gaan en dus niet zomaar herkenbaar wil zijn. Maar ja .. Ik heb me ingeschreven, mijn profiel netjes opgegeven en kon snel zonder kosten 2 of 3 berichten sturen. En dan gaat het per bericht wat kosten. En niet even weinig ook. Maar nog erger is het dan, dat je alleen maar FAKE profielen tegen komt. Ik heb het eerst met profielen met een foto geprobeerd en later dan met profielen zonder foto's. Soms zijn de berichten van de "dames" (lees customer service) bijna gelijk. En bovendien weten ze alleen maar vragen te stellen en nauwelijks op je vragen een antwoord te geven. Als je dan vraagt, of ze ook per email verder willen praten, krijg je rare reacties en wordt er dan wat van te "privé" of zo'n bullshit vertelt. FAKE!!!
9

Nieuwerelatie.nl - Goede en serieuze dating website

cijfer 9 / 10 door Ron

Positief verrast was in van deze website. Ik ben geen fake profielen tegen gekomen en heb zelfs het een of ander contact gehad. Wie hier op zoek naar sexdates is, zit er helemaal verkeerd, want het is een serieuze website en de dames reageren vel als je alleen maar met dit soort gedachten aankomt. Het is dus echt alleen voor een volledige relatie met oudere mensen. Me valt op, dat er ook duidelijk oudere dames aanwezig waren, wat ik persoonlijk leuk vond, want in ben ook al boven de 60.
2

Nieuwerelatie.nl - Oude profielen

cijfer 2 / 10 door Marcel

Sinds kort lid van nieuwerelatie.nl maar heel vrolijk word ik er niet van. Hoogstwaarschijnlijk veel oude profielen waardoor de vrouwen in kwestie je bericht niet lezen. En de enkeling die wel leest reageert uit fatsoen gewoon maar niet. Dus kort samengevat een van de vele datingsites waarbij je je geld over de balk gooit.
1

Flirtmee.nl - admin terreur lemmy

cijfer 1 / 10 door hip

deze site is gewoon een beerput door criminele praktijken van admin lemmy die minderjarige niet verwijderd maar prive met ze zit te geilen en ze chanteer met beeld materiaal dat hij opneem van de cams . sinds vandaag is er nieuwe chat in gebruik genomen en deze is gericht op pesten treiteren van chatter deze eigenaar en admin lemmy reageer niet op mails en spreek je hem aan op de chat heb je een ban of mute de nieuwe chat is gebouwd om chatters dwars te liggen zonder rede bans en mutes je word behandeld als klein kind met mute van 10 sec dat je adem kan halen 10 min dat je fake ben en met andere eigen naam moet komen ook als reactie krijg je dat je agresief chat terwijl je gewoon chat met iemand waar je al 12 jaar mee chat dze chat is puur een chat met een geedtelijk zieke vent
1

Langswippen.nl - Site langswippen

cijfer 1 / 10 door Toine

Deze site is echt fake je wordt continue aan het lijntje gehouden je komt nooit toe aan een afspraak. En als je geen credits meer koopt en vragen beantwoord beginnen ze te dreigen. Deze site moet gewoon offline gehaald worden oplichters? ??
2

Snapdate.nl - Nep en of contact willen alleen aandacht ?!

cijfer 2 / 10 door PIet

De lay-out van de site krijgt een 9. Dat is ook het enige pluspunt. De profielen zijn volgens mij allemaal nep. Een taalkundige kwam tot dezelfde conclusie er zitten 5 tot 8 personen achter. Die zich voordoen alsof die echt is. Wil je contact. Dan worden er alleen maar andere vragen gesteld. Maak je een afspraak of schrijf je dat dit wel erg slecht is van je om zo, aan je inkomen te komen. Door alleen maar leugens. Betaal nooit voor je credit. Het is wel vermakelijk hoe je de schrijvers kan uitdagen. En ze hebben het over, de profielen, met als doel vermaak. Dat maak ik er nu zelf van. Door alleen (gratis) vinkjes te sturen. En denk vooral niet, zou het echt waar zijn. Als je alleen al kijkt naar de foto's bij de profielen. Iedereen is bijna volmaakt. En ze hebben er af en toe een figuur bij, om het echt te laten overkomen.
1

Dating transseksuelen - Fake

cijfer 1 / 10 door Denman

Je merkt dat veel berichten met google zijn vertaald en je wordt aan het lijntje gehouden. Niet eens proberen maar gewoon overslaan!Je merkt dat veel berichten met google zijn vertaald