Alle datingsite reviews

8

Nieuwerelatie.nl - Eerlijke site

cijfer 8 / 10 door Visje

Een prettige makkelijke site voor een heel aantrekkelijke prijs. Als jezelf actief bent krijg je ook de nodige reacties. Een aanrader.
2

Novamora.nl - Fake en nep

cijfer 2 / 10 door Edd

Deze site doet zich voor als professioneel, maar als je door zoekt vallen ze bij alles door de mand en zijn niet meer als alle oplichters die er al zijn in dit segment. Alle profielen zijn fake en fictie.
1

Ontmoeten.nl - Uit de lucht!?

cijfer 1 / 10 door Daniela

Kennelijk is deze site zonder iemand in te lichten uit de lucht gehaald. Slecht hoor!
1

Datebird.nl - Nep berichten

cijfer 1 / 10 door David

Alles is nep wat je ontvangt en koop vooral geen pakket. Trap er niet in is pure oplichting
8

Nieuwerelatie.nl - Wat ouder publiek

cijfer 8 / 10 door Pieter12

Tijdje lid geweest, best leuke datingsite, wel wat ouder publiek..
7

ChatPlaza - Scam

cijfer 7 / 10 door Ron

Let op dat als je met ene "lindax0" chat ze als zogenaamde 17 jarige vrij snel pikante foto's stuurt. Dan wordt je gesprek afgebroken en wordt je door ene PieterChatPlaza aangesproken over fout gedrag bij minderjarigheid en vragen ze 700€ voor zogenaamd verwijderen van de foto's van minderjarigen van de servers. Daarna komt er een Erik van ICT (ErikiCT - let op de kleine letter i) die dan het dossier overneemt. Let op: dit verhaal klopt niet en ze proberen je geld afhandig te maken. Pieter en Erik zijn geen medewerkers van Chatplaza. Wees gewaarschuwd!!
2

Wipplek - Deze site is niet veilig

cijfer 2 / 10 door Jonky

klikte deze site aan en dit is wat ik kreeg Deze site is niet veilig Dit betekent mogelijk dat iemand probeert u te misleiden of gegevens te stelen die u naar de server verzendt. U moet deze site onmiddellijk sluiten. ? Ga naar uw Start-pagina Details internet waarschuwing
5

Friezel.nl - Fraude

cijfer 5 / 10 door giwreh

De site is FRAUDE, zoals een lange lijst andere datingsites van Nederlandse bodem. Dat die schurken mogen BLIJVEN bestaan betekent dat de Nederlandse wetgever en justitie de criminelen een hand boven het hoofd houdt ! In geen enkel ander Europees land lukt zoiets. Ze zitten allemaal verankerd in Nederlandse bodem.... Nederland, georganiseerde misdaad met GOEDKEURING van de overheid ! (Idem dito het walgelijk 40 jaar oud drugsbeleid... Nederland vergiftigde héél Europa, en streek de poen op)
4

Edates.nl - zelfde layout

cijfer 4 / 10 door Jonky

Het zelfde layout als online dating voor alleenstaande moeders. hadden beter een en de zelfde site kunnen maken