Alle datingsite reviews

1

Paiq - AI is onzin

cijfer 1 / 10 door Susan

Ik ben al een tijdje actief op paiq en heb met heel veel zorg mijn profiel opgesteld, maar de matching opus compleet waardeloos. Datgene wat ik verwacht te krijgen als match krijg in het geheel niet. Als ik dat meld bij paiq krijg ik een standaard antwoord dat de matching gebeurt met kunstmatige intelligentie. Nou, hebben ze vast een dom iemand als voorbeeld gebruikt. ??
1

Buren.date - Oplichting

cijfer 1 / 10 door Nico

Alle reviews die zijn geschreven kloppen allemaal. Er valt niets aan toe te voegen. Ze blijven maar dreigen.
3

VrouwVrouw.nl - Waardeloze datingsite

cijfer 3 / 10 door Nathalie Kauffman

Waardeloos!! Bijna niemand betaald lid en weinig durven contact op te nemen krijg je zo'nautomatisch berichtje kom zo snel mogelijk bij je terug??
1

Langswippen.nl - totale fake

cijfer 1 / 10 door jan den dungen

heb inmiddels mijn profiel VOLLEDIG leeggemaakt en de dames blijven als vliegen op je af komen. Een grote chatoperators oplichtingsbende. Uitschrijven is niet mogelijk
1

buurvrouwsex.nl - te veel fake foto's

cijfer 1 / 10 door Jonky

kort maar krachtig veel nep foto's en veel profielen gevonden die nep zijn 1 foto die op 100 verschillende sites staan om jou gek te maken zo ook een dame die alicia27619 foto zo fake als wat 4 pagina's waar die op staat gevonden via tineye
2

Datingaxa.nl - duidelijk problemen

cijfer 2 / 10 door Jonky

Deze site heeft duidelijk een probleem met zich zelf had mij laatst ingeschreven en de zelfde avond word ik er nog uitgeknikkerd (dit profiel is geschorst) Omdat mijn profiel niet goed was ingevuld? hoe kan dat nou als je op een bevestiging zit te wachten om de rest in te vullen.
8

Nieuwerelatie.nl - Eerlijke site

cijfer 8 / 10 door Visje

Een prettige makkelijke site voor een heel aantrekkelijke prijs. Als jezelf actief bent krijg je ook de nodige reacties. Een aanrader.
2

Novamora.nl - Fake en nep

cijfer 2 / 10 door Edd

Deze site doet zich voor als professioneel, maar als je door zoekt vallen ze bij alles door de mand en zijn niet meer als alle oplichters die er al zijn in dit segment. Alle profielen zijn fake en fictie.
1

Ontmoeten.nl - Uit de lucht!?

cijfer 1 / 10 door Daniela

Kennelijk is deze site zonder iemand in te lichten uit de lucht gehaald. Slecht hoor!