Alle datingsite reviews

1

SeniorenContact.com - Dames in dienst van Seniorencontact.com

cijfer 1 / 10 door Bastiaan

Een dame met de naam crazydolly 1 probeert je zo lang mogelijk aan de praat te houden, ze is ook altijd bereikbaar, de ene keer heeft ze drie kinderen, dan weer twee , oh haar zoon woont bij haar ex, dan weer kinderloos. Haar zogenaamde naam is Floor, bejaarden verzorgster en woont in Espel. Als je wilt afsluiten begint ze over seks.
3

Langswippen.nl - één en al Oplichterij

cijfer 3 / 10 door huism922

Ik heb hier contact gehad met 7 dames met allemaal ongeveer 80 credits kosten per dame gemaakt.Met allemaal is geen ontmoeting te regelen houden constant de boot af!
5

Nieuwerelatie.nl - zelden een positief antwoord gehad op 1 na

cijfer 5 / 10 door Jan Hes

Ik ben af toe lid geweest van Nieuwerelatie,, wat ik opmerkelijk vond, als je iemand aanschreef, dat je in vele gevallen geen antwoord terugkrijgt, niet alleen bij het laatste abonnement, maar ook bij eerdere abo's. Mijn termijn was nog niet beëindigt, maar ik heb me ervoor bedankt, op de valreep kreeg ik toch nog contact met iemand, die als SPAM, stond vermeld. Reden? Onbekend. Deze dame is een Deense is onze taal niet machtig, verder weet ik het ook niet het hoe en waarom. Ik ben wel benieuwd hoe NIEUWEREALATIE hier op zou reageren. In mijn ogen, zou het wel zo belangrijk zijn, om de oude meuk eruit te halen, misschien biedt dat perspectief, wie recent lid was en zo kan mij diegene verwijderen, die zelden of nooit verschijnen er uit gooien. Desalniettemin wens ik het TEAM van NIEUWE RELATIE SUCCES TOE!!
1

ChatPlaza - zinloos chatgeweld

cijfer 1 / 10 door Ben Smalbil

Er is, na maanden gezeur van haar eigen kant, een nieuwe admin. Diana. Die is al jaren chatverslaafd, zo dom als een varken, werkloos en moet volwassen mensen gaan vertellen waar zij wel of niet over mogen praten. Even afgezien van het feit dat zij de "topics" mag bepalen, laat ze zich door andere verslaafden voor het karretje spannen. Aangezien je op die site kunt muten/blocken, is een admin totaal overbodig. Tel daarbij op dat ze door de jaren heen altijd gespeend zijn geweest van elke vorm van intelligentie en objectiviteit, dan is verder commentaar overbodig.
1

Alternatief daten - Schoften

cijfer 1 / 10 door Apenbende

Laten je betalen om contact te kunnen zijn en behandeld leden als stront.
1

Dateplanet - Oplichters

cijfer 1 / 10 door Alex

Maand abbo genomen en 150 diamanten te hebben genomen. Veel contact met vrouwen die non stop foto's willen wat dus diamanten kost waar je extra voor betaal. Als je zegt dat je ff geen diamanten heb hoor je ze niet meer. Stuurde een URL met mijn foto's en werd gelijk gezien als spam en werd verwijderd. Met moeite terug kunnen krijgen en was nieuwsgierig of vrouwen ook moesten betalen voor die diamanten. Dus een tweede vrouwelijke profiel aangemaakt om te kijken en binnen 5 minuten allebei de accounts verwijderd en een mail van dat er aangifte is gedaan van fraude en ik hun 250 euro moet betalen voor de onkosten/schade. Had met 2 verschillende mails gemaakt maar allebei zelfde ip. Voor mij zijn het allemaal oplichters
6

Datingsite 50Plusrelatie. - Te weinig Belgen

cijfer 6 / 10 door Jeanine

50Plus relatie heeft een leuke site en ik vind het heel positief dat je toch enkele dagen volledig kunt kijken welke profielen er zich op bevinden. Spijtig voor mij zijn er weinig Belgische kandidaten bij, waardoor mijn keuze wel erg beperkt werd. Bijgevolg heb ik me dan na enkele dagen maar terug uitgeschreven. Sorry voor alle mannen die op die korte tijd toch mijn profiel bezocht hebben of een berichtje hebben gestuurd. Toch bedankt. Door jullie heb ik terug een fijn gevoel dat er nog interesse genoeg is voor mij als persoon.Toch wens ik alle kandidaten veel succes in hun zoektocht naar een fijne partner. De mijne gaat ook nog even door. Groetjes en veel dikke knuffels
1

Funky Fish - Slangenkuil

cijfer 1 / 10 door Zandbergen

Enkel traumatische ervaringen meegemaakt, gediscrimineerd, belasterd en vol met schijnheiligheid. Het is een slangennest van hypocriete christenen zonder liefde, witgekalkte graven verdienen niets anders dan Gods vervloeking. FF redactie is arrogant, vol censuur. Ik heb regelmatig zelfmoord overwogen vanwege ‘christelijke’ dames en gedrag van bepaalde christenen. En hun helpdesk is autistisch en behoorlijk pedant in correspondentie. De nare herinneringen aan deze site spoken nog dagelijks door mijn hoofd, ik vervloek God en Christus vanwege deze site, ik was liever niet geboren dan hierop beland. Reden nummer één dat ik de kerk niet meer bezoek en God vervloek.
1

Foxy Dating - Foxy-Dating = 99% fake-profielen met chatpals / chatoperators

cijfer 1 / 10 door Joop

Company data Organisation Domains By Proxy, LLC Owner Registration Private Address DomainsByProxy.com,14455 N. Hayden Road Postalcode 85260 City Scottsdale Country US Phone +1.4806242599 E-mail foxy-dating.com@domainsbyproxy.com Country Likelihood Unknown: 88% / United States: 11% / Netherlands: 2% Webshop data Website m.foxy-dating.com Website country Netherlands Domain age 4 Years, 42 Days IP 87.233.82.70 ISP True B.V. City Amsterdam Region 07 Zipcode 1017 Registrar GoDaddy.com, LLC Registrar website godaddy.com Website value Slow 70 other websites on this server: zhadoo.com m.zhadoo.com eenvoudigcontact.com magicme.me magicdate.me m.datingover18.com singlexpats.com floef.me yoursecretmatch.com m.40pluslove.com clickdate.net datingover18.com m.clickdate.net m.succesfuldating.com m.35plusdate.com mailcafe.online chatcafe.online nieuwliefje.com contactxxx.be contactx.nl tipdating.com friezel.nl kinkydating.online moonlightdating.nl simpeldate.nl frunniken.nl passieflirt.com milflovers.nl m.passiedate.com m.mailcafe.club secretcupido.com mailcafe.club m.hotdaten.nl dateched.eu zhadoo.nl m.vipmatch.nu m.datinglx.com m.simpeldate.nl moonlightchat.nl hetkliktzo.nl m.actiefdaten.com regio-dating.com passiedate.com kinkydaten.com vinderr.com mvibes.com m.friezel.nl m.sex-plek.nl actiefdaten.com hotnsteamy.nl