Alle datingsite reviews

4

Partner Select - Absoluut geen aanrader.

cijfer 4 / 10 door Jannet

Doen erg hun best om je lid te maken. Sturen maandelijks een rekening, dat is het vaste contact. ?? Maar komen hun schatting van voorstellen absoluut niet na. Moet je zelf achteraan. Om dan 3 voorstellen te ontvangen die absoluut niet voldoen aan je criteria. Twee waren ok. Dat er geen klik is kan altijd. Los daarvan staat de slechte kwaliteit van service. Let op dat de revieuws die je googelt advertenties van parnerselect zelf zijn. Ben ik dom genoeg ook op afgegaan. Ruim € 800 voor een jaar, dat is het niet waard.
1

XL Dating - Oplichters bende

cijfer 1 / 10 door Frank

Ik zou vandaag een date hebben met ene Louise uit Maastricht. Maar kreeg vanmorgen een bericht dat ze niet komt. Omdat ze opeens uitslag had. Ik had al voor gevoel
1

35plusdating - Nepdating site ontmaskerd

cijfer 1 / 10 door Switchke

The Right Link B.V Stopt 1 mei 2018 met dating producten the Right Link b.v. stopt The Right Link B.V. Stopt © Datingsites Ontmaskerd 24 april 2018 | Nederland https://datingsitesontmaskerd.nl/dating-nieuws/the-right-link-bv-stopt
1

Dateplanet - Dateplanet oplichting

cijfer 1 / 10 door Chris

Alles draait om geld! Lidmaatschap duur, tevens extra kosten versturen van foto's. Enige vorm van kennismaking met de dames onmogelijk. Belangstellende vragen van mijn kant worden doodleuk genegeerd. Enigste wat ze willen zien van jou zijn foto's €€€€€ Is gewoon n dure chatsite. Advies: negeren deze oplichters. Tip voor overheid: Doe hier ook ns een inval!!
1

BuurtFlirters.nl - ik niet opladen vai buurtflirters

cijfer 1 / 10 door richard schaaphok

ik kan al twee weken geen credits kopen.. jullie worden bedank hoor.
9

BuurtFlirters.nl - credits

cijfer 9 / 10 door Huub

Kan al geruime tijd geen credits meer kopen, hoe kan dat? Is er een ander mogelijkheid om credits te kunnen doen? Heb weliswaar nog een paar credits, maar om te kunnen chatten heb ik credits nodig. Hoe nu verder? Bij voorbaar mijn dank, Huub.
5

BuurtFlirters.nl - Credits

cijfer 5 / 10 door Macho

Sinds zaterdag 28 april is het niet meer mogelijk om credits te kopen. Bij The Right Link niet meer mogelijk is om credits te kopen voor Buurtflirters. Wie heeft daar nog meer last van.
1

Buren.date - Pas op ! Ze schrijven geld van je rekening !

cijfer 1 / 10 door Bert

Ik heb 1 dag in juni 2017 op deze site gezeten. Was niks ben er daarna niet meer op geweest. Kom ik er in oktober achter dat 49.50 van m'n rekening is afgeschreven, meteen terug geboekt. Hierna wordt ik overspoeld door Duitse mail om alsnog te betalen, inmiddels ook mails in het Nederlands. Het geclaimde bedrag is inmiddels (april 2018) opgelopen boven 400.00 Maar het ergste: ik kwam er deze maand pas achter dat 3x eerder in 2017 Eur 49.50 van m'n rekening is gehaald, dat kan ik niet meer terug boeken. Dit is klinklaar DIEFSTAL !!! Dit heeft veel weg van Phishing.!!
1

Dating 2000 - Onbeschoft behandelen

cijfer 1 / 10 door Karel

Na een paar dagen wordt ik compleet geblokt, kan niet meer inloggen. En waarom, geen idee. Heb me netjes gedragen en niemand beledigd of sexueel getinte opmerkingen geplaatst. Omdat ik niet meer kan inloggen kan ik mijn account dus ook niet meer verwijderen en wat gaan ze met mijn gegevens doen?
1

Sexmatchapp - Sexmatchapp is fake

cijfer 1 / 10 door gmanly

Sexmatchapp is fake. In 4 dagen 280 mailtjes van vrouwen ontvangen. Als ik reageerde op contacten en na een paar betaalde mailtjes vroeg of we via whatsapp door konden communiceren zeiden ze allemaal dat ze geen telefoon, whatsapp of facebook hadden. Gisteravond is mijn account gehacked en toen ik daar hulp om ging vragen ging degene die dit moest oplossen mij te versieren zonder mijn probleem aan te pakken. Heel onprofessioneel!!! Geen date kunnen krijgen, het gaat om betaald email contact en niets anders. Vanochtend heb ik op mijn PC/desktop via de Help knop op de site mijn account verwijderd. Fake!!! Fake!!!! Fake!!!!